Allah yardımcım olsun

Acım büyük arkadaşlar,Motosikletimden istemiye,istemiye mecburiyetten ( Hatun dırdırından ) ayrılmak zorunda kaldım.Yüce Mevlam bana sabır ihsan eylesin.:pale:

Bak bu cok kotu.. Ama ask en buyuk sevgidir... sabır et, senin uzuldugunu gorunce zamanla alısabilir bu fikre:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hatundan ayrıl.motor bırakılırmı abicim ya.off ya off.ne yaptın sen dur bakiym motorun neymiş.:pr: bandit
direkt bırak.benden sana tavsiye.bazıları oyattıkları dandik jinlunları oldıugu için rahat konusuyorlar tabi:cherry:

Kadınların varlıkları dert yoklukları yoksunluk işte. Ne yapalım arkadaş. Keşke gizli gizli kullansaydın diyecem ama :cherry:

eğer motosiklet hastalığını sen hatuna bulaştırsaydın..belki motorundan ayrılmazdın...ama o senden önce davranıp seni tedavi etmiş:cherry: :cherry: :cherry:

hatunu bırak dicem ama büyük konuşmamak lazım. durumu bilmeden bişey diyemeyiz tabi:)

geçmiş olsun çok zor bi durum allah yengeye insaf sanada sabır versin

Makyaj yapmak bayanları daha güzel ve hoş gösterdiklerinden onların tecavüz edilme ve öldürülme risklerini arttırır(tecavüzde her zaman bütün suç tecavüz edendedir o ayrı konu). Ama biz bayanlara makyaj yapma demiyoruz ki...

Nişanlımı ikna da kullandığım onca cümleden biridir....(kullanım hakkkı serbesttir).

Saygılarımla

hocam benimki yutmaz bu lafı.. :mrgreen: onlarda dil kürek gibi, dır dır dır bıktırırlar altta kalmazlar.. :p

yöntem çok,
bir diğeri; onların silahını onlara karşı kullanmak, bizim dırıdr edip şımardığımızı kapris yaptığımızı görünce cidden affallıyorlar(ve bizim yaptığımızı yapıyorlar tamam tamam olsun diyorlar).

Yeterice ısrar edildiğinde konu örneklerle makul şekilde açıklandığında ve biraz daha ısrar edildiğinde daha sonra duygu sömürüsü yapıldığında(benim bu trafiği çekmemei istiyorsun zaten şu kadar saat çalışıyorum vb.) ve tekrardan ısrar edilip dırdır yapıldığında ve sonra

ısrar edildiğinde konu örneklerle makul şekilde açıklandığında ve biraz daha ısrar edildiğinde daha sonra duygu sömürüsü yapıldığında(benim bu trafiği çekmemei istiyorsun zaten şu kadar saat çalışıyorum vb.) ve tekrardan ısrar edilip dırdır yapıldığında ve sonra

ve usttekiler +100 kere yapıldığında büyük ihtimalle ikna oluyorlar...

Son çare(lütfen bu yöntem uygulandıktan sonra senin yüzünden sevgilimden ayrıldım seni öldüreceğim diye yanıma gelecekseniz bu yöntemi uygulamayınız)

Motor alınır ve sevgiliye ifade edilir:

Canım benim bu motor takıntım vardı ya çok uygun bir kampanya-indirim(bu laflara dayanamazlar) gördüm aldım. Umarım artıksadece motorcu oldugum için beni terk etmezsin denir.

Eğer daha önceden motor sahibi iseniz canım ben bunu satarsam ben artık eski ben olmam denir. Hatta abartıp motor kullanmak doğayla içiçe olamyı sağladığı, stresi azalttığı için psikolojik sağlığa iyi geliyormuş bunu bana psikolog söyledi denir. Sıkışıldığında ahmetist1181 yardıma çağrılır...

Saygılar

Not: Aileyi sevgiliyi nişanlıyı ikna etme sabit topik olursa sanırım daha iyi olur... Birçok kişi faydalanır...

Durum ciddiyeti nedir bilinmez ama motor sevgisi aşılanınca çok güsel oluyo :cherry: serden geçilir motordan geçilmez.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne zamandır evlisin bilmiyorum ben 14senedir evliyim motoru alalı 2ay oldu
eşim pek sevinmedi eşime 2seçenek sundum ya benimle binersin yada tek giderim oda gidersen git dedi bunu sen eşine diyebilirmisin bilmiyom ama
erkeklerinde stress atma ihtiyacı var bende motoru seçtim :) oda günlerine gidiyor beni götürüyormu tabiki hayır:queen:

necdet' Alıntı:
erkeklerinde stress atma ihtiyacı var bende motoru seçtim :) oda günlerine gidiyor beni götürüyormu tabiki hayır:queen:

evet sen de ona günlerine alışverişe gitmemesini söyle. onların da hobilerini kısıtlarsanız size bişey deme hakları kalmaz:mrgreen:

Ahh ahhhh,7 yıllık evliyim,anlatamadık bizim motosiklet aşkımızı biliyor hakta veriyor ama,denemediğim takla yöntem vs.vs kalmadı evlendik 3 ay sonra sattık,ufak, ufak,yavaş,yavaş alıştıra alıştıra tekrar aldık motosikletimizi ama olmadı olmadı,çeken bilir arkadaşlar,diyorumki yaaa tamam büyük motosiklet kullanmayacağım,küçük bir şey alacağım yoookkkkk bisikletten başka iki tekerlekli yasakmış,bakalım tekrar manevralar vs vs devam edeceğiz bu savaşı kazanacağım başka yolu yok,Benim durumumda eminimki Eşi,Annesi,Babası,nışanlısı ve ya sevgilisi ile aynı sorunları yaşayan bir çok arkadaşım var ALLAH bu durum daki hepimize yardım etsin,insafa gelsinlerde bizde MOTOSİKLET aşkımızdan mahrum olmayalım
Ahmetist1181 kardeşim senin dediklerini ne yüzü ne 1000 i kaldı denemedik ama yemiyor bizimkisi uğraşacaz ama kazanacaz başka yolu yok

mrb dostum kötü haber bu ama çaresiz dert olmaz bence senin üzülmesini gördüğü zaman dayanamaz gibi geliyoooooo..

bende bir bayan olarak güzel bir dille eşinin ikna olabileceğine inanıyorum herşeyden vazgeçilir ama motordan vazgeçilemez....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben hiç takla atmadım.dedimki istsende istemesende bu motoru alıcam.sponuç uzun suredir beraber oldugum hatun kişi ile papaz olduk ayrıldık.pişmanmıyım???

:) hayır tabiki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar