- Konu Yazar
Dün saat 18:00 civarı sahilden bakırköy istikametinde ilerliorum kız arkadasım vardı arkamda kaskı kolunda tutyodu yaptıgımız hata kabul ediorum ama hava inanılmaz sıcaktı ben bile cıkarmayı düşündüm.Polis gördü peşimize takıldı kaskı koluna deil kafana takıcaksın seklinde azarladı kızı aynı süratte ilerlioruz yanımızdan ayrıldı kaskı taktı arkadasım 500 m ilerde bi daha durdurdu bu sefer indi motorundan (şahin polisler buarada)evraklarını görebilirmiyim dedi gayet sakin bi şekilde ruhsatı verdim,baktı baktı bide bana baktı ehliyet alabilirmiyim dedi gayet sakin bi şekilde b sınıfı ehliyetimi verdim,a2 yokmu dedi malesef dedim ciddimisin dio evt dedim ii takip et ozaman baglıcam dedi
ale: hatam 2 kabul ediorum
ale: okadar yalvarmaya okadar sızlamaya adam nuh dedi peygamber demedi.Ekip otosundan butün mahbuzları alıp,bi daha koyulduk yola nereye dememe fırsat olmadan kafamı kaldırıp baktıgımda tabelayı gördüm YEDİEMİN OTOPARKI :salut: oturduk efendi efendi ama memur oldukca ters adamda iletişim sıfır,diğer memurlar oldukca ii davranıolar,baska polislere sordum biz baglamayız motorları diolar o memur beyin bir takıntısı vardı ama çözemedim
r: daha sonra herseyi yazdı çizdi imza atmamı istedi dogal olarak okumak istedim,elimden makbuz defterini aniden cekip ben sana nediorum sen napıosun senin polisede güvenin kalmamıs dedi
r: yazdıgı kagıt baglama içindi ben okumaya calısınca iice sinirlenip mahkeme savcı kagıdınıda hazırladı onuda imzalattı tamam yrn sabah 7 de amirlikte ol dedi sonrada adliyede mahkemeye cıkıcaksın :salut: bugün saat 7 oldu ordaydım ama öğrendimki subedeki o işe bakan adamlar saat 9 da geliolarmıs beni oraya dikti eline ne gecti anlamadım,saat 9 oldu ismimiz okundu senin evrakların daha gelmemiş dediler nası gelmez dün getirdiler dedim ama o memur hala bana takıntısını devam ettirdiği için aksam getirmemiş.Makbuzları motorla getircek dediler saat 11 oldu daha yeni geldi evraklar ordan amirinden izin aldı sahsı mahkemeye ben götürcem die amiri tamam dedi dısarı cıktık sen neyle geldin dedi otobüsle dedim ozaman otobüsle git geldiin gibi demezmi
r: aglıcam sinirimden.Fatih adliyesine kadar kosa kosa gittik acele acele mahkeme basladı cezamız kesildi 600 ytl :salut: :salut: 15 gün içinde ödeyenlere 400 ytl oluomus kagıdı cebimize koyduk evimize geldik lütfen arkadaslar onlara fırsat vermeyin ehliyetsiz kasksız cıkmayın bi anlık heves sıkıntı bile sizi cok kötü yerlere götürebilir hepinize kazasız belasız cevirmesiz günler inşallah....:salut: