o bir Honda.. o birrr Titan..

arkadaşlar şimdiye kadar hep titanlara hasta olmuşumdur.. o kadar sınırlarının zorlanmasına ve tarzının dışında kullanılmasına rağmen dayanabilen tek motor olduğunu düşünüyorum.. birkaç arkadaşımda titan war.. gözlerimle görüyorum motorlara yıllardır acı çektiriyolar ama motorlar tık demiyo(aman demesinler.. ) :cat:

resmini koyduğum titan ise mersin [mt] den badmad nickli arkadaşımızn motoru olmakla beraber 2000 yılından bu yanı yaklaşık 100.000 km dir ona arkadaşlık ediyor.. motor 2000 model olup 100,000 kmde.. bu bir motosiklet için bayağı ilginç.. ama benim en çok ilgimi çeken bu makinenin hala cillop gibi olması.. hani anahtar değmemiş tabiri wardır ya aynen ööle.. motorun 100,000 kmdir supab ayaları bile yapılmamış(yani ihtiyaç hisssetmemiş..) orjinal.. bakım olarak sadece gerekli kmlerde yağı değiştirilmiş.. ilk gördüğümde bayağı bir şaşırmıştım pek inanmamıştım ama sonuçta HONDA kalitesine yenik düştüm.. :rendeer:

şimdi karşınızda bahsi geçen Honda Titan..

goruntu0198od.jpg

bu resim birkaç gün önce çekilmiş.. şu an kaç kmdedi kim bilir.. :queen:

goruntu0180hm.jpg

ve sırada Titanımızın eğitmeni + yol + kader arkadaşı BadmaD (Eren) :queen:

goruntu0150ij.jpg

gerek yılların yol tecrübesiyle gerekse nolan kaskı ile tamamen motor profu..

goruntu0103yk.jpg

şimdi kendisinden cc olarak büyük bir çok motora kalite olarak toz yutturur.. motorda pas vs vs bulmak çok zor.. ben motor budur diyorum.. ve HONDA hayat onda sloganını sonuna kadar destekliyorum.. :cat: :cat: :rendeer:

yav kerimcim bu motor mu 100000 km yapmış, göstergeyi koymasan valla inanmazdım, motor daha gıcır gıcır be, hem ayarda yapılmamış diyorsun, ne diyeyim valla honda bu işi biliyor, paylaştığın ve hondanın kalitesini bize bir daha gösterdiğin için teşekkürler, gelince bu arkadaşla görüşüp bu işin sırrınıda öğrensem iyi olacak, bu kadar motor kullanıp bu kadar temiz bırakmak...:rendeer:

erenin motoru :) gerçekten çok ama çok güzel. bizzat sürdüm test ettim. kardeşim motoruna gözü gibi bakmış. eee yılların motorcusu.bilmediği yok maşallah. ama o nolanını çalacam görecek...

Titan;hele ki 2000-2002 arası modelleri inanılmaz sağlam.120000 km yi geçmiş olanları gördüm,kuryeler Anadolu yollarında bunu bile aşmış Titanlar gördüklerini ima ediyorlar.Diğer fimalar Hondaya bakıp kendilerine çekidüzen versin...

Honda'nın büyüklüğü bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Tebrikler Honda ve kullanıcısına

iste bu yuzden buyuk markalardan sasmamalı helal olsun Hondaya(marka fanatıgı fln degılım)

Ben de Twister hastasıyım.ama 2004 modeL oLanLarı,onLar biraz daha güçLü (24 hp)

maşallah diyelim.çok güzel motor.
honda gerçekten bu modelle helal para kazanmış

:cat: Benim kankamda da Titan var hep dalga gecer baglıyım senın motoru benimkinin arkadasına cekıyım istersen der hehehehe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sahibine saygılarımı ilet.:rendeer:

Nice 100.000 ler görür bu motor:cat:

Motorun cantlarıda telli olmasa çok güzel olacakmış bence

eren senin motor ne değerliymiş bilemedim yahu :p Allah nazardan saklasın kardeşimi...

evt titan konusunda cok haklisiniz.titana ilk 14 yasinda iken (99 yilinda)bindim.ondan once hero honda vardi.gercekten hero'da saglam motor.neyse ben motor uzerinde deli oldugum donemi titan ile gecirdim.debriyajsiz vites degistirmeden tutun kafa dikmeye,yukseken atlamaya kadar her boku yedim.sadece orjinalden degisen parcasi on sag amortisor kecesi debriyaj ve fren teli.5 senede bu kadar parca degisti.Ben titani olduremediysem baska kimse olduremez.ve motor hala arkadasimda catir catir geziyo...

bendeki ybr ye kıyasla yasına göre buda cok temız makına,veya kullanıcısı cok emek vermıs.ama herseye ragmen makına da emegın hakkını vermıs daha tas gıbı massallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar