Brandalar Motora Zarar Verir Mi ?

Dostlarım Merhaba,

Daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama bazı söylentilerden dolayı hem kendimi hemde bilmeyen arkadaşların bilgilenmesi için böyle bir konuyu tartışalım istedim ;

Piyasada bulunan çok fazla branda çeşidi olmasına rağmen içi miflonlu dışı parlak ve PVC+Tela karışımı ile elde edilmiş brandalar şu an için iyi sayılabilecek türden diyebiliriz. Motorda terlemeye sebebiyet verirmi ? baranda kullanmak sizce mantıklı mı? Motora başka ne gibi zararı olabilir ?

Bazı dostalarıma gereksiz bir konu gibi gelebilir ama benim için en önemlisi motorda terleme yapıyor mu ? :silent:

oksijensiz kaldığı için solunum yollarında rahatsızlığa yol açabilir..:queen:

GEP' Alıntı:
en buyuk zarari icine giren kediler :pr:

Valla bizim mahallede çok kuş var. Heryere yuva yapıyor. Bir de kuşların girdiğini görürse kediler motora sakip çıkar. O zman motora da binemeyiz. Zaten aksamdaaaan akşama biniyoruz.:pale:

ilahi brandanın motora ne zararı olucak terleme dedğin şeyin senin kafandaki şeklinde olabilmesi için motoru sımsıkı hava almıycak şeklide rulo gibi kapatman lazım ki artı uzun bir sürede içinde beklemesi lazımki oda belki belki oyada solmaya neden olur oksijen alamadığı için çok zorya fena salladım :)

yani kısaca hiç bir zararı olmaz

logaritma' Alıntı:
ilahi brandanın motora ne zararı olucak terleme dedğin şeyin senin kafandaki şeklinde olabilmesi için motoru sımsıkı hava almıycak şeklide rulo gibi kapatman lazım ki artı uzun bir sürede içinde beklemesi lazımki oda belki belki oyada solmaya neden olur oksijen alamadığı için çok zorya fena salladım :)

yani kısaca hiç bir zararı olmaz

:cat: :cat:

abi brandayı motor sıcakken üstüne kapatma da ne yaparsan yap.. bütün temas eden yerlere yapışır walla

motorun boya olan kısımlarında terleme yapabilir ama örttüğün zaman direksiyon brandanın motora yapışmasını büyük ölçüde azaltıyor. arabadaki gibi zarar vermiyor.

arkadaş doğru söylüyorrr...branda kullanılan araç taa boya zarar görür arkadaşlar...çevrenizdeki arabalarda görmüşsünüzdür belkiii tavandaa boyaa renk atmıştıır...bunlar hep brandanın etkisiidir....o yüsden daha dikkatli olmak gerekir.....

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
eski arabamıza branda çekerdik.arabada boya kustu.ama motosiklette araba gibi sıkı sıkıya temas etmeyeceği için bi sorun olacağını sanmıyorum.yeterince hava alacaktır

Branda yerine,demir doğramacıya motorun sığabileceği bir kulübe yaptırılsa hırsıza karşıda korur.

walla arkadaş doru soluo en kotu yanı kediler mekan yapıo içini sabah bi açıom alem war:queen:

ya bu kedi olayı köyü evet beze sirke sıkın koyun koltuğun üstüne rahat edin arkadaşlar motoru yıkıyodum pırıl pırıl sabah binecem hesapta bir bakıyodum heryerde pati izleri kıllar paspas koydum ayaklarını silsinlerdie ama nafile en iyisi sirkeli bez

Sağolun verdiğiniz bilgiler için ama kediler için ben daha iyi bir çözüm buldum. Akşamları kotuğa köpek oturtuyorum. Hem hırsızlara hem kedilere kesin çözüm.:queen:

zuahahah iyi fikir ama bundada kopek kolduga pisletirse nolcak yanına bide temizlikci bagla:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar