Evli bir motorcu geziye nasıl kacar

ya arkadaşlar cuma günü bir yazı yazdım motorla nasıl kız tavlanır diye tabiki bizimki bir latifeydi ama cok ciddiye alan arkadaşlar olmuş ve bazılarından özellikle bir veya iki bayan arkadaştan tepkiler geldi hatta tehtit mesajları bile,ve olan oldu bir tane ağzı sıkı olmayan bir arkadaş yengenize yazıyı patlatmış iki günden beri parklarda yatıyorum neyse kendimi bu gün afettirim inşallah artık taklamı atarım motorumu satarım orayı allah ve yengeniz biliyor.Kafanızı arttım benim derdim hafta sonu nasıl geziye geleceğim arkadaşlardan o dahihane fikirlerini geliştirip bana yardımcı olmanız hepinizin yardımına ihtiyacım var calıştırın saksıları yardım edinnnnnnnnnnn yaaaaa not:bayanlarda yardım edebilir zaten bir atasözü vardır civi civiyi söker diye

Evli olan motorcu geziye nah kaçar.
Kaçarsada başına bela açar

yengeyle beraber dünya turuna bile çıkar :)

bkz: boy
bkz: tunoka
bkz: bandit
bkz: bi dünya bkz verilebilir buraya :wiinkk:

çok kolay hatunu da atar artçı olarak beraber heryere.

not: ben öyle yapacam.

önemli not :motosikleti alıp biraz tecrübe yaparkene bizim hatunda beni araba ile takip edecek bak ben olayı böyle çözdüm.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALBATROS-FB' Alıntı:
ya arkadaşlar cuma günü bir yazı yazdım motorla nasıl kız tavlanır diye tabiki bizimki bir latifeydi ama cok ciddiye alan arkadaşlar olmuş ve bazılarından özellikle bir veya iki bayan arkadaştan tepkiler geldi hatta tehtit mesajları bile,ve olan oldu bir tane ağzı sıkı olmayan bir arkadaş yengenize yazıyı patlatmış iki günden beri parklarda yatıyorum neyse kendimi bu gün afettirim inşallah artık taklamı atarım motorumu satarım orayı allah ve yengeniz biliyor.Kafanızı arttım benim derdim hafta sonu nasıl geziye geleceğim arkadaşlardan o dahihane fikirlerini geliştirip bana yardımcı olmanız hepinizin yardımına ihtiyacım var calıştırın saksıları yardım edinnnnnnnnnnn yaaaaa not:bayanlarda yardım edebilir zaten bir atasözü vardır civi civiyi söker diye
bakıyorumda sen fanteziye kaçıyorsun evliysen diger evli arkadaşlar gibi alıp gelirsin eşini gelmiyorsada yalan söylemeye gerek yok altı üstü bi gezi hayatını yaşamını etkilemesin budur birader

Ya hanim ile gidersin yada evde tuneklersin . Bu olay bu kadar basit.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vallah arkadaşlar doğru söylüyor bende evliyim ama bütün gezilere yanlız giderim eşim korktuğu için.senin eşin motora biniyorsa artcı olarak götür ama
oda korkuyorsa arkadaşlarla haftasonu geziye çıkacağız de açık açık konuş
sonra kendisi öğrenirse daha kötü olur.anlaşma yap cumartesi ona pazarı
kendine ayır eğer gelmiyorsa.

bır varmış bi yokmuş

ashes' Alıntı:
bakıyorumda sen fanteziye kaçıyorsun evliysen diger evli arkadaşlar gibi alıp gelirsin eşini gelmiyorsada yalan söylemeye gerek yok altı üstü bi gezi hayatını yaşamını etkilemesin budur birader
:pr: ya dostum hep chp gıbı muhalefetsın böyle gıdersen hic iktidar olamazsın hayata biraz espırılı bak:bounce:

istersen geziye kaçmak kolay kapatırsın telefonu evden çıktıktan sonra hanımınada işe gidiyorum cmrtsi çalışmıyosan çok fazla iş var çalışmamız gerekiyor falan dersin kaçarsın ama başına bi olay gelirde hanım senin işte değilde gezip tozduğunu öğrenirse o zamna dünya başına yıkılır işte

durup dururken bir gezi yüzünden hanımının güvenini kaybedersin ve bu bana göre ölümden beter bir olay olur

çünkü sen o kişiyle hayatını paylaşıyorsun dünyada neyin varsa yarısı onun yalanlarının doğrularının gerçeklerinin hayallerinin ve evladının ki o işin en belasıdır......yarısı onun

şimdi eğer bir yere kaçmak istiyorsan en başta düşünmen gereken bunlardır....
bunları düşünmüyorsan zaten boşuna evlenmişsindir.......

sözüm meclisten içeri bana göre doğrular bunlardır gezi değil.........alınmak isteyen varsa hiç problem değil benim için ALINABİLİR.......

ALBATROS-FB' Alıntı:
:pr: ya dostum hep chp gıbı muhalefetsın böyle gıdersen hic iktidar olamazsın hayata biraz espırılı bak:bounce:
birader benim sana özelden yolladıgım burdan geçmez sansür koymak gerekir
yada hatta koymadan da koyabilirim sansürsüz istersen :)

sağlıgın açısından gitme derim ben aramızda ispiyoncu olabilir yengeye söyleyebilir :) "biliyon milletin ağzı torba degil büzesin" ya da korkmadan ben gidiyon diyecen ama ilierisi için ilki daha mantıklı

Motosikleti
Suzuki Burgman
kardeş bu siteye girsin yenge bu mesajları okut o zaman izin verecektir...motorcu kardeşleri ayırmaya kıyamaz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:bounce: aslan gibi gider..bakınız zühtüpaşa...
S&S

Bekarlık sultanlıktır. :cherry:
Bekara karı boşamak kolaydır. :cherry:

Öhö öhö.....
veeeee iştee geziye kaçma tiyoları
------------------------------------------
1:hayatım sen bu haftasonu annenlerde kalabilirsin.
2:hayatım biraz kilo almadınmı hafta sonları spora başlasana.
3:hayatım bu hafta sonu bi arkadaşın dedesine mevlit okutcaz istersen sende gel
4:öff ya hayatım bu hafta sonu saatlerce yeni ürünle ilgi eğitim var bıktım be
5:ve hiç biri yemesse ben geziye gidiom gelince çocukların kimde kalcağına karar veririz. ayrılsakta dostluğumuz devam etsin byeee

eşi motor sevmiyorsa izin verecek ..
seviyorsa beraber gelinecek..
bu işin başka yolu yok..:)

Valla evli bir insan olarak tek söyleyeceğim işin zor, sen orda eğlenirken kendisi evde canım sıkılır muhabbetine girebilir en iyisi b planı kayınpedere yollaman çocuk falanda varsa dedeleri özlemiştir moduna girebilirsin ama kesinlikle yalan söyleme belli bi zaman sonra meydana çıkıyor canın sıkılır:mrgreen:

akalteke' Alıntı:
Evli olan motorcu geziye nah kaçar.
Kaçarsada başına bela açar

+1000abimiz çok doğru söylemiş hem abi niye yengeyi alıp ta gitmiyorsun ya bence onu kandır sen yanlız kaçacağına:cat:

Sen geç kalmışsın. Baştan konuşup bu konuyu anlaşıp öyle evlenecektin abi. Yada motorla gezmeyi çok seven biri ile evlenecektin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar