Japonya'dan 250'lik Kawasakı Custom...Bizde Yok

Super Moderator
Buna da chopper ya da cruiser diyeceğim de, bu çifte standart niye onu anlamadım?
Yunanistan ve Fransa aynı topicte?Japonya diye yenisi açılmış...:silent:

Avrupa Kawasakıde...8.699...dolar...zx6r...:pr:

bizim aslan Z motoda...canım vergi cennetim melmeketimde...12700 euro...:pr:

yaw metecan biz bunları zaten biliyoruz, daha ucuz olmasını mı bekliyordun kanka ?

ayrıca avrupa da dolar yüksek olm

abi 13.000 ytl nire...:pale:

25.000 ytl nire...çüş be fedo..:pr:

Super Moderator
Akira' Alıntı:
ufo27oo.jpg
Bu U.F.O. uzayda ne kadarmış, Avrupa'da ne kadarmış?
Uzayda parite daha mı düşük, daha mı yüksek?

hop beyler dalga geçmeyin yav...:p

len fedo...avrupadaki çapraz kurlarada baktım...dengeli...ahanda bak...sen euro karşısında doların değerine baksana bi şaban...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Uzayına göre değişiyor tabi.. Sıfırı yok artık bunların.

Alt uzay, üst uzay, dış uzayda farklı fiyatlara bulunabiliyor. Eğer fazla asteroid kuşağı, radyasyon,karadelik, süpernova görmemişse, 8-10 ışıkyılı yapmışını 3000 meksika pesosuna alabilirsin.

Birde bunların Çin kopyaları var. Galaksinin orasında bırakır adamı:p

bu motor eskiden getiriliyordu(1996-1998 yıllarıydı sanırım) birde hatırladığım kadarıyla çok yüksek devirli bir motordur,yanlış olmasın ya 14000 ya da 16000 d/d çeviriyor bu alet,ve o yıllarda en performanslı 250cclerden biriydi,acaba şimdiki özellikler nasıl:silent:

mete_han' Alıntı:
hop beyler dalga geçmeyin yav...:p

len fedo...avrupadaki çapraz kurlarada baktım...dengeli...ahanda bak...sen euro karşısında doların değerine baksana bi şaban...

şabanlar kovalasın seni sazan mete )

kawasakinin listesinde 2006 modeller arasında eliminator 125 vardı. gelecek diye listeye eklenmişti. ne oldu anlamadım sonra listede diğer modeller kaldı kawasaki eliminator 125 kayboldu. fiyatları bekliyordum ben. kawasakinin parçasına kim ne derse desin kawasakiyi seviyorum. kawasaki gibi bir markanın bu tarz motorlara ihtiyacı var TR pazarında iyi bi yer edinmesi için.

kawasakinin scooterları da sadece japonyada satılıyormuş.

daha fazlasını bekleyemezsiniz
benzinin litresi 4 ytl yaklaşırken e bunlarda normal heralde
:)

Birader bu ürün, bayiii'de durdugu surece has be has CRUISER'dırrrrr.

chopper ile cruiser'ın arasındaki fark için forumda güzel bir başlık vardı sanırım. Donald Duck gayet güzel anlatıyordu.

özetle, 2. dunya savaşından donen amerikalı askerler motorlarına Avrupa'da gordukleri motorların tip ve ozelliklerini vermek namına modifiye yapmaya başlarlar. Chop ederler yani. Chooper ya da şopar denmez o yuzden. Sahibi tarafından şekliyle oynanmış, elden geçmiş Cruiser tipi motora Chopper denir.

Urun bandından cıkan motor tipi Cruiser'dır yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar