150 Km Den Fazla Hiz Yapmak Yasaktir.

150km.jpg
HEMDE BU YOLDA !!!! TOPRAK YOLDA SÜPER HIZ!
Çorum’un İskilip ilçesinde stabilize yola konulan, “150 kilometreden fazla hız yapmak tehlikelidir’’ yazılı tabela görenleri şaşırtıyor.

Eski Çankırı Yolu ismiyle de bilinen ve belediyenin alternatif çevre yolu olarak planladığı bağ-bahçe yolunda, 1 yıldır genişletme çalışmaları yapılıyor. Bir süre önce özel bir firmaya ihale edilen yol yapım çalışmaları sürerken, yolun her iki ucuna belediyece, “Bu yolda 150 kilometreden fazla hız yapmak tehlikeli ve yasaktır. Belediye Başkanlığı’’ yazılı tabela dikildi. İskilip Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, tabelada yazım hatası olabileceğini belirterek, “Otobanda bile 150 kilometre hıza izin verilmiyor. Bu ya şaka ya da tashih hatasıdır.’’ dedi. Belediye Başkanı Orhan Öztürk ise konuyla ilgili açıklama yapmadı

Onu yazan tabelacinin suratini gormek isterdim. Belkide Corumun deli crossculari cok meshurdur da biz bilmiyoruz.:queen:

bence mahallenin muzurlari iki tabelaya da 50 km yazisinin basina 1 eklediler ...:wiinkk:

kim gidebilir ecp bu yolda 150km. ile
tebaleyı yazan adam normal yolda bile giderken 150km yi hiç görmüşmü acep...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çüş yani deyim ben:)

Denizli İl Temsilcisi
aga yapmış işte elemnın biri sinir olmuş heralde tabelaya
trbzonda olması lazım tablenın birindede dikkat daş düşebülür ayu çıkabülür yazıyodu

arkadaşlar dikkatli bakarsanız o 1 rakamı sonradan eklenmiş gibi duruyor....

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
"Belediye Başkanı Orhan Öztürk ise konuyla ilgili açıklama yapmadı"

dünyadan haberleri yok ki.ne açıklaması yapacak beyefendi.
malına el uzatılmadıkça, geriye kalan hiç bir şeyi önemsemeyen kişi sayısı giderek çoğalıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
johny+1 yani yoksa o yolda 150 :queen::queen::queen::queen:

Ne biliyosunuz? Belki Dünya Ralli Şampiyonasının Türkiye ayağındaki etaplardan biri oradan geçiyodu di mi ? :queen:

ben malesef burada yaşıyorum bu tabeleyı bende gördüm arkadaşlar bende ilk önce şaşırdım tabelacı abimiz belediyei iki kere aramış 150 mi 50 mi deye ikisinde de belediye 150 DEMİŞ. yolda 30 km den fazla hız yapmak imkansız tak şerit ve stabilize.

abartılacak bişey yok 150 diosa bas 150 belediyenin koyduğu hız sınırlamaları belirli ölçümlere göre hazırlanıyor 150 diosa 150 dir bas gaza :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar