motosikletlerin ehliyim diyenler yardım edin

1.000 ytl - 1500 ytl arası scoterlarldan almak istiyorum

tavsiye edeceğiniz , parçalarını bulmakta sıkıntı çekmeyeceğim motorlardan

tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. hız yapması önemli değil mühim olan

görünüşü, sağlamlığı ve yedek parça.

bence biraz daha sabredip azdaha para biriktir ve biraz daha iyi bişi ler al bence o fiyata pek iyi bişiler bulamazsın bence

görünüşü ve yedek parça olayında çin malı tamam da sağlamlık istersen bu fiyata sıfır motor alamazsın.

110ft
100kh var mondialin ama sağlam oldukları pek söylenemez.

motosikletlerin ehliyim diyenler yardım edin

ehil olmakla ne ilgisi var konunun anlamadım.

ylmzzz' Alıntı:
görünüşü ve yedek parça olayında çin malı tamam da sağlamlık istersen bu fiyata sıfır motor alamazsın.

110ft
100kh var mondialin ama sağlam oldukları pek söylenemez.

ehil olmakla ne ilgisi var konunun anlamadım.
bende 110 tf var 10000 km deyim daya tık yok sadece 1 kere lastik patladı yani arkadaslar kötülemeyin her cinliyi

bence motosikletin dayanımı birazda senin kullanımına bağlı bu fiyat aralığındda alacagın motosikletten fazla bir beklentin olmadan biraz daha özenli ve itinalı kullandığın sürece sana bir sorun cıkaracagını sanmıyorum

Bence 2.el 2005 model honda al. Beat veya Activa olabilir. Nakitin yoksa uygun bi model bulunca hemen tüketici kredisi cek al. Yıllarca kafan rahat kullanırsın.. Bu fiyatlara alacağın en kaliteli çinlinin bile sana 1 yıl sonra en az 3-4 milyara mal olmuş olduğunu farkedince kafanı vuracak yer ararsın. Oysa kaliteli bir motorun 2005 model 2. elini alırsan uzun süre sana dert sorun açmaz sıfır gibi kullanırsın. Satmak istediğinde de istediğin rahatlıkta satarsın.
Karar senin...

bence en güzeli ikinci el bir bws al ama bu paraya temiz bişe bulman zor olu. rakamı 2000 ytl ye çıkarırsan temiz bir bws bulabilirsin. saglamlık konusu çin malına göre degil ama 1500 e ikinci el bir çin malı alırsan yedek parça sorun olma çünkü hepsi birbirinin aynısı.

o zaman senin motorun honda TODAY bence sağlam 1500 ytl parça desen bol
dahası can sağlığı bence çok düşüme şimdiden hayırlısı olsun:rendeer:

Bence mondial 125zn...Fiyatı plaka vs 1600 e geliyormuş
Ayrıca ikinci el honda beat falanda alabilirsin..Ama onların ikinci eline en az 1800 ytl falan istiyorlar.Artı alım satım masrafları da en az 200 e mal olacak..
Gerisini sen düşün artık:)

mert ybr 125' Alıntı:
bence biraz daha sabredip azdaha para biriktir ve biraz daha iyi bişi ler al bence o fiyata pek iyi bişiler bulamazsın bence

Kardeş güsel güsel açıklamış... :cat:

Bence sitemizi biraz daha oku! Zaman ayır.Sen biniceksin.Arkadaşlar samimi olarak yanıtlamış ama insanın fikri zaman la değişebilir.Şimdi Çinli'ye olur dersin yarın aldırana laf edersin.Veay ikinci el Japon alırsın adam kötü kullanmıştır ona laf edersin.Burada tecrübelerini bizle paylaşan bi dünya kardeşimiz var.Onlar olanı yazıyor.Derinlemesine okursan fikir edinebilirsin.Sonuçtada kendi fikrini uygularsın.:cat:

valla biraz daha bekle güzel bir motor al...veya bekleyemem diyosan ucuz çin motoru alıncaya kadar o parayı harca daha iii

o paraya anca cın motoru alırsın bence alma para bırıktır oyle al alırsan iki gun satıcam dersen elinde patlar yarı fiyatına gider

o paraya arkadaşlarımızın dediği gibi çin motoru alırsın ama para biriktir al zaten motorların fiyatı 2.500den başlıyo sağlamları

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
kardeş en güzeli 1500 ytl ver üzerine 600 lira kredi çek birtane trex150cc al kanuniden ne parça nede kalite sıkıntısı çekersin inan. o çin mallarının ne dert olduğuu çok iyi bilirim. istanbuldaysan bana messengerden ulaş daha iyi anlatırım:cat:

yamaha bws derim

yamaha bws 2000-2001-2002 1500 ytl civarında bulursan al yalnız km'ye dikkat et 30.000 civarında olursa yaklaşma fazla yakar ama atik,seri dış granajıda yeni çin yapımı bi motor var onla aynı kesinlikle pişman olmazsın .bws ye bindinmi hiç bilmiyorum ama 3 kişi çok rahat dik rampalara çıkar. ben alanyadayım burda kiralık olarak bu motorlar çok kullanılır.çok sağlamdır

arkadas bence gıt bak bı yere ılgını cekenı al cın fln bakma duzgun kullanırsan hepsı aynı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar