MT[İZMİR] 24 Mayıs Çarşamba EKO da Toplanıyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: [İzmir]

Yarın akşam 24 mayıs çarşamba.... EKO da toplanıyoruz

Toplanma saati......... 20.00

Program... 20.00 açılış
20.30 DJ ile serbest müzik :p
21.00 Çengi :queen:
21.15 canlı müzik ( grup Külbasmaz )
22.00 Bira fondip yarışmaları :cherry: ::sefereee
22.30 [ Öz MT 35,5 ile Hakiki MT 35 arasındaki rus ruleti yarışması :bounce: ]
23.00 Kapanış..........:p

Gelmeyenler çok şey kaçıracak çoooookkkk :salut: :mrgreen:

durum anlaşılmıştır kenan abicim yarın oradayım yanlız mekan hakkında bilgi verirsen sevinirim. yoksa sora sora bulmak zorunda kalacağım buda vakit kaybına yol açacak...... saat 21:30 a kadar sizinleyimmm.. malum motorumuz yokh ...

hehehe nasılsa öğrendim ekoyu bende orda olacağım arkadaşlar:cat:

:) Kenan abi harikasın ! Öz MT 35,5 lu olarak katılıyorum tabi. Bu arada giriş yine 10 milyon mu :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim içinde gezin :queen: :queen:

Bileklik

gençler gelirimde ben bileklik isterim hemde en pembesinden be yaw. bileklik yoksa bende yokum

kenan size bilekliği belki takmaz ama bize yağlı ilmek takacak gibi bir hali var üstelik bedava :queen: tüm hakiki öz gerçek aşiretimiz ve ve vurucu gücümüzle orada olacağız silahları siz seçin bira kadehide olur neskafe fincanıda gelirken herkezle helalleşin SABAHLAR OLMASIN ::sefereee ::pizza::

neyse ekonun yerini öğrendim foto makinam ile yanınızda olacağım .. fotolar benden

Forumdan Uzaklaştırıldı
APV41' Alıntı:
kenan size bilekliği belki takmaz ama bize yağlı ilmek takacak gibi bir hali var üstelik bedava :queen: tüm hakiki öz gerçek aşiretimiz ve ve vurucu gücümüzle orada olacağız silahları siz seçin bira kadehide olur neskafe fincanıda gelirken herkezle helalleşin SABAHLAR OLMASIN ::sefereee ::pizza::
cengiz abi hayırdır çarpışmayamı gidiyorsunuz siz şimdi motosikletide miğferli kullanıyorsunuzdur :queen: allamya imreniyorum sizlere izmiremi aldırsam kendimi naapsam gerçi denizli mt kan kaybedecek ama boş ver onlar düşünsün banane değilmi:queen: :queen: :queen: denizli mt abi hepsi kazazade :cherry: oldu bunların hepsi kazazede tek başıma aşındırıyorum asfaltı.. bizimkilerle yola çıkmaktan korkar oldum bir çıktığımızı görüyorum birde aynamda düştüklerini :bounce: neyse yaw öğrenecekler zamanla :queen: :queen: :queen:

bu bizim güzel tarafımız teyakkuz ve taarruz halinde bile birbirimizi seviyoruz eskilere bakarsan bizim kazalarımız bile farklı oluyor üzerine espri yapabiliyoruz ( şimdi knn modum kızacak geyiğe sardı topik diye ) siz yolaçıkın izmire gelin beraber sürelim eğitim yapalım yanlız gelirken kamyonla gelin motorlar kasada olsun dönerken motorla dönersiniz :queen:

Eskişehire gitmem gerekiyordu bir gün ertelendi yani bu akşam bende sizinleyim. Orda görüşürüz.:cherry: :queen: :mrgreen:

Canım arkadaşlarım..akşama görüşürüz.Tenten gelebileceğine çok sevindim.
KARAKIZ seni çok özledik.gülbahçe gezisinde çok andık..:rendeer:

bende ordayım. ya yaka kartı çıkartma falan almaya hak kazanırmıyım acaba tedarik edebilirmiyiz
:silent:

akşama yaka kartı ayarlanacak çok az sayılı miktarda çıkartma var rus ruletini kazanan sağlara vereceğim :p

ben en iyisi gelirken bir kaç tane torba getireyim. rus ruleti falan deniyor sağ kalamayanları torbalar körfeze atarız. Mt izmir katliamda:queen: :queen: :queen: hatta bence gelmeyenleri de bir sonraki toplantıda vuralım:pr:

Yaka kartı için bağlantılarımı kurmaya çalışıyorum. Sipariş verdim. Saat 5'e kadar elime ulaşması gerekiyor. Ama söz vermeyeyim. En kötü ihtimal bi dahaki etkinliğe.

Yaka kartları olan arkadaşlar;

1 - Yaka kartlarımızı unutmayalım

2 - Yaka kartlarımız full kaskolu olmayıp, kayıp durumunda grubumuz tarafından yenisi verilmiycektir.:p :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar