Bir bisiklet Moped'e nasıl dönüştürülür?

revo_485.jpg

Sorunun Cevabı: Güç ünitesi bağlanmış bir tekerlek ile olacaktır elbette.
Trafik sıkışık, benzin fiyatları almış başını gidiyor, suluğu benzin deposuna çevirerek, ön tekerleği değişerek ve elciğe gaz kontrolü koyarak bisikletinizi çok kolay bir şekilde moped 'e çevirebilirsiniz

zvd7ab.jpg

Denver tabanlı RevoPower tarafından geliştirilen sistem 23cc 'lik içten yanmalı bir motora sahip. Ön tekerleğin jantına monte edilen bu sistem pedalın dönmeye başlamasından sonra gaz kontrolünün kullanılmasıyla çalışmaya başlıyor, dilerseniz pedalı kullanmayı bırakabilirsiniz. Bu sistemi kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta fazla susayıp suluğunuza sarılmamak.

Boyut: 66 cm.
Ağırlık: 6.80 kg.
Hız: 32 km/s
Güç: 1.1 bg
Ücret: 400$, 2007 başlarında

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok güzel ama bir o kadarda pahalı :pr:

en azından bi bisiklete 650 ytl verilmez. özelliklede bu özelliklerdeki

Hız: 32 km/s
Güç: 1.1 bg

koşsam daha hızlı koşarım

o bir beygirde kullanan heralde :queen:

teşekkürler :rendeer:

paylaşım için teşekkür ederim kişisel yorumuma gelince bu motor beni taşımaz :) heeheh 1.1 bg az ama gerçekten yaratıcı bir buluş bunu arka tekerleğe monte etsek hem vites dişlileride burda vites atarak gücün daha iyi kullanılması sağlanabilir elbette ön tekerde görüldüğü gibi yakışıklı olmaz

bende ne zaman bulacaklar dıye kara kara dusunuyodum bir kac gune kadar bekleyım yoksa ben cıkaracaktım :queen: :queen: :queen:
benıde tasımaz abı bu cocuklar ıcındır bu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Patenti 1916 yılında alınmış:cyclopsan

Buda 1917 model çalışan bir örnek.

Yaratıcı bir fikir,şaşırtıcı olan tarafıda "Akira"'nın yazdığı gibi 1916 yılında icat edilmiş olması.En yaygın aracın Ford T model olduğunu göze alırsak döneminin teknoloji harikasıymış.Paylaşım için komtan'a selam!

yahu böyle haberleri benim mesaim bittikten sonra yapıyorsunuz ya ona kıl oluyorum. bak okuyana kadar ne kadar süre geçti :p

paylaşım içi teşekkürler.

çok güzel bir bisiklet.hemde önden çekişli.
bunlar da benden olsun:

bundan çalışır vaziyette konyada birkaç tane gördüm.süper birşey tekerlekli tarih:)

abi ilk örneği tuttum ben.. 400 $ o kadarda pahalı deil bence.. zevkçileri için o kadarda pahalı değil bence..

arkadaşlar bir çok firma 2 milyara bisiklet satıyor bunun motoru var 400$ bence eder, 1,1 bg az olabilir ama en nihayetinde bu bir bisiklet fazla hız mazallah kötü sonuçlara neden olabilir.

iyi ekipmanlarla donatılmış bir bisiklet çin malı bir motosikletten daha pahalıdır. benim bisikletim çin malı bir motoru rahatlıkla alır. 400 dolar çok değil böyle bir avantaj için.

Adana da bir arkadaşım pinokyo bisikLete Moped motoru takmış.Ne zamandır bende HarLey var diyip duruyodu meger pinokyo dan bahsediyormuş :mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Mükemmel ötesi birşey, en büyük güzelliği ise motorlu bir alet olduğu belli olmuyor.

Not: Sanırım 400 $ fiyat sadece tekere takılan motor için.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gercekten güzel bi icat fiyatta aslınsa ii 400$

zaten yurdum insanı bunlardan çoktandır yapıyordu fakat bu diğerlerinden farklı. tam benim istediğim şey. önemli olan motorlu taşıt olduğunun anlaşılmaması. 400$ mükemmel fiyat. hız ve beygir düşük ama tutarsa ilerde arttırırlar. tabi burası fasit daire. eyer güçlü üretmezsen zaten tutmaz. acaba bunu niye düşünemediler? yada olmadı.

ama bide şöyle düşününce aslında güçlü bir alet kesintisiz güç veriyor süper 51 kaç beygirki milleti yıllardır taşıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar