slm milet benim gibi bir cılgına aranızda yer varmı?

mrb motor cu arkadaşlar ben aranızda pek yeni deyilim ama sitenizde yeniyim ismim ADEM 24 yaşındayım iş makinası öperötörüyüm tam bir motor hastasıyım aynı zamanda bir okadarda akrobatım yani sizin anlıyacagınız motor ve ben ayrılma z ikiliyiz .eyer benide aranıza alırsanız sevinirim.HE BUARADA JASMİN abla sanada teşekkür ederim şu net teki yardımından dolayı.KURTARICI MELEGİN .....DOPİNG...........

Slm ArkadaŞlar Ya Neden Bukadar KariŞik Bu Sİte Ya Bİr TÜrlÜ Bulamiyorum Şu Yazdigim MeŞajlari Nasil GÖndrcegİmİ Her Seferİnde Jasmİnİ Rahatsiz Edİyorum Tel Le Benİm Gİbİ İlk Ok Mezun Lari İÇİn Daha Basİt BİrŞey Yapin Olmazmi İlgİlenlere Duyrulur Neyse Şaka Bİr Tarafa Sİzİnle TaniŞmak Cok GÜldİ Hepİnİze İyİ AkŞamlar Dopİng

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin safa geldin..Her motorcunun kanında biraz çılgınlık vardır zaten..Ben suzuki GS 500 aldığımda 8 yıl önce.sen çıldırmışsın bu paraya bi şahin taxi alırsın demişlerdi.Bende taxi alamamda belki otomobil demiştim..:queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hojgeldin birader tam sana göre bi site doğru yerdesin çıgınlar deliler manyaklar aradıgın her tarz var :)

Aramıza hoşgeldin dostum:rendeer:
yasemini birdaha ararsan selamımı söyle haftasonuna kadar ehliyetlerimizi yetiştirmezse pazar günü başka bir pilan yapsın sakın geziye gelmesin:p

Süper Moderatör (BBRR)
doping' Alıntı:
mrb motor cu arkadaşlar ben aranızda pek yeni deyilim ama sitenizde yeniyim ismim ADEM 24 yaşındayım iş makinası öperötörüyüm tam bir motor hastasıyım aynı zamanda bir okadarda akrobatım yani sizin anlıyacagınız motor ve ben ayrılma z ikiliyiz .eyer benide aranıza alırsanız sevinirim.HE BUARADA JASMİN abla sanada teşekkür ederim şu net teki yardımından dolayı.KURTARICI MELEGİN .....DOPİNG...........
walla bu sitede bi kamyon dolusu çılgın war ama sanada biyer açarıs artık..
şşşiitttyy alo beyler sıkışın ya bı arkadaş geldi yeni :bounce:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Hoş geldin,Gel gel rahat ol,meraketme bu site daha bi bukadar daha çılgını yüreğine sığdırır.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar