Suzuki GS 500 cüler Bizlerde Burada Toplanalımmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende forumlara çok baktım belki gözümden kaçmış olabilir ama..Suzuki GS 500 ile ilgili topik görmedim.Konuşalım tanışalım sorunlarımızı paylaşalım birbirimize yardımcı olabileceğimiz konular olabilir..Gezilerimizi yazalım Fotolar koyalım...Örn: Bana ön amartisörlerin yağ keçeleri ve amartisör keçe kapakları lazım bulamıyorum...

olur ya usta.bende burada araştırayım.benimde toz keçeleri bitik,bi elden geçirecem.amortisörlerde fazla yumuşak.bu arada bende kulanma ve bakım cd si var Fransızca ama anlaşılır işine yararsa upload edebilirim.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
heaytttt beee,sonunda yaa.valla iyi oldu bu başlık.saol ozaktaşı abi,deneyimleriniz ve çözümlerinizden yararlanabiliriz.bi alabilirsem şu motoru bende katılabilirim sanıyorum sizlere:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyvallah sağolasın Bilgilerimizi paylaşalım.Elimde değil Makinam benim canım gibidir..Hafif yağ kaçırıyor sağ keçe ikisinide değiştiricem..Tabi bulabilirsem.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
gs 500 ün supap ayarları manuelmi yoksa hidrolik iticilimi.ayarları kaç?
suzukinin sitesinde sanırım artık gs 500 yok.getirilmiyomu acaba:silent:

ben buna benzer bir topic açmıştım,fakat pek rağbet görmedi,hayırlısı,hadi gelsin bakalım gs500 cüler :)

yaw abiler;
GS 500 cüler bi organize olalım motoru aldık soru soracak adam bulamıyorum :(
burdan devam etsek konusmaya hatta bir liste bile yapılabilir. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
HERKESE SLM LAR ABİLERİM BENİMDE GS 500 ÜM VAR AMA SSUBAP AYARINI YAPAMIYOZ NOLUR BIRINIZ SÖKÜN SUBAP KAPAKLARLİNİ Bİ BAKIN VE BANA SÜLEYİN NASIL OLUYOR NOLUR SÜLEYİN YAAAA
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar