Motorcu Arkadaşlarin Dikkatine

Yollardaki Sulama Calişmalarina Dikkat

:cyclopsan Arkadaşlar yaz geldi cok dikkatli olmalıyız Parkları bahceleri sulamak icin calışan fiskiyeler amacına uygun calışmıyor resmen yolları suluyorlar dikkat edin,hic beklemediğiniz bir anda ıslak zemin karşınıza cıkıyor yeşil alanlı kavşak ve bulvarlara lütfen dikkatli girelim.Bu problemler otoları bile zora sokuyor bizleri düşünmek bile istemiyorum.yolların kuruluğuna fazla güvenmeyin güneşten asfalt eriyor yerler jilet gibi kayıyor. LÜTFEN HIZIMIZA DİKKAT EDELİM.KURALARA UYALIM:cat:

Son düzenleme:
albatros haklı bencede bu sabah yolda gördümki belediye sokakları yıkıyor yerler sabun dökmüş gibi kayıyor ve son duyduklarıma göre karadenizin bazı yerlerinde aasfaltlar erimiş dikkatli olmalı

Çok teşekkürler uyarı için.. Gerçekten tehlikeli bi durum oluşuyor..

arkadaslar bir de sizde oluyor mu biliyorum ama benim motorda asfalttaki frenlemeden dolayı oluşan lastik izlerine denk gelince motorun arkası gezmeye baslıyor. dun otobandan gelirken gebze dilovası arası zor anlar yaşadım her taraf lastik izi olmuş nasıl olmuşsa artık

abi sadece belediye mi bazı semtlerde kadınlar yol kenarında halı yıkıyorlar ve asfalt sabunlu su oluyor

dostdark' Alıntı:
abi sadece belediye mi bazı semtlerde kadınlar yol kenarında halı yıkıyorlar ve asfalt sabunlu su oluyor
YA allahtan kafa kıyak gezıyorsun bıde ayık gezsen destan yazarsın yazı cok harıka kardesım halılarrrrrrrr konusunda :cherry:

2 gun once tv de gormustum mahallenin bayanları istanbulda bir semt te halı yıkıyorlar aşşagıya kayan sabunlu sular 2 otomobilin yoldan çıkmasına ve ortadaki dere yatagı gibi bir kanala uşmasına neden oluyor orada motorun kaydıgını bile dusunmek istemiyorum

dostdark' Alıntı:

Özellikle sokak araları çok kötü durumda, yerler sürekli ıslak, istanbul gibi her tarafı yokuş olan bir şehirde, bir de yerlerin sürekli ıslak olması çok tehlikeli oluyor,

Buradan bütün arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum;

"Yavaş yerler yaş" :p :p :cherry:

bizim mahalledeki mümin abi keşke bu foruma üye olsaydı :p yaw adamın işi gücü yok elinde hortum yol suluyor :pr:
mümin abiii mümin abiiii... buradan sana sesleniyorum yol sulama çiçek sula çiçeeeeekkkk :queen:

asi1977' Alıntı:
bizim mahalledeki mümin abi keşke bu foruma üye olsaydı :p yaw adamın işi gücü yok elinde hortum yol suluyor :pr:
mümin abiii mümin abiiii... buradan sana sesleniyorum yol sulama çiçek sula çiçeeeeekkkk :queen:

:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar