Kask Kullanmamanin Sonu +16 Resim

Arkadaşlar bu olay brezilyada oluyo kask takmassanız kask takacak kafa bulamassınız.... lütfen arkadaşlar +18 yaşından büyükler baksın mideniz kaldırırsa bakın (başlık değişmiyo ++18 olarak)

Fotoyu arkadaşlar istedikleri için kaldırdım yanlız bu tür şeyler araba ve diğer kazalardada olabiliyo niyetim MOTORSİKLETTEN soğutmak için değil sadece kask takmayanlara uyuz olduğum için göndermiştim.Neyse ALLAH kimseye kaza bela vermesin....

oy oy oy buda ne böle bunu görüp hala kask takmayan varsa kafasından opeyim:)

iyi işçilik :cat: kask takmayanlara ders olur umarım ne kadar motor kazasından alıntı olmasada sonuç bundan farklı olmazdı sanırım

yooo gerçekden motor kazası olay brezilyada gerçekleşi yo ingilizce öyle yazıyodu açıklamada

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
APV41' Alıntı:
iyi işçilik :cat: kask takmayanlara ders olur umarım ne kadar motor kazasından alıntı olmasada sonuç bundan farklı olmazdı sanırım

Yok ben de biliyorum bu fotoğrafı. Ogrish'te görmüştüm. Bulursam sana özel mesajdan atayım.

silin ya şunları. amacın ne arkadaşım. adam belki de intihar etti motorla ilgisi ne :pr:

bunun aynısını görmüştüm 5 yıl önce bi pazar sabahı dersaneye giderken de,1 hafta ne yiyebildim ne içebildim.1 ay kadar da değil motora binmek ,motora uzaktan bakamamıştım bile.fakat benim gördüğüm olayda karayllarının hatası vardı kısmen ;asfaltla toprak zemin arasında 40 santime yakın fark vardı.adam topraktan asfalta çıkmaya çalışırken kaymış ve arkadan gelen kamyon ezmişti adamı.allah kimseye böyle ölüm vermesin derim başka da bişey diyemem...

çok kötü bir görüntü allah korusun ya

arkadaşlar dikkat edin lütfen KASK takın ne olur yaw

lan olum bunu hangi manyak görüpte kask takmaz eğer bu resmi görüpte kask takmayan varsa hala onun ben

Moderatör tarafında düzenlendi:
UFUK AYDIN' Alıntı:
Hocam kask kullanmayanları bilinçlendirmek ayrıca gerçekten motor kazası

bence bilinçlenmez millet motordan soğur. herkes biliyor kaskın faydalı olduğunu

ya daha kalkamadımı valla bak takacam..ama kusacam sımdı... ben 17 yasındayımm ben bakamam sunu +18 yapınn barı

gsakal' Alıntı:
lan olum bunu hangi manyak görüpte kask takmaz eğer bu resmi görüpte kask takmayan varsa hala onun ben A Q

sakal yine dedin diyeceğini erman toroğlu gibisin herşeye farklı bi yorumun var görüşürüz kardeşim

ya yanlız bunun alakası yok kask takmakla zaten takmayan takmıyo ama bunu görünce insanın motora binesi gelmez bidaha yani cidden burda bulunması ancak insanların psikolojisini bozarr kaldırılmasından yanayımmm hemde ısrarlaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar