- Konu Yazar
Selam sevgili dostlar
Bu haftamızda çok maceralı ve güzel geçti.sabah daha dogrusu ögleye dogru kulüpten çıktık.Hedef Osmaniye -zorkun yaylası.
Bayagı keyifli yolculuğun sonunda 1540 mt rakımlı zorkun yaylalasına ulaştık.Hava tertemiz heryer orman ve bol oksijen vardı.İşte benim makinemde olan resimler
sayın mod.makine
(önce onun resimlerini koyalım ki
)))

By levent ve yasemin

Buda harleyci bir arkadaşımız ama yolda her nehikmetse kimseye bişey olmadı onun lastiğine çöp battı
))

Mustafa abime okadar diyorum motora binice kilo alıyosun ama inanmıyorr.ve yengemiz mükemmel sesiyle sanat müziğine doyurdu bizi sen hep gel yenge
))

Arzu ablam ve seçkin
Seçkinnnn sen nekadar kızının adını başka söylesende onun adı yagmurrrr.arabanın üztünede yazdım ya hehhehe

yolda mola verdiğimiz biryerde bir böcek gördük çok iyi çıkmamış ama renkler içindeydi ınanılmaz renkler hemde

Kamp kurduğumuz yerde çocukların salıncak keyfi (büyüklerden sıra kalırsa çocuklar binicek
nasıl bakıyor balta bab inde azıcıkta ben bieyim diyo)

Vee işte geçen haftaki gezide bize saldıran ETKİN - BASKIN Dostumuz soldaki şapkalı siyah kıyafetli ( Caner )artık sizin ne istiyosanız yazın zanlı elinizde
) saçkinde hafta sonları ek iş yapıyor mangal yelliyor.ee nede olsa yakında YAGMUR gelecek heheh

Etler mükemmeldiiiiii
kaç insan yükü et vardı bilemiyorum ben sadece birini çekebildim

Okadar zor ve viraj lı yoldan sonra nasıl da acıkmış herkes saldırrrrrrrrrrrrrr

Hani bu hafta sol yüzgecim sakatlandı nasıl gidicem geziye derken saolsun Baltazar nickli dostum taner beni aldı arabasına ve gittik ama orda arkadaşlar ben sıkılmayım diye benim için özel bir araç yaptırmışlar bende onla tur attım

Bayagı keyifliydi ama arkadaşın ehliyeti yokmuş bu araç için

Ve kaza yaptı özel yapım 750 cc hayalbusayı agaç a çarptı. Allahtan hasar görmedim çünki kask takmıştımmm

Gurubun karizmatik avukatı
ve levent

Feceinface aslında milli faciada
)

Yagmur un annesi öndekide babası aslında seçkinden bahsetmesekte olur ama neyse
)

Baltanın annesi berrin ablamız

Buda maskotumuz balta

Mustafa abim ben ve tekin abim

Bya etkin eşi sevgili açelya ablamız
çocukluğunda binemedği salıncaga biniyor neyapalım eglensin 

[img=http://img151.imageshack.us/img151/1360/28mays2006zorkun0359ty.jpg]
Buda beni koçum junior kılıçbalığı

Benim makineme takılan resimler bukadar ama çok resim var hadi arkadaşlar pamuk eller klavye yeeeee

Sevgili dostlar sag sağlim gidip geldik ve çok güzel bir hafta sonu geçirdik.bakalım haftaya neresi var hoşçakalın.buarada sapanca da eglenirken sevincini benimle paylaşan jasmine teşekkürler
umarım
İzmir mt
İstanbul mt ve diğer tüm mt ci kardeşlerimin de hafta sonları güzel geçmiştir

Tanıştığımız günden bu güne kadar uzak yakın demeden hep bizimle birlikte olan cem kardeşim seni seviyoruz yine gel hep gel.
Tekin abi sanda teşekkürler sen de uzun yollar katedip geliyosun gezilerimize
Buara hataydan bize katılan hasan abi ve eşine teşekkürler
Bu haftamızda çok maceralı ve güzel geçti.sabah daha dogrusu ögleye dogru kulüpten çıktık.Hedef Osmaniye -zorkun yaylası.
Bayagı keyifli yolculuğun sonunda 1540 mt rakımlı zorkun yaylalasına ulaştık.Hava tertemiz heryer orman ve bol oksijen vardı.İşte benim makinemde olan resimler
sayın mod.makine

By levent ve yasemin

Buda harleyci bir arkadaşımız ama yolda her nehikmetse kimseye bişey olmadı onun lastiğine çöp battı

Mustafa abime okadar diyorum motora binice kilo alıyosun ama inanmıyorr.ve yengemiz mükemmel sesiyle sanat müziğine doyurdu bizi sen hep gel yenge

Arzu ablam ve seçkin
Seçkinnnn sen nekadar kızının adını başka söylesende onun adı yagmurrrr.arabanın üztünede yazdım ya hehhehe

yolda mola verdiğimiz biryerde bir böcek gördük çok iyi çıkmamış ama renkler içindeydi ınanılmaz renkler hemde

Kamp kurduğumuz yerde çocukların salıncak keyfi (büyüklerden sıra kalırsa çocuklar binicek
nasıl bakıyor balta bab inde azıcıkta ben bieyim diyo)

Vee işte geçen haftaki gezide bize saldıran ETKİN - BASKIN Dostumuz soldaki şapkalı siyah kıyafetli ( Caner )artık sizin ne istiyosanız yazın zanlı elinizde

Etler mükemmeldiiiiii
kaç insan yükü et vardı bilemiyorum ben sadece birini çekebildim

Okadar zor ve viraj lı yoldan sonra nasıl da acıkmış herkes saldırrrrrrrrrrrrrr

Hani bu hafta sol yüzgecim sakatlandı nasıl gidicem geziye derken saolsun Baltazar nickli dostum taner beni aldı arabasına ve gittik ama orda arkadaşlar ben sıkılmayım diye benim için özel bir araç yaptırmışlar bende onla tur attım

Bayagı keyifliydi ama arkadaşın ehliyeti yokmuş bu araç için

Ve kaza yaptı özel yapım 750 cc hayalbusayı agaç a çarptı. Allahtan hasar görmedim çünki kask takmıştımmm

Gurubun karizmatik avukatı

Feceinface aslında milli faciada

Yagmur un annesi öndekide babası aslında seçkinden bahsetmesekte olur ama neyse

Baltanın annesi berrin ablamız

Buda maskotumuz balta

Mustafa abim ben ve tekin abim

Bya etkin eşi sevgili açelya ablamız

[img=http://img151.imageshack.us/img151/1360/28mays2006zorkun0359ty.jpg]
Buda beni koçum junior kılıçbalığı

Benim makineme takılan resimler bukadar ama çok resim var hadi arkadaşlar pamuk eller klavye yeeeee

Sevgili dostlar sag sağlim gidip geldik ve çok güzel bir hafta sonu geçirdik.bakalım haftaya neresi var hoşçakalın.buarada sapanca da eglenirken sevincini benimle paylaşan jasmine teşekkürler
umarım
İzmir mt
İstanbul mt ve diğer tüm mt ci kardeşlerimin de hafta sonları güzel geçmiştir
Tanıştığımız günden bu güne kadar uzak yakın demeden hep bizimle birlikte olan cem kardeşim seni seviyoruz yine gel hep gel.
Tekin abi sanda teşekkürler sen de uzun yollar katedip geliyosun gezilerimize
Buara hataydan bize katılan hasan abi ve eşine teşekkürler