1800 km lik yolculuk 19.06.06 tarihinde

merhaba arkadaslar 19 haziran pazartesi günü yoluluğa cıkıyorum 150 zat ımla. kusadasından istanbula. istanbulda 1 hafta kalıp oradanda trabzona gecicem. her gectigim yerde resim cekilecem. simdiden icimi bi heycan sardi.istanbula ulasinca cekildigim resimleri upload ederim siteye haydee hayırlısı

Son düzenleme:
şimdiden iyi yolculuklar hocam.. umarm sorunsz ve zevkli bir şekilde yolcuğunu tamamlarsn.. resimleri bekliyoruz..

dostum şimdiden hayırlı yolculuklar.

merak ettiğim zat o kadar yolu kaldırırmı?
ben yeni motor almayı düşünüyorum zat la bisan senator arasında gidip geliyorum.

kazasız belasız sürüşler diliyorum..

way be!!!! :cat: bravo walla...

resimlerini bekliyoruz, iyi yolculuklar-kazasız belasız gidip gelirsin inşallah.

bu gezin de çinli dandik diyip ana caddeden ayrılmayan marka meraklısı tatlısu motorcularına kapak olur.

BOO_74' Alıntı:
way be!!!! :cat: bravo walla...

resimlerini bekliyoruz, iyi yolculuklar-kazasız belasız gidip gelirsin inşallah.

bu gezin de çinli dandik diyip ana caddeden ayrılmayan marka meraklısı tatlısu motorcularına kapak olur.

:p

tatlısu motorcusu terimini çok seviyorum ya :bounce:

işallah kazasız belasız tamamlarsın 1800km yi..

Evet inşallah kazasız belasız tamamlarsın bu geziyi zatın bu yolu kaldıracağına inanıyorum...

badabat, merkakla gezinin resimlerini ve haberlerini bekliyorum. yanina kücük arzalara karsi neler alicaksin? benzin pompasi, buji, sigorta, deyisik viadalar filan??

Yarı yolda kalırsan çok üzülürsü hevesin kırılır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı yolculuklar kardeşim...

bende istanbula kadar gidip geldim zatlan. motorunu tanıyorsan her yola gidersin... eminim sen zatla bütünleştin artık, yani her şarta uygun hız ve teknikle girdinmi yolu bitirirsin.. ama yollarda zorlama kendini, maksat gezmek ve dinlenmeni tavsiye ederim... eminim bu gezi kapak olucak bazılarına.. :mrgreen:

badabat' Alıntı:
merhaba arkadaslar 19 haziran pazartesi günü yoluluğa cıkıyorum 150 zat ımla. kusadasından istanbula. istanbulda 1 hafta kalıp oradanda trabzona gecicem. her gectigim yerde resim cekilecem. simdiden icimi bi heycan sardi.istanbula ulasinca cekildigim resimleri upload ederim siteye haydee hayırlısı
bence hiç deneme gidersin bi şekilde ama gittiğinde gebermiş vaziyette gidersin....

İntercom' Alıntı:
badabat, merkakla gezinin resimlerini ve haberlerini bekliyorum. yanina kücük arzalara karsi neler alicaksin? benzin pompasi, buji, sigorta, deyisik viadalar filan??
ilk olarak cok saolun arkadaslar. herkese zat ın gucunu gösterecem inş. simdiden heyecanlıyım.
yanıma kayıs ve buji alıcam bide anahtar ve alyans takımı. bıde lastıklerın ıcıne sprey var ondan sıkacam lastık patlayınca kendisi deliği kapatıyo. bilen arkadaslar varsa izmirden nerede bulabiliirm

SAVASXXL' Alıntı:
bence hiç deneme gidersin bi şekilde ama gittiğinde gebermiş vaziyette gidersin....

bu motorla yapılan tüm seyahatler için geçerli bence, goldwingle de 1800 km yapsan yorulursun...

ha scooter biraz daha yorucu mu tartışılır.

motorun zevki "yolda olmak", acil gitmek değil. yoksa bin uçağa bi saat sonra trabzon. :bounce:

abicim şimdiden hayırlı yolculuk bir keresinden bende 50 cc ile manisa-izmir gittim gedim hemde 2 defa yanlız bel koruması al derim ben motordan indiğimde iki büklüm kalıyodum :)

Tüm korumalarını tak, fotoğraf makinesi için pil , hafıza kartı, kendini yorma nasılsa acelen yok bize çekeceğin güzel resimleri düşün ve sağ sağlim ulaş.

sağlıcakla kal

İyi, yolculuklar bende dünya seyahatı düşünüyorum. Motorlarımız ayni... İzlenimlerini öğrenmek isterim. Trabzon'a vardığında Akçaabatta köfte molası ver. Şehirde Yeni Cuma Mahallesinde Camiinin yukarısında bir fırın var. Orada ekmeğin içine peynir pastırma yumurta filan koyup fırında pişiriyorlar orada ekmek ye... Hayırlı yolculuklar kardeşim. Yolunun üzerindekiş mondial bayilerini telefonları üzerinde bulunsun mutlaka... Ne olur ne olmaz.

Dostum kazasiz belasiz yolculuklar ianan bana muhtesem bir gezi yapiyorsun ve cok zevkli gececek.Resimlerini bekliyoruz.Simdiden tebrikler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar