Hangi Marka ,Hangi Tip Motoru Önerirsiniz

Selamlar Herkese

Yeni üyeyim motor kullanmaya hevesli fakat ciddi anlamda şu ana kadar motor sahibi olmamış biriyim.(Scooter Haricinde)
Kafamda chopper veya enduro/touring tarzı motorlar var.
ilk olarak yamaha dragstar a baktım hoş motora benziyor suzuki nin CRUISER /VZ 800 Intruder M800 modelide harika. aklım chopper derken gönlümden enduro geçiyor.(bmw f 650)

İlk aşamada ikinci el bir motor almak istiyorum 5-9 bin YTL aralığında.

ikinci el motorlar ile ilgili internette çok fazla ilan bulamıyorum bu konuda yardımızı istiyorum, diğer konu ise yukarıda az çok ne istediğim konusunda birşeyler yazdım bununla ilgili bana yardım ederseniz sevirim.

ilk başlangıç için enduro en uygun tiptir. bence f650 de ısrar edin :wiinkk:

SeLam Erzi... Enduro motosikLetLer seLe uzunLugundan doLayı iLk başLangıçta seni özeLLikLe şehir içinde baya bir zorLiyabiLir.Cruiser tarzı bir motosikLetLe başLamanı tavsiye ederim meseLa EN 500 çok güseL ve sagLam bir moTosikLet :cat:

bence tercihini endurodan yana kullanmalısın, heryola gelir senle, eğer ki kullanabilirim dersen ki sanırım kullanacağına inanıyorsun f650 gs demişsin ama onun alternatifi olarak bence TRANSALP'İ düşünmelisin...:cat:

Teşekkürler arkadaşlar , şimdi arama yapacağım yerler hakkında bilgi verebilr misiniz?
Sahibinden.com dan başka

Eger yeniysen bence oyle buyuk aletlerden sakın ve yeni baslayanlar adı altında yazılı motorları incele .

f 650 ve transalp ikinci ellerine bakabilirsin. iyi aletlerdir. hem şehir içi hem stabilize yollarda kullanabilir daha fazla keyif alırsın. oturma pozisyonlarının nispeten yüksek olmasına dikkatet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar