Baba Lar Yalova Da Motofest Düşünüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Biz Yalova Mt Olarak Bu Yaz Motofest Yapmayi Planliyoruz Sizden Yardim Bekliyoruz Lütfen Bu çağriya Yanit Verin Bu Festival Için Ne Düşünüyorsunuz şimdiden Ilgilerinize Teşekkürler

Yalova madem Marmara'nın İncisi, göstersin kendini. Yanınızdayız....

Hadi Hayirlisi

Walla Goksel Hocam.. Yalova MT dernegıne ancak boyle bır festıval yakısır... Benım arkadaslardan kesın katılım olur... Guzel bır organızasyon yapalım.. Detaylandıralım. Duyurular bolumune asalım.. Gereklı katılım olursa realıze ederız. Olmasa da ben tek basıma gelırım sen merak etme.. :) Gerekırse sahne bılem alırım:)

Yalova MT dekı tum dostlara selamlar...

Mükemmel olur , Katılımın Yoğun olmasıyla beraber güzel bir festival çıkar, Tam destek Yanınızdayım

bütün istanbul aksın oraya işte
güzel yol kenarı boş bi arsa uygun olur
çadırları kurarız bi kaç grup canlı müzik falan olayına da gireriz güzel bi tanıtım
güvenlik sorununu da çözdükmü tamamdır yada herkes kendine sahip çıkar :)

Benim yazlığım var zaten Yalova'da ve haftasonları genelde giderim.
Yapılacak bir etkinliğe de seve seve katılırım.

herkez elinden geleni yapsın. güvenlik, şu yada bu, önce oluşum
bizim resmi desteklerimiz olacak
önemli olan rüzgarı alanların desteği!!!

10 hazirandan sonra olacak her türlü organizasyonda bulunmayı isterim bursadan yalova yakın:)bende varım

yalova bu sene çok gözönünde. tam geçiş yeri. herkes yollarda konaklamasalar bile mecbur geçerken uğrayacaklar. şık bir festival yalova da yaşayan sezonluk gelen yada yazlığı olan herkesi hedefler. bu sene çok kalabalık olacağız çook

arkadaşlar herkez kendi şehrinde organizasyonun tabanını hazırlasın
burada taban hazır
günü birlikte belirleyelim

::sefereee eğlence-müzik-tanışma-::friends: ::shake2:: ::music:: ::gleam:: ::cheeeeer ::tutkuy:: YALOVA MOTOFEST öneri ve görüşleriniz varmı arkadaşlar?Bu organizasyonu hepberaber yapalım.........

Tabiki bende destek veriyorum gelirim heleki trader arkadaşımız geliyorsa bende orda olmam lazım:wiinkk:

Harika bir organizasyon olucak bende elimden geleni yapmak isterim yalovalı olarak bu tip organizasyonları daha sık görmek dileği ile

hocam sız baslayın olayı belırleyın
bırıncı sene az da olsa ıkıncı ucuncu senede katılım artar . duyulursunuz yurt sathında.. bızden de epey bır gelen olur ben buna ınanıyorum:)

Yakın arkadaşların punk rock, alternatif müzik yaptıkları bir grup var, ayarlayabilirim, tabiki isterseniz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yalovalı arkadaşlarımızı yanlız bırakmayız:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar