Kimse benim kadar motorunu sevemez!!!

Kimse benim kadar motorunu sevemez!!! Şu ybr fotoğraflarına bakın kim bu kadar motorsikletine şevkat gösterir ki? Küvete sığsa oraya da sokacaktım ama olmadı:) Şampuanlar filan mis gibi koktu yani. Herkesin motoru benzin ve lastik kokarken benimki pantene pro v kokuyor. Performansının artacağını düşünüyorum:))) Şaka şaka. Bu arada adresim .... mahallesi 1403.sokak güldoğan apt. KAT:6 KAPI NO:22 :))))))) MOTORUNU BENİM KADAR SEVEN VARSA HODRİ MEYDAN RESİMLE KANITLASIN!!!!!!!

image3309xg.jpg

image3314zf.jpg

image3324my.jpg

image3359jc.jpg

image3366mf.jpg

Ben Kanıtladım sıra sizde!!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
kuzen,ybr ye bu muameleyı yapıyosan,saglam bı motorun olunca neler yaparsın kım bılır. :mrgreen:

Sen ne diyorsun benim eski MZ'in küvette extra bir sarı ördeği bile vardı :cherry: Kavun kokulu şampuanı + arap sabunu + süngeri + fırçası bilen vardı :rendeer: Ama harbiden çoşmussun! 6 kata o motosiklet nasıl çıktı be?Asansör desen sığmaz herhalde? Beni acil askeriyeden çağırırlarsa artık Benim GSX-R a bir el atarda 8 kata çizittirmeden çıkarırız dimi?(192 Kilo boş ağırlığı :cyclopsani: ) Ben Annemde konuştum MZ varken ağzını aramıştım ''Anne bak ben askere gidersem bu motoru tertemiz yapıp Salonun başköşesine brandalayıp koyacağım sakın döndüğümde balkonda filan görmeyeyim'' dedim tabi tabi diye dalga geçmişti.Zaten bu şeytan icadındanda bir gıcık alıyor ancak Allah bilir.GSX-R 600 aldığımdan haberi bile yok duysa evlatlıktan red eder herhalde :pr:

bende sadece Ateş var diyodum temizlik konusunda demek ki ondan ileri aşanlarda var :cherry:
ve süper ybr yamaha amblemi çok güzel olmuş

teşekkürler. Bu arada motorunun sağlamlığı(güzelliği) bakış açısından alakalı. İnsanın en guzel diyeceği motor kendi motorudur.

yahu motor dediğin benzin kokar, lastik kokar zaten.parfümde sık tam olsun! :cherry: şaka şaka...hepimiz bu sevgiyi gayet iyi anlıyoruz ama evdekilere bunu nasıl anlattın, nasıl ikna ettin banyoya motor sokmayı, anlayabilmiş değilim(hulen yazması bile komik oluyo yav, banyoya motor sokmak muahahahahaa :jocolor: ).

benim en sevdiğim poz birlikte televizyon izlediğiniz kare oldu. :jocolor:
http://img132.exs.cx/img132/9120/image3359jc.jpg

oldu olacak sinemayada götür :jocolor: :jocolor: :jocolor:

hocam iyi baya titizsin çok hoş olmuşta, pantene seleyi bozar, her koşulda kendiin için ve motorun için GLISS kullan, yakında ne dediğimi iyi anlayacaksın, carrefour da var şimdilik yakında migros ta da görürsün, :queen: bu arada bir öneri motorun makina kısmına ve elektrik aksamına ayrıca yağlanacak bölgelere de WD 40 öneririm, adres;yapı marketleri. Sonra konuşalım detayları. Kolay gelsin.

asugba' Alıntı:
kuzen,ybr ye bu muameleyı yapıyosan,saglam bı motorun olunca neler yaparsın kım bılır. :mrgreen:

ne demek istiosun yani ybr saglam bi makina deil mi ya da senin saglam makina anlayısın nedir ?::deliir::

"mondial110",kardeş bu başlıkta sana cevap verileceğini sanmıyorum.Açılalı 1,5 sene olmuş.Açan arkadaşda aktif olmayabilir.

Aboooooo..oda ne ooo.....benimki ne duysun nede görsün...hafta sonu yaklaşık 300 km yol yapacam yıkanmadan yola çıkmam derse...mazallah...YBR'lere kötü örnek olmuşsun...ŞAKA...ŞAKA..(özellikle):queen: aslında başka bir bakış açısındanda bakarsak...Temiz olması albenisinide arttırıyor..dimi...tamamm bende yıkıyacağım...:cat:

Televizyonu beraber seyretme olayı süper :)
Bu arada resimlerin mesajın içinde görünmesi için ilk mesajı düzenledim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorsiklet bir tutkudur aşktır sevgidir onu seven ve yaşatan herkese teşekkür ediyorum ve sizleride R6 sevdiğim kadar seviyorum kardeşlerim!

Milletin yatak odasına kadar girdiniz valla, allahtan yanlış bir pozisyonda yakalamamışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar