Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece 2 tane var o yüzden çooook önemli, bazen de tek..))
Arkadaşlar,
650 GS enduro için yeni lastik alacağım 2 tane, marka ve model için ne tavsiye edersiniz, zaten 2 marka var galiba türkiyede, istanbul da bu ürünleri nerede en ucuxza bulurum bir de detayları nedir.
Ben bi ara çok araştırdım. türkiyede pirelli metzeller ve continental lastikleri var, bi de sirkecide tuhaf tuha japon markalı lastikler var. pirelli continental ve metzellerin hepsi çok iyi. en pahalısı metzeller. herkes en iyisi der ama yok öyle bişey. ben tercihimi pirelli den yana kullandım. bir de dikkat etmen gereken konu lastiklerin üretim tarihi. sana kesin 2 yıl öncesinin lastiklerini yeni diye çıkarıyolar.kesinlikle alma yoksa 1-1,5 yıl sonra dişleri olan ama yeri tutmayan lastiklerin oluyor. bu tarih lastiğin üzerinde yazar. istanbulda sirkecide-daytona motor bir de sirkecide var lastikler benim bildiğim hepsine sor bence almadan önce. :thumleft:
enduro için özellikle bir marka veremem ama touring için 1) metzeller 2) dunlop veya bridgestone 3) pirelli olarak sınıflandırabilirim. pirelli sert yapılı bir lastiktir diğerleri daha yumuşaktır. bence motorun orjinal lastiği neyse aynısından al en doğru seçim bu olur :cat: