25 yaşında gence ölüm yakışırmı?..2 kaza haberi..

ulan bu kaza haberleri beni çok yıpratmaya başladı...şimdi yerel bir gazetenin web sitesinde okudum...26 Nisan 2006 tarihinde Çankırı'da plakasız motorla 25 yaşında genç arkadaş virajı alamamış...takla atmış...ölmüş...artçısı hafif yaralı...bu ne arkadaşım yaa...gepegenç fidan gibi çocuklara üzülüyorum...ana babalarına üzülüyorum...hele birde linkte görüceksiniz...cesedi gazeteyle örtülmüş...motordan bazen nefret ediyorum...hata bizde olmasına rağmen ne bilim sinirimi bişeylerden çıkarmam gerekiyor...plaka yoksa kask falanda yoktu kesin...yakınlarına allahtan sabır ve rahmet dilerim...

http://www.haber18.com/ayrinti.asp?hid=370

deminde Bursadan bir ölüm haberi geldi...soparcan arkadaşımızın dostlarıymış...Mudanyadan genç bir arkadaşda vefat etmiş...artçısıda Mudanya devlet hastahensinde yoğun bakımdaymış...ailesine daha söylememişler...zor bu hayat yav...evlat acısı yaşamayı allah kimseye göetermesin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
abi bu ne yaa.. gece gece içimizi kararttın.. :salut:

Allah rahmet eylesin.. yakınlarınada sabır versin... :cyclopsan

abi işte bu yüzden bar bar barıyooz icabında anlatmaya çalışıyoruz, kurallar ,korunma tedbir diye değilmi... motor sevdası katlanarak büyüyor ,ilerisini biraz görebilen insnlar eğitim seviyesi ve kurallara saygı seviyesi düşük ülkemde bu gibi acı haberlerin kapımızda olduğunu anlar, görür.artık hergün ağır haberler alabiliyoruz neredeyse, işte bu yüzden güncel olarak aşağıda yazdığım başlıktada bu uyarılarımızı yaptık ve insanlar özenmesin dedik ama pek anlaşılabildiğimiz söylenmez..
..eğitim şart, kurallara uymak şart, saygı & sevgi şart,bilinçlenmek şart..

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14169

geride kalan acılılara başsağlığı diler, vefat eden gençlere ALLAH dan rahmet dilerim :pale:

ben şimdi kendi hayatıma döneceğim ama bu çocukların aileleri ne düşünür ne hisseder...baba olduğumuzdanmıdır artık bu tür haberleri es geçemiyorum...bendede kızımı bir gün kaybedermiyim diye paranoyalarım çok...Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri...lanet olsun bu hayata bazen...hayat güzel diyoruz ama bu olaylar sanki hiç başımıza gelmeyecek gibi yaşıyoruz...

anne ve babalarımızın yerine koyarsak kendimizi daha dikkatli oluruz. düşünsenize çocuğunuz motora biniyor korumasız ve dikkatsiz.

yarışlarda tam ve kaliteli korumalarla yarışçılar 200-300 km/h süratlerde bile yara almadan kurtuluyorlar.

ylmzzz' Alıntı:
anne ve babalarımızın yerine koyarsak kendimizi daha dikkatli oluruz. düşünsenize çocuğunuz motora biniyor korumasız ve dikkatsiz.

yarışlarda tam ve kaliteli korumalarla yarışçılar 200-300 km/h süratlerde bile yara almadan kurtuluyorlar.

işte sonsuz katıldığımve dikkat çekmeye çalıştığım nokta..bizde ise insanlar biliçsizce (mesela kaskı yok olsada kolluğu dizliği yok yada kaskı kolunda takılı) hareket ediyorlar ve bide bu şekilde örnek oluyorlar gençliğe..

yoksa hayatı güzelleştirmek de bizim elimizde, acılara gark etmekte..
sevgi dolu ve birlik içinde bir hayat dielrim herkese..

Allah rahmet eylesin.Vefat eden anlamazda geride bıraktıkları ne olur Allah bilir.Dikkat edin kardeşler,ne olur dikkat edin!

:pale: ölen arkadaşımıza ALLAH rahmet eylesin komadaki arkadaşımızda inşallah kurtulur. her iki arkadaşımızında ALLAH ailesine sabır versin:pale:

roa

arkadaşlarımıza allahtan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum.
Ben Ankara da oturuyorum hızla yayılan bayiler ve uygun fiyatlar sonucunda insanlar olsunda bi scooter olsun diye gidip alıyorlar.Ehliyet yok önceden alınmış bir eğitim yok.Artık Türkiyenin birçok ilinde motor akademileri var LÜTFEN önce bu işin eğitimini alalım sonrada eğitmenlerin bize uygun bulduğu motor tipini seçelim böylece daha az istenmiyen olaylar olacaktır.

Bazen f(hayat)=x(Kask+mont+dizlik) oluyor. Kask+mont+dizlik=0 ise ilk hesaplamada hayat yok oluyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkes şu veya bu nedenle ölüyor nasılsa... genç ölmek bence daha yakışır hemde mortosiklet üzerinde bizede kısmet olurmu acaba:pr: Arkadaşlara Alahtan rahmet ailelerinede sabır dilemekten başka yapacak bir şey yok

Selçuk1981' Alıntı:
herkes şu veya bu nedenle ölüyor nasılsa... genç ölmek bence daha yakışır hemde mortosiklet üzerinde bizede kısmet olurmu acaba:pr: Arkadaşlara Alahtan rahmet ailelerinede sabır dilemekten başka yapacak bir şey yok

hayda oldumu şimdi bu beyav.. biz ne diyoruz sen nediyorsun..
şehitlikten başka hiçbir ölüm istenemez..

muritu' Alıntı:
abi işte bu yüzden bar bar barıyooz icabında anlatmaya çalışıyoruz, kurallar ,korunma tedbir diye değilmi... motor sevdası katlanarak büyüyor ,ilerisini biraz görebilen insnlar eğitim seviyesi ve kurallara saygı seviyesi düşük ülkemde bu gibi acı haberlerin kapımızda olduğunu anlar, görür.artık hergün ağır haberler alabiliyoruz neredeyse, işte bu yüzden güncel olarak aşağıda yazdığım başlıktada bu uyarılarımızı yaptık ve insanlar özenmesin dedik ama pek anlaşılabildiğimiz söylenmez..
..eğitim şart, kurallara uymak şart, saygı & sevgi şart,bilinçlenmek şart..

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14169

geride kalan acılılara başsağlığı diler, vefat eden gençlere ALLAH dan rahmet dilerim :pale:
bu burayı oku istersen yda bidaha ..

Son düzenleme:
Selçuk1981' Alıntı:

ya arkadaşım şehit mi oluyorsun da kısmet diyorsun. Allah korusun. şehitlikten başka hiçbir ölüme kısmet denemez. diyenler de biraz mantıklı düşünsün. hayat oyun değil GAME OVER yazıp yeniden başlamaz.:pale:

Khutuck' Alıntı:
Bazen f(hayat)=x(Kask+mont+dizlik) oluyor. Kask+mont+dizlik=0 ise ilk hesaplamada hayat yok oluyor...
arkadaşa katılıyorum
pazar buyukcekmeceye gıttık toplam 48km gıdış bır o kadarda donus yolumuz var ama bızı gormelıydınız.....
hersey olması gerektıgı gıbıydı
kask+mont+dızlık+hız konusunda da cok dıkkatlıydık

gazda firende aynı elde...
gaz basmak kolay gazı kontrolaltında tutmak marifet...
ölen ölür asıl ateş geride kalan sevdiklerine düşer..
onların günahı ne...:silent:
bu camıada sinirlerine duygularına hakım olan ayakta kalır..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
allahtan hepsine rahmet ve yakınlarına sabırlar dilerim.gencecik yaşta göçüp gidenler insanı daha bi fazla etkiliyor...

allah rahmet eylesin..ailelerine sabır versin...:pale:

DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR..LÜTFEN..::hakem2::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar