10milyara. kadar motor alabilirim,yeniyim tavsiye lütfennn

herkese selamlar forumunuza yeni üye oldum, ekonomik nedenlerden ötürü daha önce motor alamamıştım yaza doğru bir motor almak istiorum 10 milyara kadar para ayırdım sizden tavsiye bekliyorum danışabileceğim kimse yok çevremde... daha önce düzenli olarak motor kullanmadım yani yeni başlamayı düşünüyorum, sadece bir yaz 250 lik bir cross motora binmiştim, tatillerde scoter kullandım o kadar.. yani tecrübesizim. ilgilendiğim motor enduro türü, bilinçli bir şekilde başlamak istiyorum gerekirse ders alacam, aslında ben bmw650gs beğendim ama dediğim gibi hiç bilgim yok sanırım bana da büyük gelir. 2.el ya da 0 tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler...

2004 model kawasaki en500 choppera sahibim ve yeni motor aldigimicin bunu satmayi dusunuyorum.full aksesuar ve butun aksesuarlar orjinal. 1 yil daha garantisi var. 6000 km. eger chopper almayi dusunursen tavsiye edebilecegim bir motordur bu!

motora binmeye yeni baslayacaksan cok guclu motor alman sakıncalı olabilir yeni baslayacam diyosun bence 125 cc yeni baslangıc için iyi sayılır

BENDE BURMANG 650 VAR DELİ GİBİ BİŞE HEM SPOR HEMDE SCOOTER ÇOK KRAL Bİ BAK GOOGLE DEN

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun karar vermek yolun yarısı demek :thumleft:

Bence sıfır km Kawasaki KLR 650 almalısın.

2. el bir enduro hasarlı ve tamir edilmiş olabilir. En iyisi sıfırı.

Hem de tek silindirli, bakımı kolay olur...

:pr:

bende suziki burgman 400 lük var 2002 model

ilgilenirsen ara 0555 268 0555

sana en uygun motor honda cbf250 2005 1000kmde var bir tane 5950ytl ilgilenirsen ara bahçelievler motovizyon soner 05352945944

Süper Moderatör (BBRR)
aferin tam soruyu sormuşsun bu gibi sorulara verilen cevapları hep gülümseyerek okuyorum bir yanıt alabildiğini düşünüyormusun her kafadan bir ses çıkmış ben daha genel bir cevap yazayım gözden çıkardığın paraya önce sıfır bir motor düşün hangisınıf motor düşünüyorsan bir incele artıları eksilerini gör daha sonra şu motoru almak istiyorum nasıldır diye sor daha tatmin edici cevaplar alacaksın :bounce:

Ben de Honda NX4 Falcon var. Henüz 3,5 aylık ve 5000 km. de 650 cc motor almayı düşündüğüm için satmak istiyorum. Düşünürsen 0505 475 8241....kolay gelsin

istersen bir Satılık Motor Formuna bak. Orada SATILIK YaMaHa XTZ 660 cc touring var.

fotoğraflara da speeedo.sitemynet.com adresinde Foto Albüm Bölümüne bakarak ulaşabilirsin.

3 milyarini bana veririsin (danismanlik ücreti),
7 milyara canavar gibi motor buluruz sana... :p

arkadaşım bence 110 milyar az para değil aralıok son haftası türkiyede kawasaki er-6n satışa sunulacakj sana tavsiyem bende bu motoru bekliyorum sanırım bmw nin 650 sınıfının diğer rakibi olcak abs olanı var 7300 oyro civarı satışı olacak ocak son haftası ama birde abs siz olan var o seri olarak satışı yapılacak 6500 oyro civarı aralık son hafta zaten şurda kaç ay kaldı sık dişini ve Er-6n al

askingenc nickname 'li arkadaşın gazına gelme. Kullandığımız şeyden oyuncak gibi bahsetmiş. 2.40 'la makas atmak aptallıktan başka birşey değil. Düşün ki 40km hızla giderken bir top yüzünden yere yapışıyorsun. 2.40 'la giderken önüne bir çukur çıktığında ki Turkiyede yaşıyoruz mutlaka çıkar yere kazınırsın. Kafanı ayrı bacağını ayrı yerden kazırlar. Sen sen ol hala başlamadıysan sakın 250cc üzerinde motor alma. Sonra kademeli olarak arttırırsın. Alıcağın motor mutlaka 2.el olsun. Sıfır motoro yazık etme.

Süper Moderatör (BBRR)
komediye bak adam 30 ocakta siteye girip sadece bu mesajı bırakmış bizde ciddiye alıp cevap vermişiz zaten adamın siteye attığı tek mesaj bu :cherry:

Moderatör (forrap)
BBRR, ajan gibisin vallaha :p Başka??? 2 çocuk sahibi aslında 3.karısını aldatıyo ve 3.karısının kardeşi ile birlikte,Her sabah evden tamirci dükkanına çalışmaya diye çıkıyo ama gece geç saatte geliyo çünkü tamircilik değil torbacılık yapıyo :sunny: :p Başka bilgi edindin mi abi adamın hakkında... :p Şaka bi yana adam gitmiş ama satışa devam herkez satmaya çalıştığı motoru tavsiye etmiş vallaha :) ne tesadüffff :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar