ben bu tip konularda okadar şansızım ki artık allahın lütfumudur nedir anlamadım
bir zamanlara paraşüt kursuna gidecektim evdekiler karasızdı iyi yönleri ok. ama hep kötü yönlerinden düşünüyolardı.......
anneme emar cektiricez özel bi mekanda sırada bekliyoruz ambulans geldi 2 tane hava cılık senliklerinde paraşütün üpleri dolaşıp cakılmışlar yere adamlar içerde nasıl inliyor acılarında biz olduğu gibi duyuyoruz sesleri....(görevlilerin konuşmalarından anladık paraşütcü olduklarını)
annem direk bana baktı tebessümle ahh yavrum bak gördünmü biz boşu boşuna demiyoz sana....
sonra birde motor olayı
ben motor istiyorum dedim annem ya ne ucuk şeylere özenip duruyosun araban var benzine para vermiyosun ihtiyacınmı var vs vs...
babam abin gibi başlama sende,abim evlendi gitti (not:abime motor almadılar ama yakında kendisi alıyo)
neyse babamı iyi anında yakalrsam ikna edebilceğimi düşündüm ve bununda en iyi zamanı tatillerde onula beraber işe giderek yaratmaktı cok hoşuna gidiyor ben kendi isteğimle seninle geliyim yarın baba dediğimde

her neyse işten cıktık baba dedim şu motorcuya gidelim bi gör scooterlar öyle tehlikeli değil falan girdim kanına iyi gidelim dedi....
allahım ben bir heves kullanıyorum motorcuya doğru arabayı iki tane kendini bilmez sıkışık tarfikte aptalca bağara bağara ve makas atma girişimlerinde önümüzde gidiyolar ( neonlu bisan pasificle) bizde izliyoruz onları o sohbetin üstüne bunları...ben s..tirin gidin a.k. cocukları sayıyom içimden.....
babam-oğlum baksana şeytan işi bunlar şimdi gircekler biyere baba cocuk onlar ya baksana bilinçsiz falan benim öyle yapcağıma inanıyormusun falan ikna ettim yine gittik kapanmış motorcu.....
neyse sonra yazıldık motora uzun bir beklyiş başladı bu bekleyiş esnasında bir arkadşımı kaybettim motor kazasında cenazesine falan gittim evdekilerden ölüm sebebini saklamaya çalışsamda vijdanım el vermedi ve açıkladım annemde git o motoru iptal ettir dedi arkasından babamda bende soğudum 2 tekerden o an zaten ertesi gün gittim iptal ettirdim...
ama bakıyorum ki benim içindeki bu motor hevesi bir motor sahibi olmadan asla sönmicek ve bu yaza bir planım daha var.......