Küfüre gerek yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar bıraz once sitede gezinirken aklıma geldı ve semt olarak bana yakın olan bir kac arkadasın msn' nı alarak lısteme ekledım ve dogal olarak onada eklendım benı tanımadıkları ıcın kımsın dıye soranlar oldu kendımı tanıtınca hosta sohbetler oldu ama bır arkadasımız ısmıne gerek yok daha sen kımsın dıye bıle sormadan kufre basladı. Buradan onu kındıgını bıldırmek ıstedım

allah allahh.
olmamış.:farao:
bu vesileyle ekledim abi ben de şimdi seni.
(küfreden ben değilim yanlış anlaşılmasın:queen: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
O muhterem belki de normal hayatta itik, ezik bir tiptir. Hırsını alıyordur bu şekilde. Sil gitsin, mevzu etmeye değmez.
Yazık ama yaa... senin için değil de o adam üzüldüm şimdi!..

sadece bu gece 4 kişi ekledi beni bende sormadım onlara kimsiniz die onlarda söylemedi öööle duruyolar listemde bakalım nolucak :silent:

kimsin diye sorduğumda motosiklet.net ten yazınca çok sevindim tanıştığımıza memnun oldum...

beni de bugün bir iki kişi ekledi
kim olduklarını daha söylemediler, konuşmadık da.
benim msn adresim de yazmıyo ki, nerden buluolar çözemedim:)
topiclerinden birinde yazdım heralde:)

kaldera' Alıntı:
bu forumdan beni ekleyen yok nedense?
abi beni 2-3 kişi ekledi oda satılık ilanı için.Bazı arkadaşlarda merak ettkleri bazı konuları özelden sormuşlar onlarada severek yardımcı olmaya çalıştım.Kapım tüm motosiklet sevdadılarına açık elimden geldiğince.
[email protected]

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

les, senin e-mail adresini elaltından dağıtıyoz. yakında bush da seni ekleyecekmiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar ben ona eklenmek istediğim zaman kabul etmeseydi o zaman çünkü msn soruyor eklemek istermisiniz diye o zaman ya evet demeseydi yada kufur etmeye hakkı yok küfre kalsa ondan 1000 lerce fazla kufur biliyorum ama seviyemi onunla birlikte düşürmem

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet hocam dediğim gibi mahsuru varsa hemen yasakla ama bence birbirimizle irtibatta olabilmemiz için mail, msn, tel, lerimizin birbirimizde olması lazım bence

o değilde adam diğer elemandan 1000lerce fazla küfür biliyomuş.Ben o cümleye bittim.Yani bi başlasa kitleyecek elemanı:queen: :mrgreen:

Gnusher' Alıntı:
o değilde adam diğer elemandan 1000lerce fazla küfür biliyomuş.Ben o cümleye bittim.Yani bi başlasa kitleyecek elemanı:queen: :mrgreen:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

muhahaha ben her gün küfür yiyom ediyom
siteye yazsam:p
bazen farkında olmuyorum kastamonuluyum:p

benim msn hep aynı ne ekliyen var ne bişi motorize26 olmasa konuscak adam yok motorlar hakkında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar