aaah belediye ah.kotu dustum.

:pale: her zaman evime gittigim yolda,uzerinden defalarca gectigim mazgallari sagolasi belediyemiz kaldirmis. 2 metrelik cukurun agzini acik birakmislar.
gece 10 civarlari isden evime donuyordum ki.mazgallar iki yolun birlestigi kosede ,yoldan tam goremiyorsun.donmek lazim.asagi yukari 20 yada 30 du suratim. koseyi donerken cukuru farkettim.{herzaman gittigimyol ya }son anda bi fren,bi manevra paldir kuldur.gozumu actigimda sirt ustu yerde yatiyordum hava bulutsuzdu yildizlar guzel gorunuyordu.allahtan kaski takmadan motoru kullanmiyorum. sol elimde ve sol dizimde muthis bir aci vardi.ikina sikila ayaga kalktim ilk isim cukura bakmak oldu. ulen dedim ulen........? tabi kendi kendime.allahasukur motoromda kirilan dokulen bir sey yok sadece derin cizikler var.bende bi kac yara bere dizimdede buyuk bir morlukla kurtardik.galiba verilmis sadakamiz varmis.:cat: ARKADASLAR KASKINIZI TAKMADAN MOTORA BINMEYIN:cat: .nereye gidin ama kaski takin cok faydasi var. herkese kazasiz gunler.

Bununla geçmiş olsun! Ciddi bir kazayı belediyenin yeni bir hizmeti gibi anlatmışsın.Dikkat etmekte fayda var.:rendeer:

büyük geçmiş olsun kardeşim:rendeer: Bende aynı olayı merter' de yaşadım cbr600la süratım 60-70 arası idi, dediğin gibi yıldızlar gerçekten güzel görünüyor, belediyeye tel açtım ağzıma geleni söyledim çukuru 2 gün sonra kapattılar, olan bana ve motoruma oldu 600milyon hasar ve 1 ay koltuk değneği, istanbulda motosiklet kullanmak zaten ayrı bi beceri bizi direk GP ye almaları lazım tekrar büyük geçmiş olsun, kask takmanın yararı bir defa daha anlaşılmış oldu:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun,
Belediye işte, ne diyeyim.

Süper Moderatör (BBRR)
geçmiş olsun..

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun...Bununla geçmiş olsun diyelim ucuz atlatmışsın.Umarım son kazan olur:cat:Bende deliriyorum şu yolların haline,tarladan farkı yok,nerede ne çıkacağı belli değil ve bütün yollar kevgir gibi delik deşik.Zaten bütün Türk motorcular aynı zamanda crosscu gibiyiz,başkalarının cross yapmak için gittiği pistler bizim yolumuzun üstünde:pr: Yol çalışması yapılıyor,mazgalı veya çukuru kapatmaya vakitleri olmazsa,iş ertesi güne kalırsa oraya bi bant 2 demir sokuyolar artık şansın varsa görüyosun karanlıkta...:farao: Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi otoyollarının kalitesiyle doğru orantılıdır,bunu her zaman savunmuşumdur...

Büyük geçmiş olsun. bizim ülkenin belediyeleri ve karayollarında çalışan elemanları; gece yastığa kafalarını rahat nasıl koyuyorlar, hayret ediyorum doğrusu. mazgal kapağını kapatmadan evine, karısının çocuklarının yanına giden bir görevli belki ertesi gün o mazgalı kapatmaya geldiğinde bir babayı-anayı çocuğundan , belkide bir çocuğu ana-babasından ettiğinin farkında olmadan o kapağı yerine koyacaktır. ama bunu farkettiği zaman da hesabını verebilmesi için çok geç olacaktır. görevi kötüye kullanmanın başka bir anlamı yoktur. bu ülkeyi soyup soğana çeviren insanlar, bankaların içini boşaltan bankacılar boşuna çıkmıyor. maalesef insan hayatı Türkiyemizde çok ucuz.
tekrar geçmiş olsun kardeş.biraz uzun tuttum ama dayanamıyorum bizlere layık görülen bu uygulamalara, ey belediye görevlisi nasıl sen mazgalı açık bırakıp gidersin ya. nasıl yaparsın böyle bir cahilliği, hiç mi düşünmezsin bu yüzden kaza yapabilecek insanlara gelecek zararı. aslında bu mazgal olayı çok küçük bir parçası olayın,örenğin istanbul kocaman bir şantiyeye dönüşmüş durumda, her yer çukur, her yerde o kadar çok sinyalizasyon hatası var ki, işimiz Allaha kalmış durumda.Allah Türkiyede araç kullanan herkesin yardımcısı olsun.

Böyle durumlarda eksik ve kusurunuz yoksa polis çağırın tutanak tutturun şikayetçi olun dava açın kesin sonuç alırsınız

çok çok geçmiş olsun kardeşim bende geçenlerde yine belediyenin ihmalkarlığı sonucu olan çukurlardan biriyle haşır neşir olmuştum daha yaralarım yeni yeni iyileşiyor ama bu insana acayip bi tecrübe oluyor :queen: üzülme çok ucuz atlatmışsın sende benim gibi en büyük kazan bu olsun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Diziliğin de olsa dizine aynı şey olur muydu? İyi ki diz kapağın kırılmamış.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun dikkatli olalım ben o yüzden gece pek çıkmam çünkü sabah
gittiğin yolda hiçbirşey yokken akşam dönüşte çukurlar oluşuyor nasıl oluyor
anlamadım ama şu bir gerçekki belediyemiz malesef 5sınıf işçi gibi çalışıyor
avrupada yapsalarya böyle çalışmaları analarını ağlatırlar valah ama türkiyede
insanın değeri nekadar az olduğunu gösteriyor bir insan bir araba çukurlarda
kaybolabilirmi ya burası türkiye kaybolur.daha geçen gün tv çıktı yine bizim başbakan yol yapacağız öyle heycanlı anlatıyorki 2*3=6yani 3gidiş üç geliş olcakmış bence çukurları kapatmayı öğrensinler ondan sonra 5gidiş 5geliş yapsınlar neyse bizde türkiye olarak çok şey öğrenmemiz lazım avrupa 50sene önden gidiyor rica etsek 50yıl uysunlar diği belki yetişiriz:)

Gecmis olsun arkadasım ...
İzmir Çanakkale yolunda Ayvalık istikameti uzerinde Belediye kopru ıcın yolu acmıs ama oldukca derin bi acık. Hicbir levha yok. Gece saat 12 civarı iki motorcu arkadasımız cukura dusuyolar hızlı gittikleri icin cukura cakıldıklarında motorları alev alıyor ve feci halde yanarak hayatlarını kaybettiler ... Bilginize ...:salut:

herkese teskkur.

:cat: bu foruma katilan herkese tesekkur ederim.gecmis olsun dilekleri icin ayrica tesekkur ederim.:rendeer: :rendeer: :rendeer:

her çukura girdiğimde belediyenin en yakın akrabalarının kulaklarını çınlatıyorum !!!

Dostum geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bir hukukçu ve belediyeci olarak şunu samimiyetle söyleyebilirim: Bu gibi durumlarda tespit tutanağı tutturarak idare (belediye) aleyhine maddi ve manevi tazminat davası açabilir, TCK hükümleri gereğince "ihmal" sebebi ile şikayette bulunabilirsiniz. Duyarlı vatandaş olarak hakkımızı sonuna kadar aramadığımız için her türlü tehlikeye açık,sorumsuz idareler görüyoruz. Bence maliyeti ne olursa olsun karşı tarafa da bu tür durumlarda haddini bildirmemiz gerekir. Selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar