[MT Zonguldak] 7-8-9 Temmuz / Kdnz. Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk, Festivali Buluşması

Krdnz Ereğli Festivale Gelirmisin ?

• Manyak kim kardeşim tanımam ben öle birini

Oy: 0 0.0%
  • Yağmur Çamur demem oradayım

• Hiç olmadı Otostopla gelirim

• Kullanılan toplam oy
    4
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
festival_x.jpg

Arakdaşlar 7-8-9 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Kdnz. Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk, Festivalinde buluşalım. Festival 3 gün sürüyor. Festivale 2 sene önce MegaStar Tarkan izleyen seyirci olarak dünya rekoru kırmıştı. Bu sene de Tarkan geliyor. Mükemmel bir Festival olacak. Hepinizi bekliyorum. Bakın sizler için getiriyorum Tarkan'ı biletleriniz benden :queen: evet elleri göreyim şimdi :cherry: liste oluşturalım.
Bu sefer Buluşma 3 gün sürsün diyorum isteyenler otelde konaklar isteyenler sahilde kumsalda uyur. Şahsen biz her zaman sokaklarda yatıyoruz. Acayip sarıyor :) Bir de otellerde boş yer bulmak sorun olabilir. Onlarıda ayarlıyacağım.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Resmi Web Sitesinden Festival için aldığım yazı. Site
STARLAR EREĞLİ FESTİVALİ'NDE
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık 7-8-9 Temmuz tarihlerinde 13. sü gerçekleştirilecek Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları kapsamında Ereğli’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütleriyle toplantı yaptı.

Başkan Posbıyık, festivalde sahne alacak sanatçıların biri hariç belirlendiğini belirterek Grup Hepsi, Ebru Gündeş, Serdar Ortaç, Grup 84, Dj Harem ve Asena, Hadise Sibel Can ile Kibariye ve Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan’ın festivalde sahne alacağını söyledi.

Toplantıda konuşan Başkan Posbıyık, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük festivalinin gerçekleştirileceğini belirterek “ Festivalle ilgili olarak bütün vatandaşlarımızın teklifine önerilerine açığız. Belediye olarak biz organizasyonu yapıyoruz. Bu festivali Ereğli halkı yapıyor. Bugün burada Ereğli halkının temsilcileri sivil toplum örgütleriyle toplantı yapıyoruz. Bütün sivil toplum örgütleri, vatandaşlarımız yapmak istedikleri etkinlikleri bize bildirsinler. Festivaller sayesinde Ereğli’nin tanıtımını Türkiye’de ve Avrupa’da çok iyi yaptık. Bu sene çalışmalara çok erken başladık. Ben Ereğli’ye festivale gelip beğendikten sonra yatırım yapan işadamları, Ereğli’ye yerleşen vatandaşlar var. Bu festival Eerğli halkının birlik ve beraberliğinin bir göstergesidir. Festivalin daha cazip hale gelmesi için tüm vatandaşlarımızın önerilerini bekliyoruz” dedi.

EN BÜYÜK FESTİVAL

Bu sene festivalde özellikle Tarkan konserinde rekor kalabalık beklediğini belirten Başkan Posbıyık, festivale katılacak sanatçıların biri hariç belirlendiğini belirterek şunları söyledi; “Yine bu festivalde önceki yıllarda olduğu gibi Türkiye’nin starlarını getiriyoruz. 7 Temmuz Cuma günü Grup Hepsi ile Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç birlikte sahne alacak. 8 Temmuz Cumartesi günü ise as sanatçı belirlenmedi onun dışında Grup 84, Dj Harem ve Asena, Hadise Sibel Can 9 Temmuz Pazar günü ise Kibariye ile Türkiye’nin Megastar’ı iki sene önce Ereğli’ye gelerek rekor kalabalığa konser veren Tarkan sahne alacak. Bu sene özellikle Tarkan konserinde rekor kalabalık bekliyorum. Çalışmalarımız bu yönde yoğunlaşacak”.

Arkadaşlar MT Tşörtü isteyenler varsa haber versin Erhanla görüşüp getirtelimbu buluşmaya
Liste:
1)sefir67
2)aliberkay
3)veli lafci

Evet gelecek arkadaşlar (4lü) kesin geliceksek buluşma son gün yani 9 unda olsunderim gelmicekseniz söleyin iptal olsun toptan mutlaka haber bekliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunedirla manyah

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bilmem hep ben geldim şimdi sıra sizde bakın Sizin için taa Tarkanı amerikalardan getiriyorum. ona göre Türkiyede görebileceğiniz en büyük Festivali düzenliyorum Paraya kıydım anlıcaanız

İsteyenleri Yerin 400 metre altına kömür ocaklarınada sokabilirim :queen:

walla haklısın ya... 7si olamaz ama 8inde ayarlayabilirsem oradayım cenk, kimse gelmedi otostop var, tren var de mi?-tek parca halinde kalmak da mühim tabi-:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bilmem hepinizi bekliyom o kadar sanatcıyı getiriyorum sizler için

Forumdan Uzaklaştırıldı
olm yazıların hepsini okutma şimdi yer neresi onu söle :)

Tarkan yine son gün mü gelecek?
Hırsızlığı nasıl önleyeceksin?
Oto park etmek yine sorun değil mi? Park ettikten 2-5 km. yürüyecek miyiz?
Bizleri nerede karşılayacaksın?

manyaklık edip geleyim dicem ama 8 inde ehliyet sınavı var yok sa koşa koşa gelirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
serkan79
Yer Zonguldak Ereğli abi seni yazdım zaten listeye :queen:

sereye
Tarkan Son gün geliyormuş. Hırsızlık: madem sordun motorların basında sen bekliyeceksin ceza sana :) Muhtemelen yürürüz park ettikten sonra mecburen. İstanbuldan gelenlerle birlikte gelirim ben muhtemelen veya ereğlide en uygun yerde karşılarım sorun mu ? Senide ekliyorum listeye anlasılan geliceksin.
camadan
neler kaçırdığın ortada ben diyeyim ehliyet sınavına gir gel derim ...

ferni
Senide ekledim listeye

:cat: :cat: :cat: :cat: 67:cat: :cat: :cat: :cat:
kardesim listenin en basına beni yaz.isteyene bedava konser izletebilirim.tarkanın sahneye cıkcagı yerin hemen karsısında bizim dukkan var.kabak gibide görünüyo.içecekler benden:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet sefir67 ekledim seni listeye hemen :) msn in varsa beni eklermisin az konusalım seninle bi [email protected]

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw anasını satim kimse bana sormadan her geziye direk yazıyo sil lan manyak :) ehliyet sınavına gircem o gün :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bilmem ertesi gün gelirsin abi olmadı sınavdan sonra çıkın yola hepinizi bekliyom valla olmaıd sınav sorularını çalarım iptal ettiririm sınavı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sil sil gelemem ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok silinmiştir

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben halimden memnunum kardesim sitenin manyak ihtiyacını sen karsılıyosun zaten :)

yaw bu millet sasırmıs olmalı:queen: cenk arkadasımız taaaaaa amerikadan tarkanı götürdüm gelin benden beles izleyin diyo kimsenin taktıgı yok.ama gelin sizin için beles mt t-shirtleri dagıtıyoz desek millet F16 ya atlar gelir valla:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sefir67 valla çok doğru diyosun valla bilmem ben o kadar gittim gelmeyenler içinde süprizim olacak :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya millet hadi elleri göreyim bundan daha büyük MT Buluşmasımı olur yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar