benim zaten a2 kim var sadeceninya' Alıntı:Polise suç atmanın anlamı yok.
sizce ehliyetsiz gezmek doğrumu ? demişsin
Sence ??
BLACK_ICE' Alıntı:Arkadaşlar 2 günde 2 arkadaşımada ceza kesildi ehliyetsizlikten ve hemen polislere suç attılar sizce ehliyetsiz gezmek doğrumu ?
bu kadar dalga geçilecek bir olay değil benceH@S@N' Alıntı:::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::fool:: ::fool:: ::fool::
cok dogru arkadasım.. benım en çok sınırlendıgım nokta; benım ehlıyet alamamamm kardesım vermıyosanız cezayıda kesmeyın alalalalaasonra yolda gıderken polıs gordukmu serıt degıstırıyoruz.SAKAL' Alıntı:Bence şart değil , sonradan görmelerin ufacıkın yaşta çocuklara motor vermeleri yasaklanmalı ve bunun bedeli ağır olmalı 17 yaşına geçenlerin motor kullanması serbest olmalı, zaten sanki çok iyi eğitim veriliyor , kise üstüne alınmasın edirnede öyle çünkü bi sınavlara gidiyorsunuz.Hiç gitmeyelim daha iyi
abi varya bu topici neden açtığım belli bazı haksız arkadaşlarımızı korumaya çalışmayalım adalet kararı vermiş@hmedim' Alıntı:böyle saçma bir konu ve konu başlığı açtığın için bir kere herşeyden önce sana gülüyorum okaycım :queen:
şimdi gelelim konuya benim ehliyetim tam dört yaşında yalnız ben yaklaşık 7 8 yaşımdan beri mobilet olarak başladığım iki tekere sonradan vitesli motosikletle devam ettim tamam ehliyetsiz motor kullanmak doğru olmaya bilir ama senin ehliyetin vardiye sen o yakalanan arkadaşlarından çokmu daha iyi motor kullanıyosun
veya a2 ehliyet alınca pistlere çıkabilecek kadar iyibir sürücümü oluyosun
insan arkadaşlarım yakalandılar diye üzülür senin yaptığın işe bak nerdeyse şenlik kuruyosun
tamam yaptıkları şey doğru olmayabilir ama insanda biraz arkadaşına karşı hele bu arkadaş motosiklet sevdalısıysa saygısı olur ... onlara karşı daha insancıl yaklaşman lazım ...
onların acısını paylaşman lazım... üstüne üstlük birde anket kurmuşsun... busitedeki herr motorcu ehliyetsiz motor kullanmanın yanlışlığının farkında ama bazı nedenlerden dolayı alamayan arkadaşlar var yani kısacası
geç bunları arkadaşım geç o yakalandı polisi suçladı beriki yakalandı bilmem ne oldu biraz arkadaşının arkasında olmayı bil .... tamammı canım ::farao:
BLACK_ICE' Alıntı:abi varya bu topici neden açtığım belli bazı haksız arkadaşlarımızı korumaya çalışmayalım adalet kararı vermiş