:cat: haklısın dedim ya zaten emin değildim..dorado corvus la dorado poseidon aslında aynı kasa ama ön grenajlar farklı gibiydi dimi..:silent: :wiinkk:olcan138' Alıntı:Abi doğru söylemişsin de Corvus değil Poseidon.
Akira' Alıntı:Şu anda senin istediğine yakın tek motor Dorado poseidon.
Tabi bu motor dış görünüş itibariyle bildiğmiz cruiserlere benzese bile teknik olarak oldukça farklı.
Motoru deponun altında alıştığımız yerde değil (o kısımda ne olduğunu merak ediyorum doğrusu). Su soğutmalı tek silindirli motoru scooterlarda olduğu gibi arka aksa rijit olarak bağlı ve güç aktarımını kayış kasnak mekanizması ile gerçekleştimekte.
Kalite konusunda gelince, elle tutulur birşeyler söyleyebilmek için bu motorların 20000 km yi devirmesini beklemek gerekir.
Cruiser motorlarda asıl zevkli olan düşük devir ve yüksek viteste, motorun torku ile gitmek ve güzel sesini dinlemektir.Sanki bu motor 120 km süratte bağırarak gider gibi geliyor.
Bu fiyata beni cezbetmedi doğrusu.
stenza, dikkat edersen yukarıdaki 10 mesajda bile 2 kere yazılmış motorların Çin değil, Taiwan malı olduğu.poseidon ama uzak dur çinlilerden ancak regal raptor dışında . boşver yani motor değil onlar .
Sağ ol abi mal damgası da yedik arada...:silent:zuhtupasa' Alıntı:bide olcan ii cıkmısın caktırmadan mal ii mal ii..