02 Haziran Eskihisar.. Başkadır muhabbetler..

Cuma akşamının ve hafta bitişinin yorgunluğunu buradaki Gebze ekibi olarak Eskihisar'da balıkçı abimiz Ahmet abimizin yanında atalım dedik. Barakasına indik.. Mangal yakıp canlı canlı tuttuğumuz balıklarımızı mangalda pişirdik.. Ekipteki arkadaşlar ise, ben yani cenkmenderes, ashes (ersen), BRUCE (Ahmet) ve balıkçı olan 2. Ahmet abimiz.. Resimlerimiz de aşağıdadır.. Hafta sonları buralarda böyle keyifli ortamlara girmek isteyen arkadaşlarımızı seve seve misafir de ederiz.. Kalacak yer olayına kadar ayarlar alkollü eve dönme olayından bile kurtarırız.. Sevgiler Motosiklet.net üyesi kardeşlerim..

Ahmet abi (BRUCE)
ahmetabi0vw.jpg

Ahmet abi, rakının etkisi ile güzelleşmiş durumda :)
ametabi1zi.jpg

Araba sürerken ben :)
arabada2ll.jpg

Balıktan dönen Ahmet abimizin teknesindeki ağları ayıklarken..
ayiklama1ti.jpg

Mangala balıklar atılmış durumda..
balik4ai.jpg

Balıkcı Ahmet abimiz..
balikciametabi2um.jpg

Balıkçı Ahmet abi, BRUCE ve Ashes..
baraka2cw.jpg

BRUCE ve ashes..
beraber9qc.jpg

ashes bişilerle ugrasıyor..
ersen14eo.jpg

Bu da pavurya.. Yeniyor ama ben yemem.. Çünkü malesef bu hayvancıklar canlı canlı kaynar suya atılarak pişiriliyor.. Asla yemem ve pişerken cıkardıkları sesleri de duymayı istemiyorum :(
pavurya8gp.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akşam güzel olmuşuz haftayada sonerin gezisinde güzel olucaz :)

ohhhhhh ohhhhh ohhhh bizi almadan gitmişsiniz sorarım ben size

yaz artık hava güzel evdesin hep her akşam limandayız ara cenk alsın senide

hatunu yıllık izine gönderir göndermez ordayım...bana da yer açın bakim... yok öle bensiz rakı muhabbeti

oh akşam akşam malı götürmüşsünüz,ama o kadarcık balık kime yeter abicim eğer tuttuğunuz balık üstten 5. resimdekilerse dişimin kovuğuna sığmaz sölim.ashes gel gel deyip duruyo gelipte bu kadarcık balıkla karşılanacaksam ashes senin o akvaryumdaki balılkları yerim valla he sölemedi deme:mrgreen: :p

Wayyy Wayy Wayyy.,
Ne Güzel Eglenmissiniz, Gelcem bi gün Gebzeye yaniniza Ahmet abi, bak olmuyor böyle bizsiz haaaa, Herkese Selamlar.....

Arkadaşlar allah muhabbetinizi arttırsın valla.Ya o en son hayvan neden canlı atılıyor bir bilgin varmı? Bende bir gün tekneyle balığa çıkmışdım.Neyse bir balık geldi yassı bir balık.Üstünde kara bir benek vardı.Ağzında da asıl benim tuttuğum istavrit vardı.Balık çıktıktan sonra garip sesler çıkarmaya başladı.Resmen ağlıyordu.Daha sonra dışarı çıktığımızda balığın peygamber balığı olduğunu öğrendik.efet bazen hayvanlar böyle oluyor.hade daha çok muhabbetler.

Süper Moderatör (BBRR)
pavurya yenmezmi beee ah cenk ah illa kaynatmaya gerek yok direk mangalın üstüne atarakta pişer ..dediğin gibi canlı tüketilmesi gereken bir yiyecek..

barış abi yenmezmi be her türlü çok yararlı bazı bölgelere o pavurya :)
bizim tekne tekir eşkine iskorpit lüfer ıspari gece vole yapıyoruz dün akşam ıskarta istavritler vardı onları atıverdik mangalın üstüne havyar dökme zamanı istavrit acayip yaglanmış :)
gelmek isteyen gelir kocaeli/gebze/ liman eskihisar her zaman mangal yanar
daha tutugumuz balıkların resimlerini koyucam gör abi sağlam balıklar çıkıyor :)

super resımler yaa orda olmayı cok sıterdım balık favorım zaten bıde ızgara olunca offf

Super Moderator
walla babalar gene alem yapmışlar rakı balık yanına rokada olsaymış tam süper olurmuş :cat:
bu alemin daha iyisini 10 haziranda bekliyoruz ayrıca size güzel bi parti hazırlıyorum yakında açıyorum topiği bizede bekleriz:wiinkk:

valla 10 haziranda ben yine mangalda balık yapıcam
buraya gelmek isteyen bizim limana istediginiz zaman gelin ama gelemden haber verinde mangal yakalım

Ulan bu MT üyeleri acaip hızlı hee kaş ile göz arasına Rakı balık sıkıştırmışlar iyi mi? ehi ehi eh :cherry: yarasın ashes kardeşe... pavurya olayı çetrefilli konu.. tartışmaya açık.. sabaha kadar uzar gider.. o hayvanların günahı ne de canlı canlı atılıyo pişmeye??? cansız olsa olmuyo mu??? falan filan gibi ...:queen:

ben onu besliyorum yemedim birader :)biraz daha büyüsünde :)

afiyet şeker olsun:)
bi gün ben de misafiriniz olucam abi inşallah:)

yine ii eğlenmişsiniz keşke bende yanınızda olabilseydimmm.. ama az kaldı 3 hafta sonra yanınızdayımmmm:bounce:

sen buraya beyaz gelinlik le geliceksin hayatım farkında degilsin galiba :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar