Evet arkadaşlar 25 dakikalık motorcu filmi :)

GAZLABENİ PRODUCTION GRURLA SUNAR :)

KAMERAMANLAR : ALBATROS-FB KARDEŞLER (DEHŞET İKİLİ yorumlarını sizde göreceksiniz. Cenk-erdem ikilisi halt etmişş bunların yanında) :mrgreen: Abilerim ellerinize sağlık mükemmel iş çıkarmışınız.

FİLMİN KONUSU: 03.06.2006 MT üyeleri cadde-pendik arası buluşması tanışma ve hareket halinde motosiklet çekimleri

ROL ALANLAR: bukalemoon (Onur) - gurolcbr125 (Gürol) - 73umut (Umut) - ALBATROS-FB kardeşler(Ali-Ahmet) - erdem.gunduz
(erdem) -kelsinus (Ozan), Richy (Oğuzhan) - gazlabeni (Orhan)

DOSYA BOYUTU: 44 MB
İNDİRME SÜRESİ: Band Genişliğinize göre ortalama yarım saat

Videou indirmek için buraya tıklayınız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte geldi filmimiz.OOooo.Güzel tesbitler var.
-Dakika 1:30 .Erdem hocam anlatıyor, görüntüde sahilde yürüyüş yapan bir hanım kardeşimiz var.Epeyce takip edilmiş. :)
-Dakika 2:00.Erdem hocam devam ediyor.Bu arada gazlabeni de devam.Yatlar gözaltında.Orhan kardeşimin eli işte gözü oynaşta bak :mrgreen:
-Dakika 4:36.Kamera epeyce sallandı.En sonunda terkedilerek sabitlendi.O da ne?Oğuzhan kardeş!Bu ayaklar senin mi?:cyclopsan
-Dakika 6:00.Erdem ağabeyimizden KGS ile ilgili faydalı bilgiler geliyor.:cat:
-Dakika 8:00.Umut kardeşimiz slalom yaparak buluşma yerine geldi.
-Dakika 9:00.Mutlu Emlak'tan:cherry: şehir içinde, artçılı racing tecrübeleri...
-Dakika 13:00.Artık yola çıkmak üzere hazırlanıyoruz.Ve gazlabeni, son brifingle bizi gazlıyor.
-Dakika 14:18.Hareket ettik.Tatlı talı sesler geliyor.
-Dakika 16:15.Ali kardeş Albatros (Ahmet) üstada can alıcı soruyu sordu:"Eeee?Önlerine geçtin nası çekicez?":queen:
-Dakika 19:18.Albatros kardeşlerin kötü niyetleri ortaya çıktı.Bağırıyolar:"Kameranı çalıcaz.Eve gidiyoruz biz!":cherry:
-Dakika 22:33.Gürol kardeşimiz de (gürolcbr125) bize katıldı.
Albatros kardeşlere kocaman bir teşekkür ama.Ali kardeş 8 olmuş çekim yaparken ama arkasındaki görüntüleri bile almış.Helal olsun.Yol boyunca talimatları bitmemiş.Ahmet iyi atmamış onu motordan :mrgreen:
Süperdi.Tekrarlamak ümidiyle.

Yaw sper olmuş lütfen her geziyi çekin böyle bitmemesini o kadar çok istedim ki takılan kasklarla korumalıklarla mondial bile gözüme güzel gözüktü.Hep istiyorum görüntü fakat bu cbr 125 yi:cherry: çekerken biraz daha özen gösterin yahu.Lütfen her geziyi çekin böyle

ellerinize sağlık ama çok az kişi olmuşşş... genede çok güzelll...

indiriyim bakiim neymiş :)

kısa olmuş ama güzelmiş :wiinkk: tebrikler :rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SAKAL' Alıntı:
Yaw sper olmuş lütfen her geziyi çekin böyle bitmemesini o kadar çok istedim ki takılan kasklarla korumalıklarla mondial bile gözüme güzel gözüktü.Hep istiyorum görüntü fakat bu cbr 125 yi:cherry: çekerken biraz daha özen gösterin yahu.Lütfen her geziyi çekin böyle

Çekeriz sakal kardeş.Sen yeter ki iste.Tam teçhizatlı kameraman gazlabeni gezilerimizde daima bizimle.İnşalla yakında sizleri de aramızda görmek isteriz.

Kartal23' Alıntı:
ellerinize sağlık ama çok az kişi olmuşşş... genede çok güzelll...

Satışa geldik be Kartal23 kardeş.Bir avuç iki tekerdik.

indiremedim,izleyemedim ...çatladım....:silent:

eyoooo indirdim ve izledim...süperrrr
şu makineyi bir değiştireyim bende katılacağım bu gezilere....
:bounce:

Son düzenleme:
black beauty' Alıntı:
indiremedim,izleyemedim ...çatladım....:silent:

eyoooo indirdim ve izledim...süperrrr
şu makineyi bir değiştireyim bende katılacağım bu gezilere....
:bounce:
Elindeki makina ne ki onla katılıver, mondilerde var görüyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar