100 ytl'ye motorcu ceketi arıyorum

arkadaşlar 100 ytl param var bu paraya uygun sıfır yada ikinci el temiz motorcu ceketi arıyorum.İzmir dışında ceketini satmak isteyenler de benimle irtibata geçebilirler.kargo yoluyla teslim alabilirim .bu arada markası falan önemli değil ceketin bu paraya ne varsa onu alıcam şimdiden yardımlarınız için teşekkürler:rendeer:

Bence parasından öte iyi bir ceket almanı öneririm. korunaklı su ve rüzgar geçirmeyen iyi bir ceketi 200 £ civarı alabilirsin ama tabi karar senin.

vipseyahat' Alıntı:
Bence parasından öte iyi bir ceket almanı öneririm. korunaklı su ve rüzgar geçirmeyen iyi bir ceketi 200 £ civarı alabilirsin ama tabi karar senin.
çok sinir oluyorum şöle yorumlara adam 100 ytl param var dio.o bilmiyomu 200 euro verip ii bi ceket almayı...walla billa okumuyonuzmu yazılanları anlamıyorum yaa

Dostum sinirlenmeye gerek yok, benimki sadece öneri isterse 60 YTL'ye de mont var. Ama maalesef bazı arkadaşlarımız motora harcadıkları paraya acımazken güvenlik tertibatlarına para harcamaya kıyamıyorlar. Ben Sadece Hatırlatmak istedim. :rendeer:

dostum o kadar param olsa zaten burada sormazdım bile böyle bir soruyu çünkü araştırmalarım da zaten 240 ytl den aşağıya iyi bir ceket yoktu o yüzden ben de burada belki 2.el kaliteli bişey bulabilirm diye yazdım ama yok heralde bir tane var oda armode heralde sıfırı 120-130ytl ye alınabilir bakcam araştırıyorum yinede yorum için sağol:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar