moto fast diee ben toplasam millet isyan çıkartırdı ama millet baya gitti bayıldı paraları, hiçkimse ses çıkarmadı da, hatta bazı abilerim gelip bakıp kaçmak için bile 10 ytl bayıldılar...
neyse ben zevk alamadım, keçi gibi tırmandık rampaları, kamp alanı bozuktu, çadırda yuvarlandım durdum. nekadar zemini düzeltsemde cıııhhk olmadı işte, insan bi makinaylan zemini düzenlerdi.
hele birde kafamın bozulduğu birşey daha var. kamp alanına genelde motorlan gidiliyor ve gidileceğini de herkes biliyor ozman bilet alınan yer niee rampadaydı :silent: ayrıca tekerlek genişliğinde kaya parçaları tozun toprağın içinde mayın gibi duruyordu.. üzerinden geçtinmi allah yardımcın olsun. hadi bilet altın bilekliği taktın işte zor bir hamle daha yukarı çıkarken birden sola ve aşağı çapraz bir raampa daha. paramızlan motorumuzu çizecez başka bi işe yaramaz yani, allahtan motoru yan yatırıp çizdirmedik oralarda, şansımız yardım etti.
amaaaaa gülbahçeye gittik varya insan olduğumu anladım, hizmet vardı, muhabbet bolca vardı. mekan süperdi... eğlence harikaydı..
yani resimleri karşılaştırmanızı tavsiye ederim... ozman fastın hikaye olduğu anlaşılacaktır zaten.. ben motofast i çok isteyerek bekledim ama belki çok şeyler bekledim die bana yetersiz geldi.