Hyosung Karion Rt-125 Alınırmı? Başlangıç için uygunmudur ?

Hepinize merhaba arkadaşlar bende artık bir motor hastasıtyım. Bundan yaklaşık 2 ay öncesine kadar motorlorla pek alakam yoktu, ancak bir arkadaşımın scooter' una öylesine deneme amaçlı binmemle birlikte (zorla bindirdi :) ) benimde bir motor almam arasında 5 gün geçti (2006 model sıfır Honda Beat) 1350 km. kadar kullandım şu anda 5000 ytl. civarı bir motor arıyorum hyosung rt-125 dikkatimi çeken modeller arasında sizce bu motor alınırmı? aranızda kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilirmiyim Boy:1.73 Kilo:95 (kısmetse 80 kg.ye düşmeyi planlıyorum) aslında benim tarzım cbf 250 tarzı motorlar ama bu motorda hoşuma gitti çaıkçası güçlü bir görüntüsü var evet yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar hepinize kazasız ve hayırlı sürüşler linki aşşağıda

http://www.globalmotor.com.tr/urundetay.asp?firmaid=102&product=17

Bu motoru pek fazla kullanan olduğunu sanmıyorum. Çünkü 125 cc motor olmasına rağmen yüksek sayılabilecek bir fiyatı var ve malum Türkiyede motor konusunda en büyük takıntı hacim.

Ancak, ben fuarda inceledim ve çok beğendim. Son derece sempatik ve özgün bir yapısı var. Hem şehiriçi kullanımına uygun hem de süper bir hobi motosikleti olabilir. Geniş lastikleri hem güzel duruyor hem de büyük avantaj. Bunun yanısıra gücü de 125 cc bir araç için çok iyi...

Eğer, motor hacmi ile ilgili bir takıntın yoksa ve bu motoru beğendi isen kaçırma al hemen. Unutma dövizdeki yükseliş bir kaç gün içinde zam olarak yansıyacaktır.

o motorun cross versiyonunu BBRR abimiz kullanıyor, ona bir danış istersen.

crato' Alıntı:
o motorun cross versiyonunu BBRR abimiz kullanıyor, ona bir danış istersen.

Aslına bakarsan motor hacimlerinin aynı olması haricinde pek ortak yanları yok bu iki motorun. :)

Bir de demin yazmayı unuttum. Motoru ilk incelediğimde, boyu 175 in altında olup da yüksek kilolular için ideal olur diye düşünmüştüm :)

ledo' Alıntı:
Aslına bakarsan motor hacimlerinin aynı olması haricinde pek ortak yanları yok bu iki motorun. :)

Bir de demin yazmayı unuttum. Motoru ilk incelediğimde, boyu 175 in altında olup da yüksek kilolular için ideal olur diye düşünmüştüm :)

motor ilginç yapısı itibariyle enteresan ve ilgi çekici bir motor. tam olarak hobi motoru olarak düşünülebilir. rx125 ile aynı motoru kullanıyor, o yüzden BBRR ile görüşmesini söyledim. onun dışında pek ortak yönleri yok.

ve bence ideal bir başlangıç motoru olarak görülebilir.

bence seklı cok hoc bende o modelı begendım ama fıyatına bakınca.....vazgectım acıkcası bana bıraz pahalı geldı.....:pale:

Motor çok alımlı,görünüş itibari ilede pek 125 gibi durmuyor.görüntü mükemmel,performans konusunda bir bilgi yok ama malum arkadaşlarında dediği gibi fiyat itibari ile biraz yüksek..ama hoş motor.paran varsa neden olmasın
karion8ba.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

arka teker çok büyük cc ye göre bence motoru zorlar ...yinede sen bilirsin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar