Marmaris Rodos günübirlik turları

Arkadaşlar;
Bu yaz Marmaris teyim kısmetse. Daha önceleri de bir kaç defa gittim ama o zaman ilgimi cekmiyordu, Marmaristen Rodos adasına günübirlik turlar yapılıyor. Bu turlara katılmak icin schengen vizesi mi gerekiyor acaba? Pasaport var da vize yok bende. Saat 10:00 dan 17:00 ye kadar Rodos ta gezinmek icin 1 hafta konsoloslukta mı sürünmem gerek? Bilgisi olan varsa lütfen yazıversin.

tahminimce oyledir ama tam olarak bilgim yok bilen bir arkadaş cevaplarsa bende merak ettim bak belki birgun rodosa işimiz duşer:)

geçen sene günübirlik turlara vize istenmiyordu yaslında isteniyordu da karşılıklı anlaşma gereği gidince ordan alabiliyordun. bu sene nasıl bilmiyorum. birde geçende uçaklar çarpıştı filan istersen bi sor ordan bir acentaya

saolun arkadaslar. kesin bilgisi olan yok mu?

Super Moderator
Vize istendiğini sanıyorum.(Emin değilim ama bu şekilde hatırlıyorum.)
Ama istenen vize Schengen değildir.Schengen vize birden çok Avrupa ülkesine girmeye yarayan çok kapsamlı ve alınması zor bir vizedir.

Süper Moderatör (BBRR)
yunaistan izmir konsolosluğundan vize almak kolay geçen sene bir ara günübirlik geziler için vize kalktı tabi bizim uyanık türk milleti bu fırsatı kaçırmadı..1 ay sora iptal ettiler...geçen yıllarda konsolosluğa bile gidilmeden direk pasaportu gönedererek vize almak mümkündü.ama şuan izmire gitmek şart .

günibirlik tur için..bu linkten gereken bilgiyi alabilirsin..

http://www.yesilmarmaris.com/

Son düzenleme:
teşekkür ederim. 1 gün için uğraşılcak iş degil bende muglayı gezerim artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar