cbx250 twister den cbr olur mu?

vay be, helal olsun adama motor harbi güzel olmuş ama kırma olduğu belli gibi:p

Super Moderator
Bir tarafta CBX bir tarafta CBR yazısı acayip dursa da fena olmamış.CBR serisine de cidden bir 250 lazım.(Yine hortlar şimdi CBR250 geliyormuş topiği...)

dostum sen benden once davranmissin, ben de bugun bu resmi gordum, ve cok begendim hatta arkadasimla yaza bursada kendi twisterima bunu yaptirabilir miyim diye dusunuyordum!:) fiyat olaraak ne kadar tutar acaba bunu yaptirmak?

crxforever' Alıntı:
çok güzel olmuş.koskoça honda üretse keşke böyle bir model.

zaten cbr250 var. Türkiye de olsa bu motorun fiyatı 10 bin ytl olurdu. bunu almak yerine çoğu kişi 2.el almayı tercih ederdi ya da 3-4 daha verip 600cc alırdı bence.

honda-cbr250-03-bikepics-077365.jpg

boy

Motor güzel olmuş. Bence CBR yazmamalıydı. İşin esprisi bu motorun tipinin değişmesi ancak modelinin aynı kalmasıydı.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
racinge benzetilebilir biraz daha uğraşılırsa.
bunun için arkanın biraz daha kalkması ve gerekirse oturma yerinin depoyla birleştiği yerin biraz daha aşağıya çekilmesi vede daha kalın bir arka teker kullanılması gerekli.
ozaman baya racinge benzer. bu haliylede fena değil bir arkadaşın dediği gibi kırma olduğu anlaşılıyor.

toocold' Alıntı:
iki motormu var orada??
biri siyah biri beyaz jant..

cbf250 nin orjinalinde gri cant var. resmin birinde lastik değişmiş cantıda boyamış olabilirler.

iyi de kaca maal olur bu grenaj, ve nerede yaptirabiliriz? bilen biri yok mu? ben bursa ve istanbulda twister kalibi dokuldugunu duymustum???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar