Polisimiz Neden Kask Takmıyor ?

polisimiz neden kask ve güvenlik giysisi giymiyor

• Kullanılan toplam oy
    126
Denizli İl Temsilcisi
Dün akşam arkadaşlarımla konuşuyoduk ve hiç bir motorlu polisin kask ve koruma giysilerini giymediğini fakettik acaba devletin motoru olunca insanlar zarar görmüyo mu ?

evet onların kafası çelikten sanırsam ....bizde onlara ceza yazalım....:p

Adam kendini düşünmüyorsa düşünmek bize mi kaldı ama biz takmadığımızda ona kalıyor,takması lazım..

walla ben kasksız olarak kaza yapıpta başına darbe alan bir polis görmedim belki ondandır.. :queen:

Denizli İl Temsilcisi
herkes takmlı polislerde denetlenmeli bence'!!!!!!

bunu bizde bir çok arkadaşla uzun süre tartıştık ama bi sonuca varamadık:)bir gün birisine soracağım.

Denizli İl Temsilcisi
sonuç olacak

bunu bizde bir çok arkadaşla uzun süre tartıştık ama bi sonuca varamadık:)bir gün birisine soracağım.[/QUOTE]
ben bu konu sonuçlanınca emniyet müdürlüğünün tüm bölümklerine link olarak atmayı düşünüyorum

Son düzenleme:

GEP

abi bu polis degil ki bu shakaciiiiiiiiiiii :queen:

adini unuttum simdi :mrgreen:

Denizli İl Temsilcisi
2 konu üstte mangaldan yeni kalkmış havası veren polislerimiz var

takma zorunluluğu yok ondan. mesela taksicilerin arabalı polislerin de emniyet kemeri takma mecburiyeti yok.

ama sivilkende takmıyorlar çevirmelerde de polis kimliklerini gösterip geçiyorlar

Denizli İl Temsilcisi
xxxxx' Alıntı:
takma zorunluluğu yok ondan. mesela taksicilerin arabalı polislerin de emniyet kemeri takma mecburiyeti yok.

ama sivilkende takmıyorlar çevirmelerde de polis kimliklerini gösterip geçiyorlar
polisler her an tehlikeye açık oldukları için bence sürekli olarak kaskla gezmeleri gerkiyor motorda

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
birisinin imzası çok güzeldi forumda.onu örnek vermek istiyorum...
koruyacak beyniniz varsa kask takın...

çok yüklendiniz bence.... Ne ilginçtir ki benim rastladığım Yunus Polislerin "çoğunluğu" kask takıyor... Tıpkı sitemizde üye olan arkadaşların "çoğunluğu" nun taktığı gibi. Hepimiz kendimiz için ve sevdiklerimiz için maksimum önem göstermeliyiz korunma kıyafetlerimize... Emniyet kemeri takılmamasının askerde de polislerdede bence geçersiz bir güvenlik açıklaması var ama kask için böyle değil durum...

istanbulda zaten kask takmayan polis yok gibi neredeyse.
ama konuyu başlatan arkadaş denizliden, oralarda durum böyle demekki. çok enteresan gerçekten, şaşırdım..
hatta istanbuldakilerin hepsinde nolan flip up kask var.

Denizli İl Temsilcisi
burdakinlerdede emniyet markalı şapka bide siyah güneş gözlüğü var

evet arkadaslar Istanbul'da kasksiz dolasanini bende gormedim konu basligini okuyunca sasirdim ayrica cokda guzel kiyafetleri var koruma var mi o kiyafetlerde bilmiyorum ama yaz kis aslanlar gibi geziyorlar

Denizli İl Temsilcisi
daha dün bi kaza vardı bekledim başında 2 yunus geldi 2 side kasksız koruma yok kask yok hatta yanlarında bile yoktu sorduğumda ise senin ehliyetin varmı dediler evraklarımı kontrol ettiler hepsi tamdı bişey yazamadılar :p

boşver sen onlara sorma... görülüyorki duyarlısın.. bence sen bu konuyu hedef göstermeksizin Emniyet Gn. Müd. lüğüne bildir. Sen sorumluluk olarak sana düşeni yapmış olursun hem... :cat: bence tabi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar