dün akşam doğum günümü düzenleyen ve yanımda olan herkeze çok teşekkürler.

Dün benim doğum günümdü aslında hiç önemsemem böyle şeyleri ama doğum günüm olduğunu öğrenen mertybr125kardeşim hemen bir doğum günü organize etti,ne kadar ısrar ettiysemde dinletemedim yok abi kutlayacağız dedi.Bizim daha önceki gezilerde bulunan arkadaşlarımızı ve abilerimizi cepten arayıp 15 dakka içinde organize etmiş hiç masraftan kaçınmadanda pasta almışlar.Arkadaşlar ne kadar duygulandığımı anlatmam mümkün değil insanın sevilmesi güzel dostluklar kurması kadar güzel bişey yokmuş bunu daha iyi anladım.Dün gece mükemmel vakit geçirdim saoğlun var olun:rendeer: Buradan öncelikle mertybr125 yani mehmet dostuma ve sırf benim doğum günüm için toplanan tunoka abiye,Necdet abiye,vedat kaya abiye,musturaki,FutureShock,kartal23,megan66 ve batuhan35 kardeşlerim ve dostlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır hepinizin yüreğine gönlüne eline ayağına sağlık :rendeer: :rendeer: Fotolar akşama buraya konulur ve mutluluğumu sizinlede paylaşmış olrum:rendeer:
not:necdet abi getirdiğin çikolata için çok teşekkür ederim ne işe yaradı bi bilsen:p

Baba iyiki doğmuşsun ya seni tanımaktan çok memnun olduk nice yaşlara (benim haberim olmadı akşamki olaydan bari şimdi kutlayayım dedim)

Super Moderator
Doğumm günün kutlu olsun abi haberimiz yoktu walla yoksa ben artçıları temsilende olsa gelirdim nice senelere :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nice senelere kardeş..:rendeer:

:rendeer: Nice mutlu yıllara
bu arada bana haber vermeyen arkadaşlarada selamlarımı söylemek istiyorum

Tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu ve sağlıklı yıllara :rendeer:

sağolun arkadaşlar abi parti marti istemedim aslında herşey 15 dakka içinde oldu topic açalım dediler ben kabul etmedim bütün uğraşıyı mert ybr125 gösterdi valla elimi bile kımıldatmadım. benim için taa o kadar yolu kimse çeksin istemedim.buluşmaya gelenler zaten hemen hepsi komşum aynı muhitte oturuyoruz.Hepiniz gelmiş kutlamış kadar oldunuz benim için teşekkür ederim:cat:

nice güzel yaşlara abicim doğum günün kutlu olsun

nice senelere terör :rendeer:

keske bizimde haberimiz olsaydi dün aksamki organizeden ¿

Terörcüm(şuna bitürlü alışamadım)Kardeşim (bu daha iyi).İyiki doğdun,önündeki seneler sağlık, huzur, ve bol paralı (motor almak için)gecer umarım.Kendine iyi bak...:rendeer: :rendeer: :cat:

Bu arada Resimleri görelim...

Son düzenleme:
nice mutlu yıllar ergin hee bu arada çingeneyi davet etseydin keşke :)

ashes' Alıntı:
nice mutlu yıllar ergin hee bu arada çingeneyi davet etseydin keşke :)
:mrgreen: çağırdımda gelmedi benim ashesin olmadığı yerde benim işim yok dedi :p

teror' Alıntı:
:mrgreen: çağırdımda gelmedi benim ashesin olmadığı yerde benim işim yok dedi :p
valla ben almıyım be ergin sen onu ver vedat kaya ya yayayayyaa :) hahahahahh

ergin abi tekrar doğum günün kutlu olsun:rendeer: Ne demek abi yeterki gönüller bir olsun :)
dün bidaha geri gelmicek ve biz o anları geriye dönüp bidaha asla yaşayamayacağız.ve her şey yaşadıklarımızla kalacak yani dünki gibi güzel hatıralarla ve inşallah her buluşmamız böyle keyifli gecer.
:cherry:
her şey bizim için hüzünde sevinç te ama hep gülümseyelim:queen: böle hep beraber.:bounce: paranın satın alamıyacağı şayler var onlar işte böle beraber olan mutluluklar.
inan bende dün en az senin kadar mutlu oldum gelen arkadaşlara teker teker teşekkür ederim kendi adıma saolun.

özellikle vedat abi kendine iyi bak çok teşekkür ederim:bounce: bana artçı oldun iyi bi yolculuk yaptık saol biraz yavaş oldu ama idare et artık:p

abiler resimler bende mevcut birazda megan 66 da olması lazım inşallah akşam batuhan kerdeşim resimleri halledecek bi sorun olmazzsa bu işin erbabı o çünkü.herkeze iyi günler diliyorum:cat:

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim:rendeer:

ayrıca vedat abiyede çok teşekkür ederim pasta için.Elimizi cebimize bile sokmaya müsade etmedi allah kesesine bol bereket versin..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar