arkadaşlar hoşlanmayacaksınız belki ama lütfen okuyun

ben ailem izmirde oturmasına karşın aydında okudugum için pek izmire gıdemıyorum fakat acil bir durumdan dolayı izmire gıttım bır hastam vardı amelıyattan sonra bir odaya aldılar 3 kişilik odada başka bir hasta daha vardı adı ismail olan abimiz neredeyse yenı dogmuş bir bebek gibi hareketler yapıyor ve ve hiç konusamıyordu ailesiyle biraz konustuktan sonra olayın 16 mart gunu bır motor kazası sonucu oldugunu anladım bende aktıf bır motor kullanıcısı olarak cok uzuldum hemde hatalı sollama yapan bır arac neden olmustu kazaya yanlıs anlamadıysam fazlada ustlemek ıstemedım ailesi perişandı cunku amaq bır rıcam var 9 eylul unı. tıp fak. e yolu dusen olursa nşr bolumu 15 nolu odada kalıyor zıyaret edelım ve unutmayalım bırgun bızde aynı hata kurbanı olabılırız ve zıyaret edecek bır motorcu kardeşimizi bekleyebiliriz.....

cok gecmiş olsun, cok uzuldum, izmir MTdeki arkadaslar, bence de lütfen bir ziyaret edebilirseniz artık...

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun :pale:

gün geçmiyorki böyle bir haber olmasın...o arkadaşımıza acil şifalar dilerim..
olmaması için daha ne yapabilirizki bu tip olaylar karşısında

cok üzüldüm ankarada olsaydı mutlaka gıderdım<cok gecmıs olsun ınsallah saglıgına kavusur...

o arkadaşa çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. hepimizin başına gelebilecek bir durum. imkanı olan arkadaşlar ziyaret edebilirse en azından moral vermiş olurlar.

büyük geçmiş olsun inşallah bi an önce eski sağlığına kavuşur lütfen arkadaşlar daha diikatli ve daha yavaş kullanalım motorlarımızı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun allah kimsenin başına bu tür kazalar başına vermesin:salut:

İzmir'deki arkadaşlar bir uğrayın, ayrıca hasta ziyareti dinimizce de çok sevap unutmayın!

son zamandaki kazalar sürekli aklımda ve sürekli motor üstündeyken aklıma geliyor insanın morali vozuluyor .. o kadar çok temkinli gidiyorumki fazla dikkat etmekten kaza yaparım diye korkmaya başladım...

İzmir'deki dostlarin ziyaret edeceğinden şüphem yok.. Allah acil şifalar versin..

cok geçmiş olsun konuyu izmir mt modu kenan abiye bildireceğim böyle bir ziyaretten sonra motorcu kardeşimizin ailesi bu acının yanında biraz mutlu olacaklardır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar