Perşembe buluşması ..

Öğleye doğru Yücel aradı..
"İşin yoksa araziye çıkalım." diye..
11:40 da Konyaaltı'nda benzincide buluştuk..
Depoları doldurup , öğle yemeği malzemesi alıp yola çıktık..
Yolda pınarbaşında mola..
2c1f9ac0.jpg

Altınyaka yolundan Çandır tarafına bağlanan dere yatağından geçtikten sonra orman yollarında bilmediğimiz yollara girdik..
0f767881.jpg

Bu buğday tarlasında son bulan yolda küçük bir mola verdik..
85b8b8a1.jpg

00179fa4.jpg

Bir süre yine bilmediğimiz orman yollarında keyifli bir geziden sonra yol yine bitti..
2ba7a044.jpg

Yücel dedi ki "Burası öğle yemeği için mukemmel , burada mola verelim."
3653cde5.jpg

Bence de çok güzel bir yer bulmuştuk..
Hemen ocağı hazırlayıp ateşi yaktık..
be98faf6.jpg

Ateşin kor olmasını beklerken bu güzel yeri ölümsüzleştirecek bir kaç fotoğraf çektim..
İçlerinden seçtiklerim..
7d982d53.jpg

f7030467.jpg

691350db.jpg

Bu arada ateş hazır oldu.. Sucukları şişe geçirip ocağa yerleştirdik..
74fd5a86.jpg

10 dakikada hazırdı..
ba3418bd.jpg

Yemekten sonra sönmeye yüz tutmuş ateşin üzerine yanımızda getirdiğimiz suyu döküp , üzerini de toprakla ve taşlarla kapattıktan sonra yola çıktık ...
1332e58c.jpg

Yolda hala baharın sürdüğü görüntüler yakaladık..
ce1a6821.jpg

b2cde5cf.jpg

948dab37.jpg

189026f9.jpg

23cabe88.jpg

Son olarak günün ağacı...
1f36097a.jpg

neziğ ile güzel bir gezi yaptık bir kaç fotograf ta ben yükliyeyim dedim

açız ya kendimizi buğday ambarında zannettik

abi canımız sucuk çekti şimdi ne olacak biz işte vergi ,transfer , banka derken ssizler doğanın koynunda keyif yapıyorsunuz helal olsun bir yaz tatilim gelsin ben kendimi dağlara tepelere atacağım valla helalal olsun.işte yaşamak bu

aman abi kurbaniniz olim hersey cok guzelde sanki sucuklar1 b1raz yakmi_ssiniz gibi geldi bana :mrgreen: :queen: :queen:
abilerim saka bi yana ayaklariniza sagl1 ama sucuklar nasilda kokuyodu ole beeee offfffff offf...:queen:

harduro abi bu arada senin KTM SXC 400 hala uretilen bir modelmi hakkinda nerden bilgi alabilirim ??

yine aldiniz goturdunuz bizi uzaklaraa allah razi olsun abiler kazasiz belasiz nice gezilere insallahhh

ee artık bu iş bir klasik oldu.Uygun bir zamanda kitabını yazmak lazım bu gezilerin.
Başlık:
Doğa ve Harduro
Harduro Ormanda Yolunu Kaybederse
Al Sana Macera (Anlatan Harduro)
Harduro ve KTM si
Harduro Dağlarda
Harduronun Günlüğü
Harduro Neden Gezer
vs vs vs vs vs vs ve zaman olurki
Hardurodan Seçmeler.

Ve yine dediğim gibi harduro.13-14 Mayıs tarihindeki gezimizi gerçekleştirdik
Aythakan,toros,fromalanya,özgün,burçe ve mustafa ile birlikte yaklaşık 500 km yol yaptık.İki gün bir gece çok güzel vakit geçirdik.Bizim yayladan Fethiye Saklıkente doğru inerken 1000 mt re yüksekten 9 km dağ yolundan asfalta indik.Ve aklımıza harduro geldi.o bu yolları çok sever felan.Bizde sadece 1 tane cros vardı.Gezimizin %95 lik bölümü asfalttı.İlerleyen zamanlarda görüşmek umuduyla

Son düzenleme:
abi canawar yine geziniz ve fotolarınız hasta oluyorum gercekten helal olsun

ışık ercan' Alıntı:
bir yaz tatilim gelsin ben kendimi dağlara tepelere atacağım valla helal olsun.
Sağol kardeşim.. Umarım çok güzel bir tatil geçirirsin..

ZEytUN' Alıntı:
KTM SXC 400 hala uretilen bir modelmi hakkinda nerden bilgi alabilirim ?
Bu model sadece 1998 ve '99 yılında çıktı..

http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_400_sxc_1999.php

ozgur_zrolu' Alıntı:
Bizim yayladan Fethiye Saklıkente doğru inerken 1000 mt re yüksekten 9 km dağ yolundan asfalta indik.Ve aklımıza harduro geldi. İlerleyen zamanlarda görüşmek umuduyla
Teşekkürler kardeşim, oralarda beni anmanız gurur verici..
Umarım yakın zamanda görüşürüz..

ohyeah' Alıntı:
abi canawar yine geziniz ve fotolarınız
Doğa bu kadar güzel olunca gezi de fotoğraflarda çok keyifli oluyor..

Harika bir gezi daha...

Birbirinden güzel resimler için teşekkürler ! Ne demiş atalarımız ?

" Yediğin, içtiğin senin olsun ! Sen bana gördüklerini anlat ! "

Bazı arkadaşlar şaka yollu sucuklara takılmış ama hepimiz bizler için çektiğin fotolara bayıldık.

Ben kendi adıma en çok "ateş söndürme" fotoğrafını seviyorum ( Diğer resimler harika olsa da )

Senden ricam, lütfen "kör gözüne parmak sokar gibi" yemekli her gezinden sonra bu fotoğrafı bir yere iliştir.( gerçi, bu defa silves koymuş buraya ama olsun :) )

Bir daha teşekkürler !

Not: umarım alınganlık yapmıyorsundur, hani şu "geziye yorum" konusundan dolayı...:)

ledo' Alıntı:
Ben kendi adıma en çok "ateş söndürme" fotoğrafını seviyorum ( Diğer resimler harika olsa da )
Senden ricam, lütfen "kör gözüne parmak sokar gibi" yemekli her gezinden sonra bu fotoğrafı bir yere iliştir.( gerçi, bu defa silves koymuş buraya ama olsun :)
Bir daha teşekkürler !
Not: umarım alınganlık yapmıyorsundur, hani şu "geziye yorum" konusundan dolayı...:)
Ateşi söndürürken özellikle çekmedik fotoğraf. "Geçen gezide görüntülemiştim , şimdi söndürürken fotoğraf çekmesek de olur." diye..
Silves'in koyduğu fotoğraf ben ocağı hazırlarken çekildi..
Bu sefer özellikle toprakla da örtüp , resmen gömdük sönen ateşi.. Çünkü etrafta çok fazla ot vardı.. Gerçi hepsi yemyeşildi , ateş de tamamen sönmüştü ama olsun.. Tedbir tedbirdir..
"geziye yorum" konusunda ise bir arkadaşımızın yazdığı "pohpohlanma" konusu beni gerçekten çok üzdü.. Benim böyle bir şeye hiç ihtiyacım yok ki.. Ayrıca özellikle de belirttim "yorum yazmanızı diyalog ve arkadaşlık için istiyorum" diye..
Bu konuda söylenecek çok söz var ama ben sadece üzülmekle kalıp , böyle bir anlaşmazlığı daha fazla sürdürmek istemiyorum..
Sadece biraz daha dikkat edeceğim yazdıklarıma..
Fazla da samimi olmaya gerek yok demek ki diye düşünüyorum..

Sevgi ve saygıyla...(Çünkü en çok bunlara ihtiyacımız var..)

Bir ara buğday tarlasında kaybolan Yücel...
18may0065cx.jpg

Son düzenleme:
fotoğraflarınız gerçekten çok güzel. bu sefer yalnız değilsiniz :)

ağzınızın tadı bozulmasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel fotoğraflarla destekli, güzel bir gezi sunumu olmuş.

hazırladığınız bu gezi paylaşımları beni her seferinde heyecanlandırıyor ancak ehliyet ancak ağustos ayında:sanırım bir enduro sahibi olmak için de kışı bekleyeceğim..

gezilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Başka gezilerinizinde resimlerini mutlaka görmek isterim...

Abi motor ile gezmek dedikleri işte budur yaa...Abi siz harbiden gezmiş görmüşsünüz bee...Devamını bekliyoruz heyecanla...Bence bu iş tutar gibi geliyor abi hareketli görüntüler ardından dizi belgesel teklifleri filan yağmasın :) Ayağınıza sağlık...

ylmzzz' Alıntı:
bu sefer yalnız değilsiniz :) ağzınızın tadı bozulmasın
Teşekkürler , silves işlerinden fırsat buldukça katılacak gezilere..
Yavaş yavaş kalabalıklaşacağız inşallah..:wiinkk:

tiryakimurat' Alıntı:
sanırım bir enduro sahibi olmak için de kışı bekleyeceğim..
Umarım hayallerini en yakın zamanda gerçekleştirirsin..

EsmeRKadiR' Alıntı:
Bence bu iş tutar gibi geliyor abi hareketli görüntüler ardından dizi belgesel teklifleri filan yağmasın :)
İyi dileklerine teşekkürler..Benim de aklımdan böyle şeyler geçmiyor değil hani..
Önce bir gezi kitabı , ardından da belgesel düşünüyorum..
Ama bunları gerçekleştirmek için değişik yerler gezip , belgeler toplamak gerekiyor..
Zamanla ... neden olmasın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gezi çok güzel geçmiş. Özellikle günün ağacının olduğu resmi çok beğendim. Fotoğraf ve motosiklet ikiside güzel hobyler. Hele de ikisini harmanlıyobiliyorsan, bu en güzeli.Kİ bunu da çok güzel başarıyorsunuz.
Ellerinize, motorunuza ve deklanşörünüze sağlık. Bir sonraki geziyi şimdiden merak ediyorum. Yolunuz hep açık olsun. Katırınız size hep doğru yönü göstersin

Ellerinize sağlık...
Hastayım sizin gezilerinize...
Severek izliyoruz :)

Bu gibi kros gezilerinde ne marka sucuk kullanmak lazım motoru bozmamak baabında sorduydum yani :):queen:

LaCiVerTSaRi Endurocunun bünyesi sağlamdır..
Ayrıca onca vibrasyon anında eritiyor yediklerinizi..:queen:

ya öyle çok geziyorsunuz ki her gezinize yorum yazmakta zorlanıyorum..sizde 21.05.2006 dağılcak gezisini bir izleyin bakalım ne düşünürsünüz. biz de boş durmuyoruz iyi geziler.....

007

Supersiniz valla çayıra bayıra atasım geldi kendimi bir an işi gücü unuttum. Sucuk olayına da koptum. İyi geziler dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar