2000 Ytl Civarında Motor Arıyorum

Arkadaşlar yazın sonuna doğru bir motor almak istiyorum ama bu konuda biraz acemiyim.. 2000 ytl civarlarında iyi ve rahat kullanabileceğim bir motor istiyorum... yani anlayacağınız bu kervana yeni katılıyorum.. yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler ... :)

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. . Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek! Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: komtan **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
yardım eder misiniz lütfen?

aslında şu an önemli olan hangisini daha rahat kullanabileceğim....
daha önce kullanmış olsam bu soruya cevap verebilirdim ama dediğim gibi yeni başlıycam..
hangisi daha iyi olur sizce?

scoterler vitessiz onlardan küçük olanlarından al..
öncelikle lastikleri ve bujiyi değiştir 2 yıl garantisi var onunla yetiş sonra istediğin yukse motora rahat geçiş yaparsın..:cat:

Selam ilk etapta vitesli motor düşünme bencde.ama çok dikkat et kendineee
Aramıza hoş geldin hep burda kal:)

İlk Önce Alacagin Motoru GÖzÜne Kestİr Üzerİne Otur Ben Bunula BÜtÜnleŞİrİm De Ve Boyut HİÇ Önemlİ Deİl Ben 18 Yasinda 1000f Aldim Ewdekİlerden Habersİz Ve Arkadaslar Ölecegİmİ DÜŞÜnÜyorlardi Ama Benİm Beynİm O Motoru Konrol Edecegİme İnandim Ve Allahima SÜkÜr Bİr Vukaat Olmadi Sende GÖzÜne Kestİr Cesaretlİ Bende Sana Bu Sekİl Yardim Edeyİm Sana Bol Sans

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar :)

ikinci el alırsam mutlaka dikkat etmem noktalar nedir peki?

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler...
not_fear teşekkürler.... aslında elinde bu konu ile ilgili doküman varsa ve gönderirsen sevinirim...

Son düzenleme:
Öncelikle aramıza hoşgeldin:) 2000 ytl ye alabileceğin en iyi motor otomatik sctooer olur. Tavsiyem www.mottimotor.com adresine bakman 150 t-11 modeli bence tam sana göre...ken. i. bak

Arkadaşım hoşgeldin kesinlikle scotter!Gerçi burada az önce kızıl saçlı bir bayan gördüm keeway kullanıyordu 150 cc tarz meselesi işte ama kask mask yok peşinde konvoy :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin diyim ilk önce custom falan zor gelebilir ilk etapta hem 2 milyara custom zor güzel arkadaşlar tavsiye etmişler sana bence scooterla başlarsan iyi olur

asya 125 t mi? olabilir valla benim de hoşma gitti gerçekten....
ama asıl önemli olan uzun yol yapabilir mi? :cherry:

ESRAOSKA' Alıntı:
aslında şu an önemli olan hangisini daha rahat kullanabileceğim....
daha önce kullanmış olsam bu soruya cevap verebilirdim ama dediğim gibi yeni başlıycam..
hangisi daha iyi olur sizce?

bence scooter alın daha kolay kullanılabilir..

limit 2000 ytl ve yeni başlıyorsan bence de scooter. 125-150cc yeterli.

uzun yolu şimdilik askıya alsan diyorum .deneyim edindikten sonra o motoru nasılsa büyüteceksin. o zaman uzun yol yaparsın.

şimdi o fiyata çin motoru var alırsan yarın satacağın zaman zarar edersin bence ikinci el bir japon motoru al www.sahibinden.com buraya gir honda yada yamaha scoterlara bak km si az olanlarda ayrıca bayansın(sakın yanlıs anlama) yarın servise gittiğinde seni orda sömürebilirler cok dikkat et yanında tecrübeli biri olsun yaş tahtaya basma söyleceklerim bu kadar bence asya-mondial bunlar o bütceye uygun ama seni üzmeye de uygun..

ya ne biliyim scooterları seviyorum ama gözüm custom larda :)
ee bir de sitede yazılanları okuyunca insanın kendini motorla uzun yola vurası geliyor... ama tabiki önce tecrübe lazım biraz, amaç bu tecrübe kısmını en kısa zamanda sağlam :pr: atlatabilmek.... :) heyecan yapıyorsun işte ya :)

Merhaba,
10 gün önce vitesli bir motor aldım. Hayatımda ilk defa motora bindim. Scooter dahi kullanmamıştım daha önce. Sadece internette bulduğum dökümanları okuyarak 10 gün içerisinde trafiğe çıkabilir hale geldim. Bir kişi bu vites bu gaz demedi anlayacağın.

Fakat yıllardır araba kullanıyorum, bisikletle de yapmadığım şey kalmamıştı. Psikolojik olarak ne zamandır hazırdım zaten :wiinkk:

Kısacası o kadar zor değilmiş motor kullanmak ama trafiğe alışmak zor. İşin tehlikesi de burada. İnsanların hareketlerini tahmin edebilmek, devamlı temkinli olmak.

Al bir scooter alış hele iyice. Sonra baktın rahatsın değiştirirsin.

aiqa' Alıntı:
Merhaba,
Kısacası o kadar zor değilmiş motor kullanmak ama trafiğe alışmak zor. İşin tehlikesi de burada. İnsanların hareketlerini tahmin edebilmek, devamlı temkinli olmak.

:cat: +1
kesinlikle zor olan motoru sürmek değil
ani anlarda motorun karakteristiğini çözmüş olmak ve trafikte olabilecek tehlikeleri önceden tahmin etmek yetisine kavuşmak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar