Kesin Feyktir Bu Haber Ama

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gizli Numara
Çorum'da yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti. Lise öğrencisi C.S. telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya. Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti. C.S. hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti. C.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S.'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler. Polisler faili ya da failleri arıyor. Belkide bu caniler aramızda dolaşıyor olabilir!

:queen:

yuh abi daha neler.. :mrgreen:

ama adamn intihar yöntemi bayağı güzelmiş bea.. doğal yollardan.. :queen:

Moderatör (forrap)
:cherry: Yani abartır insan da bu kadar abartmaz...:) Olsa bile salakca yaa,o kız zaten kuş ossursa ''bana kuş bile saygı göstermiyo'' diyip intihar edicekmiş,yani bağlanmış psikopata:)Gerçi bence %100 fake:)

Zuahaha SoĞan Yİyerek ÖlmÜŞ Zuahahah Muahaha Ya Feyk Meyk Ben Sevdİm Elİne SaĞlik

ölmesede bi altı ay yanaşılmazdı yanına
hatta karantinaya alırlardı
:queen:

:p:p:p:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
senaryo harika, bundan dizi film bile çıkar puhahahahaahaaa

abi harbi bizimkiler şimdi bunu dizin fln yaparlar.. :queen:

FutureShock, hayırdır abi.. ne sıkıntısı.. evde soğan sarımsak yok dimi.. :p :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar