otom ile takas yaparak motorunu satmak isteyenler....

Motorsiklet merakım uzun zamandır var ancak uygulamaya koyamamıştım. Aracımı satıp motosiklet almak istiyorum. Yamaha Virago 250-535 tarzı bir motor ile başlamak istiyorum.Gönlüm Transalp, BMW GS 500 tipi bir motorda ancak 162 boyla, başlangıç için biraz kontrolde zorlanırım diye düşünüyorum. Motosiklet (scooter) çok kullandım, Rebel ile ehliyet aldım ve zorlanmadım. Hem başlangıç önerilerinizi almak hem de oto ile takas düşünen arkadaşlarla görüşmek isterim. Bende 1999 Model Rover 200 1.6 çok temiz, 45000 km.(ilk sahibiyim) bir araç var. Motor gibi güzel bir yaşam tarzından vazgeçen ya da araca dönmek isteyen ve yukarıda belirttiğim motorları ile takas düşünen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bana [email protected] adresinden de ulaşabilirsiniz.

başlangıç için suzukıinin scooter larını onerırım
400 cc hem guclu hemde zapt etmesı kolay dünyayı dolaşabılecegın bı motor

takas etmek istersen ben de regal raptor class 250 lik var 2006 model 1350 km de görüşelim

Regal Raptor ile hic Rover takas olurmuyaa ama komiksiniz.3500 YTL lik motora karsi Rover mi alinirmis takasta. Dostum aracinin piyasa degerini yaz buraya acikcasi eger arabaya ihtiyacin yok ise gir bu ise cunku zararli cikarmak isterler seni. Bence hic takasa girmeden hakki olan fiyat ile sat onu sonra git pasalar gibi cek altina ya Dragstar yada gusel bir Suziki filan. Takasa girme diyorum cunku cok para keybedersin yazik gunah. Millet keklemeye calisir. Hem istedigin motoru alabilirsin 650 cc kadar chooperlarda CC gucu kullanimi pek etkilemiyor hepsi ayni tek degisen cekis ve son hic.Zaten bu motorlar gezi motoru 1 ayda alisir kullanirsin.Oyle abartilacak bir tarafi yok.

Arkadaşlar ilginize teşekkürler. Bildiğiniz gibi takas'ın manasında her iki eşyanın değerinin ortaya konması ve az kıymetli eşyayaya sahip olanın, daha kıymetli eşya sahibine ELİNDEKİ EŞYA + ANLAŞMA SAĞLANAN MİKTARDA PARA ÖDEME sözkonusu olur. Veya tersi durumda motor daha kıymetli ise motosiklet sahibine para ödeme gündeme gelir. ZEDA3000 uyarıların için teşekkürler, e biraz ben de Mahmutpaşa'da yetiştim ve Ekonomi okudum, azbuçuk iyi bilirim ticareti, merak etme kekleme fiiline maruz kalmam.
Aracıma 13500 YTL istiyorum. İlgililere duyurulur. Yönlendirmeleriniz için tekrar teşekkürler.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
turlabo' Alıntı:
takas etmek istersen ben de regal raptor class 250 lik var 2006 model 1350 km de görüşelim

hey allahım...
komiksin...

arkadaşlar ben takas etmek isteyen arkadaşta bi gariplik görmüyorum bunu kınayan arkadaşlarda gariplik görüyorum. adam sankı kafa kafaya takas yapalım demiş. arakdaşa bi teklif sunmuş demekki farkı verecek. allah allah.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar