**Balıkçı varmı balıkçı**

Sadece "Oltacı" demezsek , ben kendimi de sayarım.
Atatürk Baraj gölünde balık konusunda çalışmalarım oldu , ayağımdaki zıpkın izini de buna dahil edersek...:mrgreen:

Super Moderator
Ben de her tür balıkçılığı çok severim. Ama bu aralar gerektiğinden fazla yoğunum, bu tip organizasyonlar başlarsa yazın seve seve aranıza katılırım.

Büyük umutlarla almıştım olta takımını ama hiç gitmek kısmet olmadı, arkadaş olmayınca bi etkinlik yapmak zor oluyor, hatun kısmıda ilgisiz se o konuya çok zoor çoook... Bir kere baraj gölünde tutmayı başardık (50 tane kadar) ama sonra bir daha olmadı:(

Hep beraber motosiklet kullanmak, hep beraber balık tutmak, üstüne birde hep beraber o balıkları yemenin keyfi harika olurdu kanımca.Bu aktiviteleri hep ayrı ayrı yapmak kısmet oldu bana.Hepsi birden olunca tadından yenmez:cat: Uzak olmasam önü çekerdim.Sizlere iyi keyifler.

Gnusher' Alıntı:
Hep beraber motosiklet kullanmak, hep beraber balık tutmak, üstüne birde hep beraber o balıkları yemenin keyfi harika olurdu kanımca.Bu aktiviteleri hep ayrı ayrı yapmak kısmet oldu bana.Hepsi birden olunca tadından yenmez:cat: Uzak olmasam önü çekerdim.Sizlere iyi keyifler.
nerdensin kardeş belki biz sana geliriz dimi

ben de 7 yil balik tuttum, inanmazsiniz. 6 yasimdan 13 yasima kadar:) sonna tasindik zaten yalniz:) benimkisi gol baligi:D sazan, levrek,pullu:)
ozledim yahu o zamanlarimi,okuldan gelir, cantami firlatir, taze ekmek alir, bi de oltalarimi alir hemen iniveriridim gol kenarina:) hava kararana kadar kaya baliklari tutar, hava kararmaya yakin levrege atardik:D
balik koka koka gelirdim eve... aaah o gunler, dizlerim yara icindeydi:D
gerci simdi de her bi yerimde bi incinme:p sag ayagimin serce parmagi catlak,sag elimin bas parmagi sılıyo-zorladim heralde:) sag dizimin liflerinde agrisi hafiflemis bi zedelenme var:D
duramiorum yahu:D

işte yaratıcılık yaw....
AKALTEKE abi, çok iyi bir yere değinmişsin.

Ben 1992'de İstanbul Denizcilik ve Su Ürünleri Meslek Lisesi - Güverte/Avlama bölümünü bitirdim.olta,ağ yapımı,hamak,gemici bağları vs...bilirsiniz işte.çok uzun zamandır da balık yakalamıyordum.
beni de yazabilirsiniz....

bende varım bende. sinoplu olupta balık tutulmazmı, balık sevilmezmi. ama ben kıyıdan tutmuyorum tekneyle denize açılıp tutuyorum. bu yaz sinop'a gidince yine tutucam bisürü balık :cherry: olta takımı şimdiden hazır :cat:

geçen sene ne çok palamut vardı ya. 1.5 ayda 150 ye yakın palamut tuttuk oltayla. 4 kişi birlikte ama. daha yasak kalkmadan 2 gün önce 30 küsür tane tuttuk. sahil güvenliğe yakalanmayalım diye tersaneye gelmeden bi plaja yanaşıp oradan 2 kişi eve kaçtık. çünkü sürekli kontrol ediyorlar. can yeleği, belgeler falan. o arada yakalanırsak balık başına 1000-2000 ytl cezası var. korkumuzdan bizde öyle yaptık işte :cherry:

"Bu pazar"

Üç arkadaş bu cumartesiyi pazara bağlayan gece ağaçlıdaki muhtelif göllere ağ atmaya gidecekler bende sanırım 4 kişi pazar sabahı 6 gibi çıkacam. katılmak isteyen arkadaşlar 08.06.2006 ---12.06.2006 arasında irtibata geçebilir. buluşma yeri hasdal kemerburgaz otobüs durağı

abi bende çok severim balık tutmayı.yazın akşam üstü kayıkla acılıp öle tutarız gece oluncada gideriz kayalıklara güneş doğana kadar balığımızı tutarız.Bende katılmak isterdim sizlere ama malesef kıbrısta oldugum için böle bi şansım yok.Size ii eğlenceler:rendeer: .Benim yerimede tutarsınız bi kaç tane:wiinkk:

"Doğayı seviyorsanız balıkları neden öldürüyorsunuz ki?"

...diye sorasım geldi :mrgreen: Ama sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam. Sormuycam....Sormuycam.

Sordum :pale:

Neden öldürüyorsunuz?

Besin anlamında değil, insan bir hayvanı öldürmekten (balık tutmak) neden zevk alır ki?

abi vala tek öldürmek için avlamıorum yani ne yalan sölim kendi yakaladığım balığı yemesi daha güzel gelio bana.Bide balık tutarken kendimi çok rahat hissediorum.Bütün dertlerden kurtulmuş başka bi aleme gitmişim gibi gelio bana

İnsanda öldürme içgüdüsü doğuştan geliyor demek ki :)

Aslında gerçekten huzurlu bir aktivite balık tutmak, ama boğazda yol kenarında tinercilerle "abi selpak al"cılar arasında yapılmadığı sürece. Balıkların sinir sistemleri olmasaydı ben de sevebilirdim belki balıkçılığı, ama yiyecek olsam bile bir hayvanın boğazına iğne batırmak çok ilgimi çekmiyor. Hele o iğnenin çıkarılması acaip sinirimi bozuyor.

Khutuck' Alıntı:
İnsanda öldürme içgüdüsü doğuştan geliyor demek ki :)

.
Kesinlikle doğru:) Boğazda balık tutmak hiç nasip olmadı vala.Nasıl bir duygu olduğunu ben bilmiorum

Khutuck' Alıntı:
bir hayvanın boğazına iğne batırmak çok ilgimi çekmiyor. Hele o iğnenin çıkarılması acaip sinirimi bozuyor.
.

galiba ben biraz ruhsuzum.Hatta biraz deil baya bi desem daha ii olcak.

yok abi sorun bende kesin şöle bi düşümdümde iğne muhabbetini aynısını bana yapsalar ne olurdu acaba:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar