otomatik vitesli chopper var mı?

selam ustalar, acaba otomatik vitesli chopper tarzı motor var mı, varsa hangi marka model, eğer cevaplarsanız çok teşekkür ederim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
var. dorado corvus tu yanlış hatırlamıyorsam..250 cc oldukça kaliteli malzeme kullanılmış taiwan malı..
S&S

arkadaşlar bende çopur hastalığı oluştu:))bende otomatik vites çopur istiyorum.fiyatlar hakkında ve kullanım açısından biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
olcan138' Alıntı:
Abi doğru söylemişsin de Corvus değil Poseidon.
:cat: haklısın dedim ya zaten emin değildim..dorado corvus la dorado poseidon aslında aynı kasa ama ön grenajlar farklı gibiydi dimi..:silent: :wiinkk:
7150 YTL. fiyatı var malzemesi ve işçiliği baya kaliteli..
S&S

Corvus da Poseidon da otomatik diye biliyorum ben, ama chopperlıkları tartışılır. Bence çok tipsiz aletler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şu anda senin istediğine yakın tek motor Dorado poseidon.

Tabi bu motor dış görünüş itibariyle bildiğmiz cruiserlere benzese bile teknik olarak oldukça farklı.

Motoru deponun altında alıştığımız yerde değil (o kısımda ne olduğunu merak ediyorum doğrusu). Su soğutmalı tek silindirli motoru scooterlarda olduğu gibi arka aksa rijit olarak bağlı ve güç aktarımını kayış kasnak mekanizması ile gerçekleştimekte.

Kalite konusunda gelince, elle tutulur birşeyler söyleyebilmek için bu motorların 20000 km yi devirmesini beklemek gerekir.

Cruiser motorlarda asıl zevkli olan düşük devir ve yüksek viteste, motorun torku ile gitmek ve güzel sesini dinlemektir.Sanki bu motor 120 km süratte bağırarak gider gibi geliyor.

Bu fiyata beni cezbetmedi doğrusu.

Bilim Kurgu

Dorado'yu geçen hafta sonu Marmariste gördüm ve açıkçası Chopper ile hiç ilgisi yok! Scooter - Chopper arsı bir kırma yapmaya çalışmışlar fakat bana sorarsanız hiç olmamış ( benim nacizane fikrim ). Zevkler ve renkler tartışılmaz! onun için alacak kişi ihtiyacını iyi analiz etmeli karar öncesinde!! Araç bilimkurgu filmlerindeki araçlara benziyor adeta.:p
Yanılmıyorsam otomatik varyatör aktarma sistemi var bunda da.

Selamlar,
Özer

Super Moderator
Corvus ve Poseidon farklı kıyafet giydirilmiş 2 scooter aslında.
Poseidon da cruiser görünümlü bir scooter.Gaz verince hızlanıyor, fren yapınca yavaşlıyor, debriyaj ve vites kullanımı gerekmiyor işte.
Ama Taiwan malı bu scooterlarda mevcut Çinli scooterlar arasından sıyrılabilecek kadar kalite farkı var.

Doğru Söze....

Ben yazdım bayağı fakat sen en güzel şekli tercüman olmuşsun düşüncelerime:cat: Aynen katılıyorum fakat keyif vekimsenin zevkine Limon suyu sıkmak değil amaç:wiinkk:

Akira' Alıntı:
Şu anda senin istediğine yakın tek motor Dorado poseidon.

Tabi bu motor dış görünüş itibariyle bildiğmiz cruiserlere benzese bile teknik olarak oldukça farklı.

Motoru deponun altında alıştığımız yerde değil (o kısımda ne olduğunu merak ediyorum doğrusu). Su soğutmalı tek silindirli motoru scooterlarda olduğu gibi arka aksa rijit olarak bağlı ve güç aktarımını kayış kasnak mekanizması ile gerçekleştimekte.

Kalite konusunda gelince, elle tutulur birşeyler söyleyebilmek için bu motorların 20000 km yi devirmesini beklemek gerekir.

Cruiser motorlarda asıl zevkli olan düşük devir ve yüksek viteste, motorun torku ile gitmek ve güzel sesini dinlemektir.Sanki bu motor 120 km süratte bağırarak gider gibi geliyor.

Bu fiyata beni cezbetmedi doğrusu.

Dorado Poseidon ben kullandım, hiçde kötü makine diil, ben çok beğendim, ama fiyat bence o motora göre pahalı, taşınabilir hafızalı p3 çaları ve radyosu var harika bi ses düzenine sahip..

poseidon ama uzak dur çinlilerden ancak regal raptor dışında . boşver yani motor değil onlar .

Super Moderator
poseidon ama uzak dur çinlilerden ancak regal raptor dışında . boşver yani motor değil onlar .
stenza, dikkat edersen yukarıdaki 10 mesajda bile 2 kere yazılmış motorların Çin değil, Taiwan malı olduğu.

Ben dorado motorlarını inceledim kalite olarak çok iyi ama fiyat biraz yüksek gibi geldi bana

Chopper değil de cruiser diye düzeltirsek... :p
2007'de Honda DN-01 piyasada olacak, otomatik vitesli 680cc'lik bir cruiser :)

işte benim bu model hakkında açtığım konu başlığı:

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=4931

DN-01.jpg

Super Moderator
CORVUS ve POSEIDON:
imag00090gk.jpg

DORADO V3 CORVUS:
imag00032ei.jpg

imag00025ex.jpg

imag00046aa.jpg

CORVUS ve POSEIDON'un önden görünümleri:
imag00126hh.jpg

POSEIDON modeli:
imag00065it.jpg

imag00087fc.jpg

imag00065it.jpg

imag00293hf.jpg

imag00301ie.jpg

imag00310yo.jpg

imag00324lc.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
ah ulen ah görünce canım çekti yaw..:pr: koymayın kardeşim resim böle..:p bide olcan ii cıkmısın caktırmadan:wiinkk: mal ii mal ii..:cat:
S&S

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Acaba bu motorun herhangibir yerinde "Made in Taiwan" yazısı gören var mı ? Yoksa başkasından duyduğunuz için mi böyle söylüyorsunuz.

Üretici firma internet adresi cn uzantılı ve sitesinde Taiwanda üretildiğine dair herhangi bir bilgi bulamadım.

http://www.cfmoto.cn/about-1.asp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar