T.T. Arifden Son Show Fotoğrafları

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
DSC_2427.JPG

DSC_2431.JPG

DSC_2709.JPG

DSC_2753.JPG

DSC_2938.JPG

Arif Abi her zamanki gibi süpersin

istek hareket alıyorsan :farao: ben senden tank surf yapmanı isteyecegim :king:

23%2Ejpg

r12%2D45%2Ejpg

Arif abi gene süpersin yani :thumleft: :thumleft: :thumleft:
ama abi R1 o halde görünce içim ezildi be abi :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
R1 HALEN DÜZELMEDİ Mİ??? :pale:

NEYSE HER HALİYEL NE YAPMAN GEREKTİĞİNİ İYİ BİLİYORSUN VE BUNU İYİ DE YAPIYORSUN..DRAGLARIMIZI ZLEDİM VALLA :santa:

Skullhunter, kardeşim harikasın ama o motoru o halde deposu ezilmiş içim gitti o motor bende olsa sinek kondurmam bewnim sayfaya gelsene İYTİ MOTORCU BENİ ANLAR

Skullhunter, o motor r1 mi öyle bir motoru kaça alabilirim kardeş biraz hırpalanmış belki ucuz olur

Baran.1 frekans karıştırdın sen canım kardeşim. Skullhunter değil o fotoğraftaki Arif Abi.Nam-ı Diğer Tek Teker Arif.Skullhunter sadece fotoğrafları yerleştirdi foruma :cyclopsani:

slm arkadaşlar bu motoru bu hale ben getirdim yani şhow makinesi yaptım :queen:
örneğin depoyu almanyadan arkadaşım getirdi kaza yapmış motordan sökmüş. :pr:
herhalde tehlikeli hareketler yapıyoruz eğer düşersem bari depoya birşey olursa üzülmem arka kısımda öyle :queen:
kısacası şhowlardan önce bu motorun tüm orjinal parçalarını çıkarıp çıkma eski parçaları takıyorum.şhowlardan sonrada önceki orjinal haline getiriyorum :tongue:
yani şuan pırıl pırıl duruyor :thumright:
ama şunu bilin her haliyle her an ikimiz uçmaya hazırız :p
2005 te yeni yeni hareketlerle sizlere çok ilginç bol şhow lar izleteceğim yani beni izlemeye devam edin: :farao:

T.T.A
abi gene süpersin ya istanbula bekliyoruz seni enkısa zamanda ok.
Fuar zamanı gene gelirsin biliyorum ama boş vaktin olmuyorki adam akıllı birşeyler yapalım....

evet arıf abı hareketler guzel 2005 de ınsallah tanısırız bende benım ybr ıle bende varımdıyorum 2005 te draglarda ve yarıslarda falan sov yapmak ıstıyorum ınsallah yan yana teker yapma ımkanımız olur :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arif abi gerçekten güzel de
sen 1o kişi ile tek teker yapacaktın ben hala onu bekliyorum arkadaşlar bundan bi haber yokmu ne oldu biri bana anlatabilirmi bu gösteriyi anlamadım da yoksa unutuldumu

resimler için +1 :thumleft:

Ben şu depo üzerinde iki ayak üstünde durup elleri yana açma hareketini istiyorum.
Skull'ın yolladığı videolarda kızlar bile yapıyor yahu!
Çok geç bile kaldı bu hareket . :cherry:

skul o vıdeoyu benım msn ye gonderırmısın kızların teker yaptıgı resım varsa cok merak ettım yaa :geek:

leto bayramdan sonra adapazarına gelecem ve 1 hafta kadar kalacam ozaman arada bir istanbula kaçarım toplanırız lak lak yaparız söz. :tongue:
crazygirl mersi :farao:
tek serhat inşallah tanışırız ve inşallah dileklerin olurda yan yana hoplarız ama bak söyliyeyim beni geçmek yok karizmamı bozmayın :mrgreen:
speedrunner 10 kişilik olay federasyonun gevşekliğinden ertelendi ilerde mart veya nisanda olabilir.tarih belli oluca haber duyuru yapacaz. :pr:
murrat naber? ya bilader inanki o hareketleri ben çocukken yapıyordum ufak motorlarla ama senin için bu hareketleri R1 e taşıyıp yapacam.bana güven :bounce:
herkeze sevgiler ( tektekerarif )

adsz7ji.jpg

Ates, haaa öylemi pardon vallahi karıştırdık kardeş ne bileyim yamahayı görünce kendimi boşlukta hissediyorum

TekTekerArif, arif kardeş yanımda R6 olan bir arkadaşım var arka teker tekniğini öğrenmek istiyor motora zarar vermeden nasıl tek teker yapabilir

merhaba Peril benim hayalimde birgün senin ki gibi büuük motor almak ama şimdilik sadece suzuki gn 250 kullanıyorum ve bu ayrıcalığı ilk defa yaşıyorum ve herkesinde yaşamasını istiyorum neyse sana bay bay diyorum sence bir bayan olarak motor kullanmak nasıl bir duygu Peril,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar