sadece bukaradarla kalınsa yine ii, daha neleri var kask takmayan mı istersin kendi takıp eşine, kız arkadaşına kaskı gereksiz görenlermi istersin yaka bağır açıp trafiğe dalanmı ??? bunlarla halen mücadele etmemeye devam edelim organize olmayalım yanlızca gezilere eğlenceye takılalım sonrada sesimizi duymuyorlar motorculara saygı göstermiyorlar diyelim, arkadaşlar saygıyı kazanmak istemekle olmuyor birşeyler yapılacak ki gereken saygı ve bilinç olsun motorsiklete sadece gezi amaçlı binen ve nette geyik yapan bir topluluğun dışına çıkmak, organizasyonlarımıza eğitim ve motorcunun birçok yönünü sergileyecek faliyetlerde bulunmaktır. Örneğin bayramlarda trafik herzaman yoğun oluyor değilmi emniyet ile görüşüp mutabakat sağlandığında gönüllü olarak trafiği düzenlemeye neden yardımcı olamıyoruz, neden bananeci toplum özelliimizi devam ettiriyoruz bu forumlarda gezen kaç kişi bir motorluyu kask tamadığı için uyarmıştır, kaçımız trafiğin yoğunlaştığı yerlerde diğer sürücüleri uyarmıştır. Bence öncelikle kendikendimize soracağımız bir çok soru var inşallah yazdığım yazının ilk paragrafı okunup yaa üff ne yazmış bu denmez, ben buradab tüm arkadaşlarımı ve abilerimi göreve davet ediyorum bizler toplumun güçlü birer üyeleriyiz herkez üzerine düşen görevi yapmalı bence.... sevgiler Saygılar