- Konu Yazar
Dün benim doğum günümdü aslında hiç önemsemem böyle şeyleri ama doğum günüm olduğunu öğrenen mertybr125kardeşim hemen bir doğum günü organize etti,ne kadar ısrar ettiysemde dinletemedim yok abi kutlayacağız dedi.Bizim daha önceki gezilerde bulunan arkadaşlarımızı ve abilerimizi cepten arayıp 15 dakka içinde organize etmiş hiç masraftan kaçınmadanda pasta almışlar.Arkadaşlar ne kadar duygulandığımı anlatmam mümkün değil insanın sevilmesi güzel dostluklar kurması kadar güzel bişey yokmuş bunu daha iyi anladım.Dün gece mükemmel vakit geçirdim saoğlun var olun:rendeer: Buradan öncelikle mertybr125 yani mehmet dostuma ve sırf benim doğum günüm için toplanan tunoka abiye,Necdet abiye,vedat kaya abiye,musturaki,FutureShock,kartal23,megan66 ve batuhan35 kardeşlerim ve dostlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır hepinizin yüreğine gönlüne eline ayağına sağlık :rendeer: :rendeer: Fotolar akşama buraya konulur ve mutluluğumu sizinlede paylaşmış olrum:rendeer:
not:necdet abi getirdiğin çikolata için çok teşekkür ederim ne işe yaradı bi bilsen
not:necdet abi getirdiğin çikolata için çok teşekkür ederim ne işe yaradı bi bilsen