- Konu Yazar
28 MAYIS SAPANCA GEZİSİ İÇİNDİR...
Selamlar.
MT-Üyeleri , sizden çok büyük bir isteğim olacak , yardıma mecbur kaldım...
28 Mayıs Sapanca gezisine geleceğim ekip program değişikliği yapmış ya da yapabilirmiş...
Bende elimde kaskımla , Sakarya'da tek başıma kaldım.
Saat 12:00 de sınavdan çıkacam , sonra da ekiple buluşup gelecektim ama maalesef olmadı.
Ben okulumdan (Sakarya Üniv.) Sapanca gölünü ve toplanma mekanını görüyorum.Yani size çok yakın olacam.
İstanbul'dan gelen bir arkadaş veya Sakarya'dan katılacak arkadaş beni okuldan veya Sakarya merkezden alabilir mi?
Sakarya merkez ile buluşma mekanı en fazla 20 km diye tahmin ediyorum.(Kesin değil)
Çok memnun olurum , çok sevinirim..
Sizlerle tanışmak için elime bir fırsat geçmiş , bunu kaçırmak istemiyorum...
Lütfen yardım edin...::sos:: ::sos::
(Gelecek arkadaşın benzin masrafları benden olur.) (Dizel veya LPG li ise karışmam
)
(Motosiklet şart değil araba da olur.)
(Tüm şartlara kabul.)
(Orada motosikletini bile yıkarım.
:mrgreen: )
(Yolculuk esnasında kaskının vizörünü silerim.:mrgreen:
)
Üyeler , yöneticiler , LÜTFENNNN::saad:: ::saad::
MSN : [email protected]
Selamlar.
MT-Üyeleri , sizden çok büyük bir isteğim olacak , yardıma mecbur kaldım...
28 Mayıs Sapanca gezisine geleceğim ekip program değişikliği yapmış ya da yapabilirmiş...
Bende elimde kaskımla , Sakarya'da tek başıma kaldım.
Saat 12:00 de sınavdan çıkacam , sonra da ekiple buluşup gelecektim ama maalesef olmadı.
Ben okulumdan (Sakarya Üniv.) Sapanca gölünü ve toplanma mekanını görüyorum.Yani size çok yakın olacam.
İstanbul'dan gelen bir arkadaş veya Sakarya'dan katılacak arkadaş beni okuldan veya Sakarya merkezden alabilir mi?
Sakarya merkez ile buluşma mekanı en fazla 20 km diye tahmin ediyorum.(Kesin değil)
Çok memnun olurum , çok sevinirim..
Sizlerle tanışmak için elime bir fırsat geçmiş , bunu kaçırmak istemiyorum...
Lütfen yardım edin...::sos:: ::sos::
(Gelecek arkadaşın benzin masrafları benden olur.) (Dizel veya LPG li ise karışmam
(Motosiklet şart değil araba da olur.)
(Tüm şartlara kabul.)
(Orada motosikletini bile yıkarım.
(Yolculuk esnasında kaskının vizörünü silerim.:mrgreen:
Üyeler , yöneticiler , LÜTFENNNN::saad:: ::saad::
MSN : [email protected]