Regal raptormu yoksa Keeway super shodowmu karar veremiyorum?

Arkadaşlar Merhaba ;
Yaklaşık 2 aydır motor almak için araştırma yapıyorum, uzun yol yapacağımdan dolayı cruser tarzı motor almak bana cazip geldi (fiyatıda etkili oldu tabi), cumartesi gunu Regalin bayisine gittim ve motoru gördüm çok hoşyum gitti burdada zaten topiğini devamlı takip ediyorum, ama eve dönerken keeway bayisinide ugradım bugün için super shodow modelinin satışa sunulacağını söylediler, bu modelin muadillerini fuarda inceleme imkanım olmuştu, tabi benim içimede kurt düştü çünkü keeway her ne kadar servis noktasında şikayetler olsa da macaristan ürünü ve belli bir kaliteye sahip gerçi regalin kaliteside ortada yani başa baş gidiyor diyebiliriz, sizlerden ricam tecrubelerinize dayanarak hangisi tavsiye edersiniz rahat sürüşü ve arızalarıyla baş ağrıtmaması gibi... Bu konuda tecrübelerinize ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim:cat:

Biraz el tamir tutuyorsa keway ile uzun yol yapılabilirmiş.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kanuni ne kadar Türk malıysa, Keeway o kadar macar malıdır.:p

Keeway supershadowun benzerini geçen inceledim. Açıkçası beni boyut ve işçilik olarak tatmin etmedi. İçin için zamanında Supershadowu beklemeye dayanamayıp regal aldmamdan dolayı sevindim.

Son düzenleme:
evet super shodow biraz boş geldi banada regal daha dolu dolu peki regalin parçaları ne durumda pahalımı ve alır almaz neler yapmam lazım bi değişikliğe (parca konusunda buji vs.) gerek varmı?

kardes inslallh hayırlısı olur ama benim tafsiyem regal almandan yana ben aldıktan sonra hiç bir sekilde sorun yasamadım hatta arka lastik dahi yakabilirsin garantisini veriyim

regal derim kullanıcıları çok memnun ki birçok kullanan tanıyorum.keeway supershadow ise zaten söylendiği tarihten 5 ay geç geldi ayrıca daha motor gelmeden zam yaptılar:farao: eğer ben ikisi arasından seçim yapacak olsaydım kesin regal derdim tereddütsüz...

yapılan kıyaslama bile bence yanlış regalin topiğine gidip okursan en ufak daha bir sıkıntı çeken yok motordan ehr kez öve öve bitiremiyor.

özellikle her kezde uzun yol yapıyor. super shadow u gördüm cılız çelimsiz bir motor hiç bir özelliğide yok özelliği olmayan bir motoru kriterlere katman bile bence yanlış.
regal-doradov5-zealsun 150-19 bunlara bak derim

motosiklet modelleri forumunda regalle ilgili her türlü fotoğraf bilgi ve kullanıcı fikirleri mevcut isterseniz bi oraya bakın.

Eğer tarzım cruiser olsaydı hiç düşünmeden Regal Raptor alırdım ben bu makineyi kullandım kullanması çok zevkli artık sıkçada görebiliyorum akü sorundu onuda halletmişler daha ne...

Masai grand eagle 250

Uzun sure Regal alsam diye bakinip sonra Supershadow mu acaba deyip beklemekten sikildiktan sonra Masai Grand Eagle aldim. Bir bakmanizi oneririm. 1 haftada 600Km yol yaptim sehir ici ve sehir disi. Fiyat performans acisindan bence bir bakin.

Regal Raptor kim satıyor? Türkiyeye geiren kim arkadaşlar, web sitesi falan varmı?

radyatörlü motor her zaman daha iidir,, bildiğim kadarıyla regal su soğutmalı

Düşünme bile RR al.

En azındadn denenmiş bi motor.Kullanıcıları memnun,performansı gücüne göre tatmin edici.

Supershadow ise tam bir kapalı kutu.İlk görenler kötü izlenimler aktardı.

Tutulur mu tutulmaz mı belli değil.Bir de insanları çok oyaladılar.Gelmemiş motora güya aylarca fiyat avantajı uyguladılar.

Parçası ne olur belli diil.Çok satılan Superlight ta bile ithalatçı şirket servis sorunu yasıyor.

Sadede gelelim.Sen RR al.

cbrhalil' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba ;
Yaklaşık 2 aydır motor almak için araştırma yapıyorum, uzun yol yapacağımdan dolayı cruser tarzı motor almak bana cazip geldi (fiyatıda etkili oldu tabi), cumartesi gunu Regalin bayisine gittim ve motoru gördüm çok hoşyum gitti burdada zaten topiğini devamlı takip ediyorum, ama eve dönerken keeway bayisinide ugradım bugün için super shodow modelinin satışa sunulacağını söylediler, bu modelin muadillerini fuarda inceleme imkanım olmuştu, tabi benim içimede kurt düştü çünkü keeway her ne kadar servis noktasında şikayetler olsa da macaristan ürünü ve belli bir kaliteye sahip gerçi regalin kaliteside ortada yani başa baş gidiyor diyebiliriz, sizlerden ricam tecrubelerinize dayanarak hangisi tavsiye edersiniz rahat sürüşü ve arızalarıyla baş ağrıtmaması gibi... Bu konuda tecrübelerinize ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim:cat:

Keeway geldi mi ki piyasaya? Olmayan bir motosiklet su anda.. Ben RR derim..
Asagidaki imzamdaki linklere bak.!

burada amerika'yı tekrar keşfedeceğimize sen bir regal raptor topiğine uğra ve bilgi deryasına açıl :)
forumlar/motosiklet modelleri/dadyw250e vs vs isimli bir topik...

Ben RR alalı 4 ay oldu motordan çok memnunum 2.500 km oldu izmir de (cetincan ticaret) servisi cok iyi en ufak şikayetlerimi hemen giderdiler
motorun rodajıda bitince vibrasyon cok azaldı bu motoru almamı sitede kullananların yazdıkları oldu gercekten en iyi kararı yaptıgımı dusunuyorum regalin aynı ozelliğine sahip aynı fiyata baska bir motor yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar