mondialin yeni sitesini gördünüzmü?????

arkadaşlar bence güzel olmuş faydalı bilgiler falan filan var bence çok ii olmuş helal olsun mondial e :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ÇİNLİLERE KALİTE ÖĞRETİYORUZ!

"Kendi mühendislerini Çin`deki motosiklet fabrikalarında görevlendiren Türk firmaları, en ufak cıvata ve somunu bile kontrol altında tutuyorlar. Bu titizlik kaliteyi de beraberinde getiriyor.

İSTANBUL- Motosiklet sektöründe geçtiğimiz sene yaptığı patlama ile bir anda dikkatleri üzerinde toplayan Uğur Mondial yetkilileri başarılarının sırrını makul fiyat, bol yedek parça, sık servis ve `üretimi bizzat kontrol altında tutmak` olarak açıkladılar.
Uğur Mondial Grup Yurtiçi Satış Koordinatörü Erdoğan Ulaş, `Halk nazarında Çin mallarına karşı bir mesafe var. Eğer siz işinizi bilirseniz bu pazardan çok kaliteli ürünler alabilirsiniz. Biz bu işe bir yıllık bir fizibiliteden sonra girdik ve asla telefon siparişi vermedik. Şu anda Çin`de 20 mühendis arkadaşımız var bize yollanacak motorları titizlikle gözden geçiriyor, hiç bir tereddüte mahal bırakmıyorlar. Çin`de olmayan tek şey kalite kontrol, o açığı da biz fazlasıyla kapatıyoruz. Bu işi o kadar ciddiye alıyoruz ki Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Faysal Takmaklı bizzat ekibin başında bulunuyor` dedi.”

ya öyledir:mrgreen:
aptalca bir site:farao:

Moderatör (forrap)
musti ilk o kısım benimde gözüme çarptı ve bende aynı tepkiyi verdim:) Adamlar yersen diyolar,bizim milletimizde zaten böyle laflara kandığı için amaçlarına ulaşmak için salla sallayabildiğin kadar...Sen diğer markaların hepsinden daha kaliteliyiz demediklerine dua et:wiinkk:

bunların mühendisleri
buzdolabı tamircisi diilmi lea
sadece adamlar ithalat yapıyor
servis bağlıyorlar
palavranın bu kadarı peh:mrgreen:

musti81' Alıntı:
ÇİNLİLERE KALİTE ÖĞRETİYORUZ!

Şu anda Çin`de 20 mühendis arkadaşımız var bize yollanacak motorları titizlikle gözden geçiriyor, hiç bir tereddüte mahal bırakmıyorlar.
abi bu kısmı okuyunca gözümün önüne gelen şey şu: bizim mühendisler oturmuşlar ayak ayak üstüne atmışlar ellerinde çay(ince belli bardakta) ve sigara :) ya da oturmuş batak ya da okey oynuyorlar ancak olacak budur yaw :queen: :queen: :queen:

salam ekmek kola geliyor aklıma
bide sık kullandıkları söz

abi sen bas kurtarır ya

adam üç gün sonra gelir aabi tekliyor ya gene
usta şunu der çok basmışsındır:queen:

Musti gibi düşünenler(yani benim gibi)en fazla site görünümü ile ilgili ankete katılabiliyor..Allah aşkına sık sorulan sorular bölümüne girin:queen:

extacy77' Alıntı:
Musti gibi düşünenler(yani benim gibi)en fazla site görünümü ile ilgili ankete katılabiliyor..Allah aşkına sık sorulan sorular bölümüne girin:queen:
o ne demek:silent:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
puhahahahahhaa
'mükemmeliğin markası' demişler yaa:queen:

vlad1462' Alıntı:
puhahahahahhaa
'mükemmeliğin markası' demişler yaa:queen:
tabi hocam ya artık çinliler bile mondial kullanmaya başladı hatta ducati, mondial in isim hakkını satın almaya çalışıyormuş :queen:

bunlar kalitenin ne olduğunu biliyomu ki çinliler öğretiyolarmış. kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
amaaaaaaaaaaaan her tarafı perfect olsa ne yazarki kjardeş ya :D

yahu ammada kötülediniz ha yerin dibine soktunuz yeter daha ne kaldı hehe
her agızdan bir ses çıkıyor

ayy hort oldum :p ben de aldanıp siteye baktım ne var diye mondial po ya motor yağı yaptırmış. zaten iki gündür sabah 4 de kalkıyorum t-shirt ü de ters giyip gelmişim kayseriden istanbula neyseki bişeyler yazmamışım buraya.

Şeff kilitle burayı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar