Halı Saha Maçı Öncesi ve Sonrası Sendromları...

dün akşam Maltepeye Halı saha maçına gittim...tabiri caizse öldüm bittim...bedenim iflas bayrağını çekmiş vaziyette...

maç öncesi ve sonrası duygularımı sizlerle paylaşmak istedim..

1.maç öncesi heyecanı...sanki bütün sahayı santim santim karışlarsın gibi gelir...

2.antrenman esnası topa ilk değdiğinde birden Maradona olursun...bütün atraksiyon ve bilumum şebelekliği yaparsın...

3.tüm toplar sana gelsin istersin...

4.bir Fatih Terim olur çıkarsın...hata yapanları ve kimin ileride kimin geride olması gerektiğini hep sen söylersin...

5.halı saha maçlarında taç ofsayt ve buna benzer kurallar olmaz...

6.hakem kankan olduğu için fırçayı basabilirsin...

7.soyunma esnasında 5-10 arası gol atarım diye hayalle kurarsın...

8.sanki maçı tüm izleyenler topun sana gelmesini beklerler...sadece sen izlenirsin...120 gol atsan sanki Avrupa gol kralı olursun...

9.alkış tufanı kopmasını beklersin ama Halı sahalarda atılan aptalca gollerden biridir...

10.mutlak düşürülürsün...

11.bu maçın aptalca bir maç olduğunu anlamayıp ölümüne giren heyecanlı tipler vardır...

12.baklavasına diye başlayıp...sonra yenilince araya kaynamasını beklersin tatlının...ama kimse unutmaz tabiki...

13.halı saha sahibinin ne kadar para kazandığı ile ilgili matematiksel hesaplara girersin...ulen bizden 100 ytl aldı günde 20 maç...haftada vs. diye kafayı yersin...adam maldır ama sen çok akıllısın ya onun sahasında top oynayarak...

14.maç sonunda soyunma odasına giderken hayatın eskisi gibi ne kadar ebelek olduğun düşünürsün...

15. 1 saatlik pembe tablo gider hayatın siyahlığına bürünürsün...

16. maç sonrası evde ağrıların başlar. 1 gün sonra bedeninin senin kontrolünde olmadığını farkedersin...

17.bir dahaki maça gitmek için sabırsızlanırsın...

Bi de kaptırıp ''La oğlum koşsanıza a.q!'' diye yeri göğü inleten,maç çıkışı teri kurumamış Rambo pozisyonunda ''Olm ben onlardan olsam fark atardık''diye gezen testesteron manyağı tipler olur.Öyle kaptırmıştır ki sanarsın o maçı aldığı anda terfi edecek,Türkiye A.B üyesi olacak,döviz düşecek,Tayyip Erdoğan Busha tekme tokat girecek,aşk kazanacaktır vs vs...

ulan gül gibi yazı yazmışım...tabiri caizse efsane paylaşımlar...2 cevap 40 görüntüleme ya...ayıptır ya...alıntı değildir bunlar....gogıldan kitaplardan alıp size yazmıyorum...ah benim kıymetimi ne zaman bilceniz...adımız çıkmış geyiğe...

paylaşımcııı geldiii hanımmm....kaliteli paylaşımlarım varrr...:queen:

ulan gül gibi yazı yazmışım...tabiri caizse efsane paylaşımlar...2 cevap 40 görüntüleme ya...ayıptır ya...alıntı değildir bunlar....gogıldan kitaplardan alıp size yazmıyorum...ah benim kıymetimi ne zaman bilceniz...adımız çıkmış geyiğe...

MT grubu futbol eğilimli değil demekki :cherry:

Çok mu iyimser baktım yoksa :p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu başlık 30 mesajdan aşağı düşerse Mete_han sinir krizlerine girer, olmadı 6 ay sonra yine hortlatır.

Hadi arkadaşlar mete abimize 2 smileyi fazla görmeyin. Pamuk eller klavyeye

Ahada ben sıramı savdım.

Paylaşım için teşekkürler:rendeer:

MT grubu futbol eğilimli değil demekki :cherry:

Çok mu iyimser baktım yoksa :p

sen begendinmi bacım...gerisi boş...:wiinkk:

bende oldum olası Futbola hazetmem...Sadece Beşiktaş maçlarını İnönüde seyretmekten zevk alan şahsına münhasır biriyim...Nasıl bir Fenerbahçeliysem artık...genlerimde Beşiktaş ruhu var...Beşiktaşlı doğulduğu için Fenerbahçeli olduğumuda sklamam...ama Beşiktaşla ağlar Beşiktaşla gülerim...belkide polis olan pederin beni beni zamanında beleş İnönüye sokmasından dolayı alışkanlık olmuş...şimdi para veriyoz tabi...Beşiktaşa feda olsun be...

Bu başlık 30 mesajdan aşağı düşerse Mete_han sinir krizlerine girer, olmadı 6 ay sonra yine hortlatır.

Hadi arkadaşlar mete abimize 2 smileyi fazla görmeyin. Pamuk eller klavyeye

Ahada ben sıramı savdım.

Paylaşım için teşekkürler:rendeer:

allah razı olsun akira...siye doğruyu söyle gurban...kendi topiğim diye demiyom...sağlam yazı değilmi...taş gibim...:queen:

Son düzenleme:
ilk yazdığın zaman okumuştum çok ta hoşuma gitmişti neden yorum yazmamışım hayret :)
arkadaşlar paylaşıma devam emeğe saygı hadi bakalım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw mete abi beni zorla kaleye geçiriyolar yaw:pr: gerçi kaledeykende 1 2 gol atıyom ama yine oynatmıyorlar :salut: yani az gol yedim diye hep ben mi kaleci olcam yaw demi ama bizde insanız bizimde oynamaya hakkımız var :queen: :queen: :queen:

yaw mete abi beni zorla kaleye geçiriyolar yaw:pr: gerçi kaledeykende 1 2 gol atıyom ama yine oynatmıyorlar :salut: yani az gol yedim diye hep ben mi kaleci olcam yaw demi ama bizde insanız bizimde oynamaya hakkımız var :queen: :queen: :queen:

KALEDEYKEN DE OYUNDA DEĞİLMİSİNKİ...
NEDEN EN İYİ YAPTIĞIN İŞİ YAPIP
YADA O İŞİ EN İYİ SEN YAPIYORKEN BUNUNLA MUTLU OLUNMAZKİ

HEM GOL ATMAK KADAR KURTARMAKTA ÖNEMLİDİR ZANLIMCA....

SEVGİLER

halı saha maçları kdar eğlenceli bişi yoq ya

ESKİDEN sokak aralarında taştan kale yapıp oynadığımız mahalle maçları...
elvan gazozuna

Son düzenleme:
yaw orası ole ama genelde halı saha maçlarında fazla kasmadığın için oyunda olmak daha iyi oluyo yani ileriye gidip beklesen bile kimse bişey demiyor ama kalede top geldiğinde iyi hatta kurtardığında seviniyosun ama kaleyede her an top gelmiyo ki orda bi saat top geldin şut gelsinler diye bekliyosun artıkım :cherry:

dünyada herhalde bir oyunda en nefret edilen görev kaleci olmak...hem oyundan mahrum kalırsın...hemde top takımın zayıf değilse hiç sana gelmez...

paranın karşılığını sürekli topla oynayarak her pozisyonda olarak çıkarmakda ayrı bir komedi unsuru...

eskici elvan gazozuda özlemişim hani...

mete_han kardeş yazdıklarının hepsi tamamen gerçek.o yazdıklarını aynen bende hissediyom:pr:

Beyler BaŞka Bİr Sİteden MaÇ Alsak Dİyom
Elvan Gazozuna Tipki Eskİsİ Gİbİ.....

Maça başlarken herkes kendinden emin ''şş olum bak ödetmecesine ha sora aglamak yok '' diyip yenilince '' olum ödetmecesine dedik hiçbirirnizden ses çıkmadı bizde yarı yarıya diye oynadık ödetmecesine olsa bölemi oynarız biz'' diyip hesabı yarı yarıya ödemek için bide saha dışında performans göstermek..... Ellerine saglık abi bende yazim dedim bişeler :rendeer:

abi eline sağlık çok dogru bi analiz yapmışsın herkes bu modda çıkar zaten sahaya sonra hele bi de galip gelmişse tadından yenmez hemen tribe girip oğlum bizim yenemeyeceğimiz takım yok gibilerinde bir takım cümleler kurulur :queen: :queen: :queen:

kıymetim o zamanlardan bilinmemiş...yazık...:p

Motosikleti
Dl650vstorm
ben bu topiği görmemişim..aha gördüm yazıyorum .
kimse bahsetmemiş, maça çıkarken herkesin hayalidir, büyük takımlardan birinin yöneticisi gelir gizli gizli maçı,, hatta beni izler :cherry: ( heriflerin işi gücü yok mahalle arası halıdan sahalara koşuyolar ya ) tabi ben maçın yıldızı olduğum için .....ki heralde yıldızımdır..galiba ::blusssh: maçtan sonra gelir yalvarır noolur bizim takımda top koştur diye :p
o kadar halı sahada maç yaptım....kimse gelmedi( pele dahil) gel bizde oyna diye ::saad::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar