anca bu kadar oluyorrr asya motor 150 lik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş helal valla motorun hakkını veriyosun.baya uğraşmışsın.da napmaya çalışmışsın ben anlamadım? :silent:

Çimler ağlamış beeaaaa...
Eline sağlık arkadaşım, sonuçta emek var ortada...

muhhe valla sya için iyi ama onu asfaltta yapmak lazım hehehe baya güldüm sağolasın eline sağlık

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Yazık olmuş çimlere ama güzel hareket kimin aklına gelirki çimde pati :silent:

süper valla lastiğe için gidio dimi asfaltta yapmıon :p saol paylaşım için güzelmiş

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah biliyor. Kime hayabusa kime scooter nasib edeceğini.

iyi güldük valla aman elinde kalmadığına dua et sen benimki servisten çıkmıyor :)

vallahi iyi çekmişsiniz işallah daha güçlü bir motosikletle asvaltta çekersin daha şekil olur:cat:

bende KH 100 var bende cilal taşta burn out koyuyorum ama asfaltta bu gibi küçük hacimli motorlarda baya zararlı teker boşa çıkmassa motoru zorlarsan çok zarar veriyorsun motora çimde yapması mantıklı olmuş :)=

emeğine sağlık kardeşim... bende bnm dükkanın önunde fayansta yapıyom anca kaygan zeminde oluyo saten...

ya beyler bu video hangi programla calısıyor ben açamadım yardımcı olun lütfen

yaa beyler ben açamadım hangi program lazım bunun için yardım edin benimde asyam çooooookgörmek istiyorum

yyaaa beyler benim bilgisayar da program yokk hangi program lazım haber verin çook görmek istiyorum LÜTFEN dosya indir diyorum ama program istiyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar